28

Анонимен

преди 2 години

Празнуваме рождество Христово, а по всички телевизии се предават американски простотии! Върхът беше Банана Джо.

27

комуняга

преди 2 години

Не беше ли 9.ти септември?

26

ПЕНКО

преди 2 години

НОЩА Е 15 +- ЧАСА - ДЕНЯТ 8-9 --- ЗАЩО ДА Е НАЙ-СВЕТЪЛ ПРАЗНИК ????????

25

Анонимен

преди 2 години

Днес НЕ е Рождество Христово! Днес е истинския 12 Декември и е Спиридоновден. Православната Църква почита днес свети отец Спиридон от град/село Тримитунт, участвал заедно с други свети Отци в проведения от свети император Константин Първи Велики Първи (Вселенски) Църковен събор против ерестта на Арий (и против други ранни лъжеучения). Днес се пости и НЕ се яде месо освен риба и рибни продукти! От години на истинския Спиридоновден в България няма сняг, което означава, че днес НЕ е Рождество!

24

православен патриот

преди 2 години

Честита Коледа , славни български православни патриоти!!!! Да не забравим да честитим празника и на нашия скъп приятел ,великия руски богатир -Володя Путин !!!! Спасителят на Света !!!! Наздраве !!!!!!

23

баба мара

преди 2 години

по тв питат хората в църквата за какво се молят и всички де-би-ли отговарятпо калъп за здравето на близките ми хора а аз бих отговорила така за мир посвета без вируси и воини здраве и благоденствие за всички хора по света

22

Българин

преди 2 години

Четете де! Тази коледа която днес празнуваме е компилация от езически и християнски обреди, като доминират християнските, защото те са авторите на съвременната коледа. Тя няма нищо общо с коледата, която е изконна за славяни и балти. Триченето също не е Български обичай. Но трябва много да четете, за да знаете!

21

Българин

преди 2 години

Ние Българите не сме християни, и не празнуваме коледа, великден и др. подобни. Какво ни засяга какво празнуват арабите? Нищо. Това си е арабски празник. За съжаление тия и мн. др. вкл. наши си предатели, са заличили с кр ъв и те рор нашите изконни традиции, култура и обичай и оттогава са останали само фрагменти. Позор!!!

20

Евгения

преди 2 години

Инатът ни е пословичен!!! Някой хора нямат дори елементарно уважение към традиции и семейство!! Дори на Коледа са тук и бълват глупости!!! Элобата до такава степен се е просмукала в обеществото ни, че дори в ден като днешният не може да ги накара да спрат!!! Весела Коледа на всички!!!

19

Извод

преди 2 години

Светли празници на всички българи! И по-малко да ме ядосвате в коментарите ;)

18

Диана

преди 2 години

Много пъти съм казвала, че българите са жалко племе и това си личи по коментарите на половината от коментиращите. Все пак пожелавам Весела Коледа и Честито Рождество Христово на всички нормални хора.

17

дедо Ташунко

преди 2 години

юсуф, на пилаф да станеш, ти нормален ли си?

16

Тенгриянин

преди 2 години

Днешните дни, начевайки от Великата Нощ на 21 срещу 22 декември, нямат нищо с Иисус Христос. Иисус не се е родил на този ден. И църквите са напълно наясно с това. Затова иамме Коледуване, хахахаха, което нема нищо общо с Иисус Христос и християнството. На 21 срещу 22 декември в 00.00 часа е Ени Алем - Българската Нова година, а на 25 е Коледуването свързано с нея и с едно историческо събитие, описано от християнски монах, раждането на Болг, сина на кана субиги Колад: Болг се роди Коладе!;)))

15

Лилка

преди 2 години

Честито Рождество Христово ! Бъдете здрави и нека Надеждата и Вярата в Доброто да са винаги с вас ! Честит Имен Ден на всички именници ! Наздраве !

14

Осман ага бей

преди 2 години

Велик е Ердоган!!!

13

Светло 4%

преди 2 години

Някои може и честват Рождество, ама някои още имат махмурлук от Бъдни вечер.

12

Анонимен

преди 2 години

Роди се Бог! Славете го! Христос е тук! Срещнете го! Сторете му в душите място! Сърцата превърнете в ясли! И направете му поклон-да влезе Той във всеки дом, та дето мракът е витаел, Звездата му да засияе!

11

Эврапэйскый Союз

преди 2 години

Рождество Христово е Забранено, моля използвайте Честити Празници, така шефовете (те рождество не празнуват) са доволни!

10

Православен

преди 2 години

Честит празник Св. Спиридон, епископ Тримитунтски чудотворец на всички истинно православни християни! Рождество Христово по стария църковен светоотечески календар е на 7-ми януари. Днес го празнуват папистите-еретици.

9

Дали

преди 2 години

2022 инфлацията ще удари 1000% как мислите?! плюскайте и яжте като за последно, че Ваксинацията идва - уредете си нещата, че нищо не се знае, още колко ви остава на тази земя...