141

Ken

преди 2 години

А ако бяхме по-ваксинирани щяхме да ги караме леко - по два-три месеца щяхме да боледуваме.

140

преди 2 години

Интервюто на Joe Rogen с д-р Robert Malone е на spotify, направено е след като докторът е баннат от туитър, три и нещо часа е, но е много добро !

139

444

преди 2 години

До Анонимен а колко пъти съм я заварвала вързана, чисто гола-дори без да е завита. Обикновено в часовете за свиждане ги развързваха, но често забравяха да го направят. Ръцете й и краката й бяха посинели и в рани от стягането. И това-след инсулт! И при все, че съм с "връзки"!А тя влиза 6 пъти в едно и също отделение, щото прекара 6 инсулта за 1 година и 2 месеца. като се замисля- какво сме й причинявали вкарвайки я там от страх, че ще умре, и вярвайки в лекарите?! Реве ми се, но- вече е късно!

138

444

преди 2 години

До Анонименна следващия ден- вкиснало-стои си където съм го оставила. мама като ме видеше, първото което искаше беше вода и да яде! хапчетата дето уж редовно ги била пиела ги намирах в кревата й или под леглото. Като ги питаш- гледат като ***. какъв ужас е- думи нямам! не са ви излъгали вашите познати. Не влизайте в болница- и да не сте кой знае колко болен, няма да ви оставят да си тръгнете здрав!

137

444

преди 2 години

До Анониментака е от години, не само сега! Връзват ги, слагат им успокоителни инжекции за да кротуват и да спят-да не им пречат, наблъскани по 3 в стая-умиращи заедно със сравнително в добро състояние, мирише адски, задушно- прозорците са затворени и в най-големите жеги, или пък студено- на охлаждане-равно на настинали болни. Храната, която носех на мама, докато ме пускаха при нея /преди ков.да/- колкото изядеше пред мен докато я храня, другото го оставях уж за вечеря и за закуска

136

Урсула

преди 2 години

Кунчо,Кантарчо,и бабетата всички в панделата!

135

Анонимен

преди 2 години

Аз да питам Кунчев от дебелото черво ли си извади това мнение или пак в кофата за боклyк е ровил за писанията на нощната охрана? Много се радвам така като говорят по интуиция. Има той едно такова чувство в долната част на стомаха и му се види, че ще да дойде ПИК след празниците. Може да са и газове ама за по сигурно да сподели.

134

Омикрон

преди 2 години

Кунчо е кьсметлия отцеля засега ще видим след омикрон как ще еЩе му повярвам ако преживее вьлната

133

Анархия

преди 2 години

Кунчев, докато беше в болница след третата доза, колко статии написа за фондация Рокфелер. От коя година работиш за тях. Май понапълни гушката, но ако се надяваш на безсмъртие, излъгал си се

132

Анонимен

преди 2 години

Да слага бустер бьрзо - омикрона да не го довьрши

131

Анонимен

преди 2 години

Тоя да запали една свещ, че е още жив с тия ваксини.

130

К

преди 2 години

12 януари, 12 ч., пред Народното събрание. Да защитим най-висшата ценност - свободата!ПП. Не съм член на Възраждане, но нека всички свободни и достойни хора да отидем

129

Lina

преди 2 години

Този и той забрави какво да лъже - първо бяха 2 ваксини, после пък 3 имал.Лъжец - за някой $ щеше да умре от " лекичко " прекаран вирус. Криха го 2,5 месеца. И продължава да лъже. Лекар? Какъв лекар е тоя? И онези пенсионерки, които лъжат с него? Намерете си лекар , ама неплатен и питайте. И защо тази злоба от ваксинирани към неваксинирани , къде изчезна сектор преболедували? Защо Швейцария ги отчита, а в другиуги страни - не?Колко със заболявания умряха месец след " Факсинката "

128

Demonaz

преди 2 години

Само си спомнете от началото на цирка , какви статии имаше. Ковид не се влияе от времето, живее по 20-30 дни на пластмаса,ако си купите нещо от китай ще е с корона,цяло село в колумбия е умряло от ковид, ще се тренира от вкъщи две-три години,а децата ще стоят на терасата да събират слънчеви лъчи. Още ли вярвате,че този цирк е за вашето здраве,а и последно "губернатора на Видин" искал помощ от армията.

127

...

преди 2 години

Този,дето питаше къде е Кунчев,още ли е жив?...

126

Анонимен

преди 2 години

До Много ми е интересно И 5 изследвания за антитела няма да ти помогнат. Вече новата мантра е, че не е важно количеството, а качеството, което не може да бъде оценено, и затова е важно да се подсилва с бустер на 3 месеца. В момента навсякъде отпадна тест за антитела, даже тест в момента, че си здрав. Остана само кетап, че си напълно ваксиниран към момента(т.е. в срока на поредната доза) или преболедувал, ама доказано с PCR, последните 3-4 месеца. Франция и това променя на ваксинационен паспорт

125

Фхуууу

преди 2 години

Кунчев ще е първият в болница

124

Анонимен

преди 2 години

Когато и да го пенсионират ще са закъснели !

123

555

преди 2 години

Сега е момента да се образоваме здравно(макар,че е много трудно) , за да може всеки от нас да вземе адекватно и разумно решение спрямо създалата се извънредна ситуация. Ето една нетипична гледна точка предвид това което е прието едва ли не като неоспорима догма нетърпяща възражения. Напишете на GOOGLE----"окончателно разобличаване на вирусологията"----и се опитайте безпристрастно да асимилирате информацията.

122

кофти

преди 2 години

Антиваксърите сами да се лекуват , никакви болници !