9

преди 15 години

пред колко публика минава това "мегатурне"?

8

преди 15 години

Браво Киро! Много е хубаво и чакам продълженията на историята! Истински рокендрол репортаж! Много ми харесват новите D2 - много по-китарна музика и много по-добре свирят. Много ми харесва и новият певец на Gravity! Следя репортажите с интерес!

7

слушай момче

преди 15 години

Недей да пишеш глупави репортажи ами вземи за пример твоята колежка Елена Пенева с нейния материал за филма Окото Там тя разкрива как азиатците могат да накарат европейците да напълнят гащите .Цитирам дословно .Така че учи се от този материал .Иначе твоето е само дрънканици

6

Фен

преди 15 години

Много готин репортаж! Чакаме подобен, че и по-добър от София, Враца и Монтана!!!Много хубави хора са тези от D_2 и Gravity! ;)

5

УАаааааааааааааааааа

преди 15 години

Киро, , жесток е материалът! Ей такива повече да има! Чете се на един дъх, а свирките на Боби Турбото остават в златния архив хъхъ

4

ColonelX

преди 15 години

но. 3, а ти направил ли си нещо за да развиеш музикалната култура в България ... или предпочиташ да си седим и да слушаме "нещастна" музика .. нз ти как ги възприемаш но те поне правят нещо хубаво, а не само да седят и да се заяждат с всичко което не им харесва!!

3

S.

преди 15 години

Tia 2 grupi sa nai - golemite ne6tastnici, a reporter4eto na Dnes iako e vurtial svirki na "Zvezdite"!!!

2

haralampi

преди 15 години

много ми си пие с тея агенти

1

Руми

преди 15 години

Гравити ко са супер! Чудя се Турбото как издържа в таз културна компания! Няма дума "заклей се". Амато ва са подробности. А вие (поне, според мен) как се вписвате в орбитата на Турбото! Излезте! Нямате нужда от такена " пича!". Много ви харесвам (музиката) - сигурнно съм на възрастта на майките ви. Успех!!!!