8

Joro

преди 2 години

Не, мерси, не искам да си изкарвам прехраната като Иван Тенев. В тази връзка, не държа да ми го давате да го гледкам и да го чета.

7

АК-47

преди 2 години

Естествено, че ще е притеснен. Щом председател на комисията по култура в Парламента е същество, което с вулгарните си и цинични писания чалгализира и опростачи почти две поколения. Да не говорим за абсурдното му нагло и невъзпитано поведение, и предишните му депутатски изцепки.

6

Анонимен

преди 2 години

най -важната новина днес,така ми беше мъчно за агент тенев

5

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Благодаря брат...Голям съм ама наивник, но помня, че тоя Агент Тенев тая пролет беше кандидат за парламента. На 70г депутатин искал да става в партията на Шкембе Войвода -каракачански. Агент Тенев отиде при баш агент "Иван" (каракачанския). И на двамата да им кажеш агент Иван - няма да сгрешиш. Крисито Димитрова преди 40г.е била супер мацка, а защо се е хванала с тоя?!? Щото е красив ли?!? Не!!! Щото го е усетила, че е връзкарче, а тя освен тяло друг талант и шанс за пробив няма.

4

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Има хора дето не са изорали и полВин нива ама си живеят като бейове.Тоя търтей е един от тях и не знам при комунизма ли му беше по добре или при демокрацията (синия комунизъм). Какво си направил ти бе агент Тенев?!? Имаше една рубрика по БНР,дето те бяха назначили колкото да ти оправдаят заплатата.Два пъти съм го виждал на "събития на елита" 1 път във Военния Клуб на жълтите,и 2ри в НДК.Пие и яде като за последно.Хроникьр жаден. Аве заааеви.Песни щял да издава.Софийска буржоа!

3

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

БРАВОДА ИМА СВЕТЛИНА в ДУШИТЕ НИ

2

Bebok

преди 2 години

Световно неизвестни си пеят некви песнички и наричат тва "култура".Аман от пияндурчета!

1

Анонимен

преди 2 години

Не ни занимавайте с глупости ..