111

Анти-ковидфашизъм

преди 2 години

Здравна система???? Че то има ли такава само платени УБИЙЦИ СА ТАМ СИТО В НАЙ-СКОРО ВРЕМЕ ЩЕ ЯДЪТ БОЙ ОТ НАРОДА ЗА УБИЙСТВАТА КОИТО ИЗВЪРШАТ В КОВИД ОТДЕЛЕНИЯНА.ТОВА Е ФАКТ ИДЕТЕ И ГИ ВИЖТЕ КАК СЕ ЗАДЪХВАТ ПЪЛНО НЕХАЙСТВО И БЕЗХАБЕРИЕ НЕ ЛЕКУВАТ УБИВАТ

110

Анонимен

преди 2 години

ами нека гръмне тая здравна система де, ще ми се да не плащам здравни задължителни осигуровки, а да си плащам като поп като ида на лекар, като чуя нещо задължително и ми призлява, пенсионни осигуровки, гражданска отговорност, здравни осигуровки.....

109

Щирлиц

преди 2 години

Здравна система в България?!Вие добре ли сте?

108

1

преди 2 години

Бе, много плашливи станахте, кога взеха да ви плащат за алармата и натиск за ваксиниране, бе. Пусти сополи, сринаха българскато желязно здравеопазване!

107

Анонимен

преди 2 години

Поредната статия пълна с противоречиви твърдения. Толкова много лъжете, че се оплитате и се получава неква пълна безмислица, после що не ви вярвали хората - на лъжи как да вярваме?

106

СРС

преди 2 години

Е колко години и милиарди лева са нужни да я подготвим тая здравна система да не се претоварва?! Обясненията стават все по-глупави и абсурдни, чак е обидно за по-умен човек да ги слуша.

105

Бай Пешо

преди 2 години

Абе Дедо Петрункьо, какво викаш ваксините са поставени на хиляди деца? А колко години са наблюдавани тези деца, което всъщност е наложително при тестване на един препарат. Позволи ми да позная. Нула години са наблюдавани. Защото тестването в сегашната наука и развитие се счита за досаден и бавен процес генериращ загуби. Е затова си караме старите коли и ви не щем бъркочите. А то бягай да ваксинираш твоите внуци с бустер и подсилваща доза. А горе като отидеш ще има много да отговаряш и да плащаш.

104

Неудобната истина

преди 2 години

Една от сьздателките на спутник го обясни просто - защо при ваксинираните дьржави - са сьс най много заразениТя каза - вируса иска да живее като вас ако сте ваксинирани вече и се сбльскате с него той просто ще промени днк протеина си за да може да ви зарази - всяка промяна води до по висока заразност тъй като вируса иска да отцелее точно като вас

103

Льже та се кьса

преди 2 години

Хората писаха , че ваксините карат вируса да отслабва като образува нов по силно заразен щам но с по леки последици за организмаТоя твьрди точно обратнотоТоя е академик колко ас сьм професор , и от него взимат интервютаАбе академико нали след имунизиране се появиха - делта , сигма и омикрон

102

Върбан

преди 2 години

Ваксинираните се разболяват от омикрон 2-3 пъти повече от неваксинираните. Ако ви е грижа за здравната система, вече знаете какво да не правите

101

Анонимен

преди 2 години

Колко да е лек Омикрон? Знае се, че е по-лек при по-младите, но то и предишните варианти бях по-леки при по-младите. Знае се, че е много по-заразен от предишните варианти и затова се очаква да натовари здравната система.

100

Анонимен

преди 2 години

Таз система трятва много да е пропаднала. От кога лека настинка оказва натиск на системата?

99

Анонимен

преди 2 години

Някой да каже каде има в софия - астра зенекаИмам нужда да почистя чревният тракт

98

Анонимен

преди 2 години

Уж Омикрон е лек. Уж има хоспитализация само 0.17% и смъртност под 0.02% което е на равно със сезонния грип. Сега може ли да ми обяснят как аджеба ще натовари сериозно здравната система? Мисля, че се опитват да ни плашат нещо!

97

Анонимен

преди 2 години

Всички професорчета и докторчета ,математичета и подобни продажни гадове като толкова много са се замислили на народа ,да се ваксинират с по 10 дози )

96

Вьпрос

преди 2 години

А болните от омикрон знаят ли , че са болни

95

11

преди 2 години

Не може да се натовари нещо, което го няма. Освен това знаят,че е много заразен, пък нямат данни за начина на протичане. Ами вървете там при многозаразените, пък ги вижте как протича. Ама не можете, щото не знаете кои са многото заразени, щот не си личат. Идиотска работа.

94

Анонимен

преди 2 години

23 а без три и пак добре.

93

Анонимен

преди 2 години

Вируса идва от богати държави, ние не сме богати и не ни иска... И той не иска при нас...

92

Анонимен

преди 2 години

Най-кофтито на омикрона е, че протича леко и даже незабелязано, та здравната система доста ще се претовари да го търси.