80

Айшето от Сливен

преди 2 години

Ко ша празнувати веее? Не виждате ли че Сатаната се разхожда вече по Земята!?...

79

Стойне от Чукурово

преди 2 години

То па ени курорти - да не ги описвам!?....Я като напалим камината, като сложим трапезата дека и шест звезди хотели не моат да сложат и като ми дойде комшийката на гости ела гледайте кво става...и после три дена и три нощи!? Бе кво да ви разправям - одете вие да лижета нечистите чинии и да се завирате у лекьосани чаршафи за по 200лв. на вечер....

78

Икономист

преди 2 години

Този Драганов ли е или Бойко борисов. те и двамата не правят разлика между левове и евра. Съвсемскоро обаче ще им се наложи. Според мен, все още едно евро се продава за 1 лев и 96 стотинки. Честито на финансистите и експертите от партиите, както и на работещите в БНБ и другите банки в България !

77

Ваня

преди 2 години

До От Питер Можете ли да споделите името на хотела в Санкт Петербург?

76

Анонимен

преди 2 години

идвайте англичани, идвайте и носете омикрон! щото франция и още 4-5 държави си гледат здравето на нацията и затвориха зимните си курорти за чужденци, ама нашите алчници - ИДВАЙТЕ И НОСЕТЕ ОМИКРОН. пък че стадото измряло - голяма работа, нали аз печеля!

75

Анонимен

преди 2 години

абе, този сайт ще започне ли да пише по актуални теми или само заема интернет пространството?

74

Теди

преди 2 години

ИННА ГЕОРГИЕВА НА БАНСКО ЛИ Е - А ТАКА ДАВАЙ ТИ СИ

73

Herr Muller

преди 2 години

Само 60 000 българи ще празнуват в Шикаго-Чикаго, в Ню Йорк Град и щат - около 50 000, на Острова най-малко 40 000, Франция - 39 000, Германия, Италия, Белгия, Канада и т.н., докато ги докарате до 2 673 984 "чуждестранни" спонсори Мейд ин България.

72

Herr Muller

преди 2 години

Ще ви излезе три пъти по-евтино, ако прескочите до Лас Вегас, САЩ. А ако сте тарикати и не пропуснете гишетата вляво на централния изход на аеропорта, може да получите заплатената за билета сума, като анонсирате, че идвате с цел да играете и залагате, а дали ще го правите или не - ваша работа. Ако не ви се ходи до САЩ, чешките Татри са два-три пъти по-евтини, а обслужването перфектно.

71

Анонимен

преди 2 години

Меню.боб чорба -12 леваГъши дроб с манатарки -65лева--

70

Анонимен

преди 2 години

Хотелиери-бивши полицаи или мутри!

69

От Питер

преди 2 години

Ходих в Санкт Петербург, който е супер дестинация посещавана от туристи от целия свят и хотела ми беше 4 звезди за 100 лв на вечер. Ама истински 4 звезди, не като нашите стандарти - пише 5 звезди, а реално е няма и 2. Навръщане минах през Минск, там си намерих една лелка за 20 лв на вечер в супер комфортен апартамент под наем. Направо благодат. Яденето и пиенето навсякъде е по-евтино от тук в 2 пъти и повече. Тука за тия гнили хотели лепкат цени като на Малдивите. Ало къде се намирате капиталюги

68

Анонимен

преди 2 години

Da .ama si e xybavo na Bansko

67

Анонимен

преди 2 години

Ситуацията във село Банско е - хитреци,довчера овчари,днес хотелиери..

66

Анонимен

преди 2 години

Za 200 e,shte dam moia ap. V Bansko za5dni

65

Анонимен

преди 2 години

За 8 бимбарици, сигур всеки ден рецепционистките, ще ми правят масаж с щастлив край?!

64

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

8 бинки за Нова Година а данъците къде са?!? Като се стопи снега ще ревнат пак за държавни т.е. наши пари нали. Да фалират дано тия алчняри.

63

Иван

преди 2 години

Причината да не пъруват в чужбина не е цената, а това, че не са ваксинирани. Никъде не приемат неваксинирани в чужбина. Зелените сертификати за преболедували важат само в Бг. Дълго време ще си седят в България българите, вярващи в куп конспиративни теории. Което може и да е добре за българския туристически бранш.

62

Алибегофф

преди 2 години

Ще ви сурвакам най-щедро, в левове, както и в Эвро.

61

KIRO

преди 2 години

Nali snaete pkikaskata sa " LUDIJA iSELNIKA ?HA-HA-HA .PLONDERI