110

Анонимен

преди 2 години

ВСЕКИ ДЕН УМИРАТ ОТ ОНЯ ВИРУС 40/200 ЧОВЕКА НО ЕДИН ЮМРУК КАЗА ЧЕ СМЕ ПРЕЧУПИЛИ ЕПИДЕМИЯТА- А ОНИЯ ОТ ЕС ГО ГЛЕДАХА ИЗУМЕНИ...

109

Анонимен

преди 2 години

Е, не се притеснявайте, Харвардските сметки показват, че тази година е била много добра за нас и инфлация нямало ... или била малка. Нищо, че цените са нагоре на всички с по 30%. Харвардските "учени" друго говорят и понеже са много честни, трябва да е вярно! Пък ние ще друсаме стотинките ресто и ще се чудим, защо обедняваме с тази уникално разцъфнала икономика. 600 инвестиции обещани от Кирчо, като служ. министър - 0 реализирани! Инфлацията обаче си "работи".

108

Нищо ново

преди 2 години

По правило ръстът на икономиката и инфлацията (в ограничен размер) вървят заедно. Да се надяваме и на ръст, не само на инфлация.

107

Анонимен

преди 2 години

Така е при капитализма и пазарната икономика!!Защо ревете???Нали искате демокрация и капитализъм????

106

До Ано104

преди 2 години

Пари имаш да не работиш, ама до края на коя година .... :-)

105

Анонимен

преди 2 години

Киро Канадеца си държи парите в чужбина, да си хваща жената и децата и беж за Канада...

104

Анонимен

преди 2 години

Последния месец в който Борисов управляваше, цената на газта беше 30 лева за МВч, Сега е 107 и е вдигат на 120 след два дни

103

Анонимен

преди 2 години

Големи манипулатори.С 5-6% ама на месец е инфлацията.Промяната е факт. Всичко живо пътува по 500 км до Турция. Щом въпреки това ходи там, сами си направете сметката до къде ни докара ПРОМЯНАТА.Двойни цени на бензин, храни, услуги, тройни на ток , четворни на газ

102

Алооо

преди 2 години

За 32 години, нищо съществено не се построи, само се крадяха пари и се съсипваше. Боко да беше построил някои жизненоважен проект като блок на АЕЦ Козлодуй или Белене поне ток да имаме, ама беше важно да харчи държавни пари с джипката и да приказва колко всичко е ок. Да дъвче само магистрали та магистрали, няма да ни спасят боко и глуп аците дето му вярваха. Вземете му от шкафчето кинтите и ще закрепим известно време.

101

Хм

преди 2 години

До Фифи----12 години управлява ГЕРБ.Да не би проблемите които се описват да са от преди 5-6 месеца че радев Ви е виновен.Напълнихте държавните институции с калинки.Създадохте парични потоци на приближени фирми.Заложихте хиляди капани за тези след Вас. "След ГЕРБ и потоп". Защо 12 години не стартира 7 реактор в Козлодуй или двата платени вече в Белене.Ами за да може Ваши хора да строят фотоволтаици и ветрогенератори.Ами частните ВЕЦ на кого са : На тайния съюзник ДПС И сега Радев бил виновен!

100

Фифи

преди 2 години

Идва Жан-Виденовтото време, само че сега ще се нарича Радевата зима.

99

Вейдър

преди 2 години

Честита промяна!

98

Анонимен

преди 2 години

Не искам да се хваля, но имам пари да не работя, до края на годината.

97

Кунчевопитек

преди 2 години

Вчера в Испания 1мВч е бил 100 евро! Нека журналята и аморфната маса чалгопитеци запитат продължаващите промяната харвардски юпита защо убиват българите и предприятията тук? Иначе ни готвят догодина доста тесли - 4, 5 доза експериментална доза, променяща ДНК-то, навеждане за Македония. Апропо, прочетете за канадската фирма в Челопеч колко стотици милиарда евро е спечелила от златото. Бъдете здрави и мислете! Графена скоро ще ви спре този процес!

96

Как е протестъри ?

преди 2 години

В момента по-добре ли е. А ? Няма да мрънкате. Продължаваме разрухата. Нали това искахте ? И за това скачахте и опикахте Орлов мост ? Прекараха ли ви. А ? Гласувате за ПП....Получавате .....БСП ?!? Сега ще видите баба си (БСП) как управлява !

95

До номер 100

преди 2 години

А как му настройваш алармата на петела сутрин?

94

Анонимен

преди 2 години

Интересно че никой не казва защо се качват цените на тока.

93

Анонимен

преди 2 години

През ще ви излеза тарикатлъка да изберете да ви управляват бившите комунисти, хора от държавна сигурност, олигарси и айдука кики измамника.

92

Васко Далаверата

преди 2 години

Аз съм тираджия гастарбайтер и имам S класа мечок, еър фрайър, кафе машина, апартамент в Смолян и къща в Новаково. Имам кокошки и петел и котенце. Желая си на всички петел сутрин да ви буди, а не банка.

91

Африка се смее на бг

преди 2 години

До момента е около 30% догодина минимум 50% плюс фалити и жестока безработица. Скъпо ще ви излязат изборите на слави и кире измамника.