55

Ненавиждащ

преди 2 години

Проклети да са създателите му.

54

Щирлиц

преди 2 години

Човек като се напие,след време изтрезнява.Според статийката ако се напиеш,ще те държи месеци наред!Ха ха ха ха.

53

Наблюдател

преди 2 години

оКови-19....

52

В.

преди 2 години

Някой чувал ли е за постоянната ерекция?

51

Заразни деца

преди 2 години

Децата пренасят болестите и са инкубатор за всякакви мутации, бактерии, вируси и параазити. Възрастните хора трябва да се пазим от децата супер заразители трябва да има РОЗОВ СЕРТИФИКАТ за ДЕЦА и ваксинация на децата, за да не пренасят и заразяват с всякакви болести възрастните хора.

50

Ха ха

преди 2 години

Значи викате по добре да се ваксинираш тада останат вирусните частици доживотно

49

Анонимен

преди 2 години

Вирусните частици под лобовете са спящи и вероятността да се активират е голяма.

48

Анонимен

преди 2 години

Вирусните частици остават под лобовете. Те не могат да се разпознаят от PCR тест. За това има реинфектирани или дълъг Ковид. Но практиката да се считат за оздравели след 14 дни е много подвеждаща. Вече хората сами се тестват и това също е една от причините да не се знае колко са реално заразените. Успокояват се, че PCR теста или бързия тест е отрицателен, а това от своя страна поставя в риск хората около тях, тъй като вирусните частици са спящи и вероятнноста да се активират е голяма.

47

още през май 2020

преди 2 години

Ген.Мутафчийски: "Преди дни получихме съобщение от хонконгски колеги, които правят изследване на голяма група пациенти след отрицателни тестове,с бронхоскопия са взети дълбоки лаважи, с които се установява наличие на вирусни частици.Италиански лекари съобщават,при наблюдение в малка група от 9 случая, че след изписване и отрицателни проби, са приети наново с резаразяване.Това поставя под въпрос имунитета, който се изгражда след преболедуване на този вирус." Вирусните частици остават подлобовете.

46

Неваксиниран

преди 2 години

До Анонимен (#58) - Първо, доста си неграмотен. И второ, някои от нас ("обикновените граждани") са отделили доста повече от "10-12 часа", за да се осведомят по темата. И като следствие на отделеното лично от мен време, мога да ти кажа едно - има много експерти, които сами наричат настоящата ситуация пЛандемия. И в частност, много експерти говорят против псевдоваксините. Ама ти откъде да знаеш, като промитото ти мозъче следи само масмедиите, чиято основна функция е да лъже и манипулира хората?

45

С парите,

преди 2 години

които "направихте" от цялата пландемия си купете златен покров !

44

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 42: Те за туй продължават да налагат всевъзможни ограничителни мерки, защото натискът върху здравните им системи е намалял! :-)

43

мале,мале

преди 2 години

Баси е па то ако вируса не оставаше някъде да живее до сега да е изчезнал от света.Ама тези вируси са по-стари от човечеството,имало ги е преди човека и ще ги има след изчезването на човеците!

42

Анонимен

преди 2 години

Хо-хо-хо! Новата опорка, явно вируса си заминава

41

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирай се, за да се изчистиш по-бързо от вируса, в случай че се заразиш!

40

Анонимен

преди 2 години

Години остава в екскрементите след ваксинация според китайците. Лятото ще го ручаме с морската вода на морските ни курорти.

39

Толкоз

преди 2 години

Еволюция на разбирането за кoвид ваkcините според експертите:1. "Ваkcинираните хора не се заразяват."2. "Ваkcинираните се заразяват, но не се разболяват"3. "Ваkcинираните се разболяват, но леко"4. "И ваkcинираните боледуват, но не стигат до интензивно отделение"5. "Ваkcинираните стигат и до интензивно отделение, но не умират"6." Ваkcинираните умират, но в лека форма"7. "Ваkcинираните умират мъчително, но с чиста съвест"8. "Ваkcинираните ще отидат в рая, а другите просто ще умрат"

38

гошо

преди 2 години

мене ме репликира у муйо и ся немога се отърва от колежките!

37

Анонимен

преди 2 години

Може ли?-Можеее.

36

Анонимен

преди 2 години

доктор Радева каза, че ако пия може дълго врме да съм махмурлия ужас бааа мааам му ти казвам