121

По-важно е

преди 2 години

Кой е субектът на главното престъпление, а не какви са му предикатните престъпления. Всички знаем, че основният му предикат е Тиква.

120

Анонимен

преди 2 години

Напълно нормално е да бъде извикан, след като твърди, че разполага с информация, която обаче не е предоставена от МВР на прокуратурата. След като твърди, че знае, трябва да го съобщи. И показанията пред прокурор не са като дрънкане по медиите, за тях се носи отговорност.

119

СССР

преди 2 години

Рашков си знае за него си, къде са парите, попитайте 1000 човека на улицата, ще кажат същото, ще му пръдн.. Е на уияяяя Каскета, ама сега Тиквата и Каскета се вкараха в беля, сега ще видят кон боб яде ли,ще видят как правят Румънците.

118

....

преди 2 години

Рашков още малко и ще те изкарат виновен за кражбите бре ? Егати мутренската държава, няма оправия с тези мафиоти.

117

Анонимен

преди 2 години

Той е мъртво пиян!!!Но вече е скрил парите и не помни къде!!!!Хахаха!

116

Анонимен

преди 2 години

Само да е преди обед, че после ракиено време. Пак ще почне да мига на парцали и да се кокори и трудно ще се случат работите. Да живей живей труда...нали така другарю Чашков.

115

Йеринг

преди 2 години

Ще пийне 1 ракия за кураж и ще иде.

114

Анонимен

преди 2 години

До Стоенчо 122 А само баце ви осъден за лъжа :)

113

Стоенчо

преди 2 години

Абе на тоя още някой вярва ли му ?! То въобще има ли някой на който да се вярва - прези денто лъже и маже,новото министър-председателче и то,Нинова открай време си я знаеме-вземи единия.че удари другия !

112

рашкови сигнали

преди 2 години

рошкОФ ше каже къде са парите ама по на там :) още не е получил цялата информация .

111

Анонимен

преди 2 години

До Нина 122 Гербав трроле, църквата първо да ви обясни какво е преврат :)

110

G-шеф

преди 2 години

Гешефтурата защо не викна и Борисов да го пита коя е Мата Хари??? Борисов каза, че знае коя е, но прикриватурата си трае и не иска и да знае, защо ли???

109

Нина

преди 2 години

Я се засрамете бе негодници долни, това което направи вашия любимец с зелените чорапи е да разбие България А неговите протежета да я довършат.Вие сте пълни И.д .И о. Ти.За 30 години вие сте най- големите некадърници.Нагли ***.и.Къде е Църквата да ги анатемоса ти престъпни превратаджии.

108

Анонимен

преди 2 години

До Popо 112 Първо, гербав, вие ще отговаряте за вашите фриволни 12 години и ще ни връщате загубите, пък после ние :)

107

СССР

преди 2 години

Чудат се как ,ама Рашков няма да им се даде на скапаните герберскиии ***,Рашков давай по твърдо ,пращай качулатите в Банкя ,а каскета се крие в Боровец в вилата на министерството.

106

Анонимен

преди 2 години

До you 114 Нали го разследвате, гербав, ама няма нищо незаконно, та само вие, трооловете лаете :) Каскетът ви си мълчи :) А как обичаше да развява "доказателства" по медиите :)

105

Анонимен

преди 2 години

За герберите Вожда им е всичко.Ама за пенсионерите беше инквизитор.Даваше само по 50 лева на калпак,колкото да си платят сметките за,ток,вода и телефон,без лихвите.А на плейметките плащаше за 20 минути кеф,по цяла средна годишна пенсия,че и отгоре .Много грехове има да плаща вожда ви,герберски троляци.А вас ви чакат тежки години,защото само с вяра в племения вожд и всемогъществото му като Шаман не се живее.Ще трябва да работите за да се храните и плащате сметките,не само с трохите от трапезата

104

Анонимен

преди 2 години

За герберите Вожда им е всичко.Ама за пенсионерите беше инкеизитор.Даваше само по 50 лева на калпак,колкото да си платят сметките за,ток,вода и телефон,без лихвите.А на плеймейтките плащсшеза 20 минути кеф,по цяла средна годишна пенсия,че и отгоре .Много грехове има да плаща вожда ви,герберски троляци.А вас ви чакат тежки години,защото само с вяра в племения вожд и всемогъществотому и като Шаман не се живее.Ще трябва да работите за да се храните и плащате сметките,не само с трохите от трапезата

103

Анонимен

преди 2 години

А доктора на всички науки къде се покри?Да не е избягал в Дубай?

102

you

преди 2 години

За имотите кога ще го разследвате?19!