67

До 58

преди 2 години

Синът и Рафи живее в Ню Йорк със снахата корейкаВерно ли, че синът й е с корейка? Леле, тия хора хич не ценят Българското. Кирчо Канадеца е с жена канадка, Василев е об-ра-тен, Рафаел е в САЩ и е с корейка, и тези хора са за пример?

66

Анонимен

преди 2 години

Краварката от етикета на дойче маслото!

65

Красимир

преди 2 години

Един свестен коментар, *** и завистливото племе.Жива и здрава да сте г-жа Нинова

64

Ива

преди 2 години

Трета година все една и съща реклама на Нинова.Стига бе.И какво?!Нинова месела питка за Коледа, е и ?А яде ли от коледната питка?

63

izh

преди 2 години

Само такава ли трапеза, ***? Свършиха ли парите от "Техноимпекас"? Или това е фотосесия в апартамента на някоя от червените бабички. Мутри нагли и крадливи - светлото бъдеще на загробената държава

62

Анонимен

преди 2 години

И вие, г-жа Нинова да сте жива и здрава! А дано да станете някой ден и баба!

61

ПОЖЕЛАНИЯ ОТ БКП !

преди 2 години

" Гладния на сития не вярва!" Ех, завалийката, и тя като своите съмишленици, с пожелания си изми изцапаните комунистически мръсни ръце. Хайде да и е честито... то...

60

НикогаПовечеСДС-Чума

преди 2 години

Сит търбух - за народа сляп и глух .Лесно е не Приватизаторка на "Техноимпекс"-а, който струва няколко стотин милиона народна пара да пожелава, а и не и струва нищо.Ако не бяха изкормил и разсипали подредената ни държавица, трябваше да *** камъни в Скравена.

59

Нин

преди 2 години

Венсеремос, работническа класа!

58

Анонимен

преди 2 години

Баби от кога и ти празнуваш бъдни вечер и коледа мъ. Вие седесарите и БКП-арите не бехте ли атеисти. Я оди виж еачата у драгалемци дали празнума бъдни вечер. Не той не признава такива празници щото е комунистче ПРЕБОЯДИСАЛО СЕ КАТО ТЕБЕ.

57

кобрата на горбачов

преди 2 години

Българина е много принципен и честен,когато за него няма далавера!

56

Санта

преди 2 години

Да вземе да пожелае на всеки по един Техноимпекс.

55

+++

преди 2 години

Комунист чества светли църковни празници?????

54

Demonaz

преди 2 години

Новата Цола Драгойчева ли ви пожелава весели празници? Ха-ха браво ,бе другари от бкп. Вашия бог е мао,а не Христа то е ясно на всеки.

53

Анонимен

преди 2 години

Честито рождество Христово! Здраве за всички, както свои, така и чужди. Най-вече здраве за децата. Няма значение дали сте десни или леви, дали сте на Бойко или Корнелия, бъдете здрави хора. Нека децата ни бъдат по-добри от нас и нека преди да се делим по какъвто и да било признак си спомним, че първо сме хора, че всички сме българи, че всички имаме нужда от здраве и обич. Обичам ви българи. Не ми пука от кой цвят сте, обичам ви защото сте си наши. Нека наблегнем на общото!

52

Анонимен

преди 2 години

ПОЖЕЛАВАМЕ ВИ ОСТАВКА, Г-ЖО НИНОВА!

51

Анонимен

преди 2 години

Тия политици, така наречени, сега ще се скъсат да ни пожелават благоденствия, без да съзнават явно, че делото на давещите се е в ръцете на самите давещи се. А те са излишни.

50

Анонимен

преди 2 години

Събужда се някакъв пенсионер една сутрин и какво да види - в къщата му светло, топло, парното работи, има топла вода... И изкрещява с ужас:- Жено! Комунистите са се върнали на власт!

49

Сьновник

преди 2 години

Сьнуваш ли - корнелия , скоро домьт ти ще бьде приватизиранСьнуваш ли - кирчо ще бьдеш набоден скоро и с бустерСьнуваш ли - христо , маджо ще ти застрахова колатаСьнуваш ли - славчо значи тотално са те изльгали

48

Активист на БСП

преди 2 години

Що намалихте пенсиите,*** НИНОВОЙ???