24

промяна :)

преди 2 години

нали това е целта . ше останат само фирмите перачи на бкп парите .

23

Киро

преди 2 години

Аз като казах промяна, не уточних, че ще е към по-добро!

22

бай Лястовичко

преди 2 години

При мене компирите растът добре. Немам фалити, търсим оператори на мотика.

21

Анонимен

преди 2 години

Ненормално беше до момента. Пенсионирани работеха на добре платени длъжности, а млади професионалисти получаваха помощи, защото няма работа за тях...А в цял свят обратно. младите работят яко, пенсионерите започват да обикалят света и да се радват на живота след дългите години стрес....

20

Анонимен

преди 2 години

Значи имам малка фирма и никой не ми помогна нито преди пандемията, нито по време, нито след..., така, че който може да се оправя в онези условия в които се подпомагаха само Алибеговци, Пеевски и подобни хрантутняци, ЩЕ ОЦЕЛЕЕ И СЕГА !!!!Стига вече сте проракували, защото много ми липсват Милен Цветков, Генка Шикерова, Ани Цолова, Господарите и много други стойностни журналисти на които не им бутаха какво да четат и да всяват паника. Цяла Европа е така. Богатите стават много богати. Това е идея

19

Анонимен

преди 2 години

КВИ МАЛКИ ФИРМИ ИЗМОРИХТЕ ГИ ДО ДЪПКА

18

Слави

преди 2 години

От 90 г.слушаме и гледаме един и същ концерт с различни изпълнители и по-скъпи билети.И независимо че песните са едни и същи ние го посещаваме и ръкопляскаме,потвърждавайки че всичко ни е ОК.

17

Любен Дилов-ГЕРБ:

преди 2 години

''Е Борисов задържаше цените,което не беше много демократично''

16

Анонимен

преди 2 години

Задава се страшна криза и глад с тези харвардски некадърници, където ги избрахте.

15

Христо Христов

преди 2 години

Дребните предприемачи са по принцип гръбнака на всяко свободно общество. Те първи понасят ударите и се адаптират към новите условия, за да продължат напред. Но брюкселският не иска хората да са свободни и независими, а чрез субсидии манипулира пазара и убива предприемчивите. Отделно за субсидиите от по стотици милиони и милиарди към големите фирми като БМВ и Мерцедес (дето ЕС им строи милиардни заводи) или частното пристанище в Бургас на което ЕС ДИРЕКТНО певежда 200 милиона.

14

Не се оплаквай!

преди 2 години

до 14 Има евтини гмо домати - внос.

13

Начлник склад

преди 2 години

Важното е, че цар Кирчо си назначи около 120 зам.-министри на тлъста Държавна хранилка.

12

Влязъл в Затвора-там

преди 2 години

попаднал на ХОРА, излязъл-на всяка цена става ресторантьор. На заплата разчитат наивните (много са), тариката е все с пълен джоб.

11

Анонимен

преди 2 години

Телетата сами си избират касапина т.е. преведено сами си ги избрахте! В България всичко е наред и за това правителството ще набляга на high tech! Домати не могат да произвеждат вече, но хай-тек на торти гараш! Докъде стигна народа на Вазов и Левски! Малки фирми не трябват на България, но технологични цехове на ишлеме! По зле даже от Баце станаха, а Баце все още си е свободен и им се присмива снизходително! За новата година ще бъде по зле, докато народа не започне да гледа националния си интерес!

10

Анонимен

преди 2 години

Цялото подпомагане на фирми от държавата трябва да се спре веднага. След като не влизат пари от данъци държавата ни заробва в кредити, за да се пълнят гушите на определени бизнесмени.

9

Цар Киро

преди 2 години

Честита промяна!

8

Да има

преди 2 години

Дават по 700 лв заплати .Гърченето е на макс ,ако. нямаш връзки геноцида те гони кат за световно.

7

Анонимен

преди 2 години

До Зозо---- големите фирми дават големи пликове! логика...

6

Анонимен

преди 2 години

Сори, но или журналистът или този е пълен и'ди'от. Първо, статията оставя впечатление, че България изнася газ за гърция, и май Гърция няма инфраструктура да го приеме.Второ, поскъпването няма НИЩО общо със СП2, а единствено с на ЕС.

5

Зозо

преди 2 години

До Възмутен..... Боко си изпя песента. Отдавна казах тук, че ще си плати скъпо за руската тръба дето построи. Ама рундювците са в пъти по-зле и съвсем скоро ще го осетят всички шарани дето ги избраха. Корни министър със съветници Р.Гечев и Р.Овцч.?!? Ай сиктир!!!