114

Анонимен

преди 2 години

Професоре,проблемите започват веднага щом се появиш.

113

АЛФ

преди 2 години

Козел твойте не са свършвали

112

Един Българин

преди 2 години

Николайчо, защо не се пенсионираш? Вече си побелял, а и мозъкът ти доста е избледнял. То беше за Никулден, после за Коледа, а сега за февруари ... Я се стегни - 2 години вицове ни разправяш, а трябва и да ти плащам от моите данъци.

111

Анонимен

преди 2 години

Кога е този Ивановден? Само с календар по именни дни ли работи Витанов?

110

анонимен

преди 2 години

За тогава ли е планирано пръскане от самолет?

109

Анонимен

преди 2 години

Ей така като ми го кажете някак новогодишно и ми сривате бойния дух.

108

СМЕХ..

преди 2 години

ДО ГЕРГЬОВДЕН..... МНОГО ХОРА ШЕ ДАДАТ ФИРА...... ХАХАХААА.....ВЕРВАТЕ ЛИ, МИ.....???

107

Хохохоооо...

преди 2 години

ТО... ВСИЧКИ ПРОБЛЕМИ ПОЧВАТ ОТ ТОГАВА.... СТЕГАЙТЕ СЕ.... ХАХАХААА..... НЕМА ЛАБАВО!!!!!

106

Алооо

преди 2 години

Пак ли те бе ? Скапахте го тоя от "компетентни" мнения да дава. Оставете го човека малко да почине. Като е толкова голям математик да сметне следващата комбинация от числа в тотото и да се пенсионира. Тия кръчмарски сметки+това което му плащат=на лъжи и на каквото му кажат, това е. Като си толкова умен дай формула на управляващите как народа да живее по-добре. Ако Левски, Ботев и всички други борещи се за свобода гледа (дано не), едва ли щяха да си дадат живота за това, в което се намираме днес.

105

Анонимен

преди 2 години

Професоре, по какво точно сте професор, че не става ясно?Или и Вие като един познат дет майка му го натискаше да изкара докторантура( инжинерче момчето) , а той се дърпаше: да бе, "доктор", а после цял живот да обеснявам, че не съм лекар. ТА И ВИЙ ТИЙ МАЙ МАЙ. хахахаха

104

Вируслав

преди 2 години

"Проф. Витанов: Проблемите ни започват след Ивановден" - Проблемите ти ще почнат на Видовден, когато почнем да вкараваме в затворите финансистите ти ***.

103

Анонимен

преди 2 години

Витанката като знае да се заема и да помага в ковид отделението вместо само да плещи глупости

102

Еми да

преди 2 години

Пак на работа и така...

101

Анонимен

преди 2 години

Короанения вирус "Омакарон" настъпва с всичката си сила. Да знаете...ще ни избие до крак покрай Гергьов Ден.Само Витанката ще оцелее . Необходими са изчисления за нАуката.Х..'лъц..

100

анонимен

преди 2 години

Ако имаше пландемия, каквато няма, това бяха наивници, вярващи в конспирации, които го твърдяха, ние щяхме да сме заключени в домовете си пет, а може би и десет години. Като нещо не ни харесва, пишем по форумите и рядко протестираме. Костадин Костадинов е антиваксър, не споделям позицията му, тя е вредна, опасна и престъпна, но освен че е последователен, организира някакви протести. На 14 май 2020, един ден след карантината, беше организирал. Ако мислех като него, още по-упорит щях да съм.

99

анонимен

преди 2 години

Изглежда, че нещата ще се подобрят, но е факт, че вирусът беше подценяван. Витанов общо-взето е познавал. Малки грешки е правил. И аз съм против всяването на паника с Омикрон, ако има такава, но вирусът беше много подценяван от доста хора. Може би ще стане просто един грип, но това не отменя факта, че много хора си отидоха от него и не само възрастни, млади също така, че даже и такива под 18, че и деца за съжаление. И да имаше пландемия, както много хора твърдяха, щяхме да сме роби.

98

Анонимен

преди 2 години

Нарцис те твойте проблеми никога не са спирали, че да започнат след който и да, е ден.

97

Щирлиц

преди 2 години

Току що гледах трисериен филм,посветен на чумната епидемия в Англия 1665-1666г.Естествено бяха вмъкнали и любимата на всички ...лекари и математици "болест".Да им теглим една цветиста,и през новата година да си заврат ваксините някъде по-дълбоко.Амин!

96

Мрън

преди 2 години

Прогнозата и бе професора беше ясна. Празници, именни дни, ясно е какво следва.

95

Анонимен

преди 2 години

Но понеже човекът не върви по Божия път не върши делото на Исус не обича ближния не върши добро - страда и ще страда ако не се поправи и осъзнае. Понеже на човека в тялото му и човешкото му съзнание му е изтрито всичко тоъ не помни откъде идва и какъв е смисълът на неговото съществуване.НА КОЛЕДА да ми пишете говорите по телевизии за ковид вирус пандемия която е измама ..как не ви е срам ГРЕШНИЦИ! БОГ ЩЕ ВИ ПРОСТИ! НО КАРМАТА ЩЕ Я ИЗПЛАЩАТЕ.