18

?

преди 2 години

Като гледам цените в Ски курортите ..Абе не го заслужава този бранш.През цялото време на криза не показаха мислене за клиента. Само за джоба си. Само протести против сертификата, против разреждане на места, против пушенето, против здравето на хората и за пълненето на джоба им.

17

Габи

преди 2 години

Пак ще се пълнят гушите на лежачите, лапачите и участниците в сивата икономика. Да му мислят бачкаторите, защото Петков и Василев не мислят за тези които създават и крепят умиращата ни икономика. Само заради това решение и това правителство трябва да си отива.

16

сбъркана работа

преди 2 години

С питиепродавници не се строи модерна (европейска) държава.

15

Слави

преди 2 години

Алибек като си все недоволен преориентираи се към земеделието.Ще ти осигорят субсидии"армагани" и за имоти .и за джипки и за маркови дрешки и парфюми.Задължени ти са всички че си ресторантьор.Като не успяваш да се справяш отвори баничарница-супер доходоносно.Няма касови бележки,Няма Ддс-всичко джоб.На морето

14

Анонимен

преди 2 години

Ддс за ресторантите 9%, цените за клиентите + 50% нагоре, чиста, голяма печалба за собствениците.

13

Смешници

преди 2 години

За ричи може за хората - 20 процентаКирчо и корни така искат

12

Анонимен

преди 2 години

Ковид варварина да си спомни кой камво му беше платил за да иска сертификат през септември

11

Евала

преди 2 години

Той и бизнеса трябва да плаща данъци, не само работещите! Тия, новите, щедро и наедро раздават средства ,за пенсионери, за бизнеси, а кой ще плаща сметката? Ясно, ще теглят заем от по половин милиард седмично, ревящите ще млъкнат временно, а после?

10

баба мара

преди 2 години

това правителство няма да изкара дълго загрижило се за кръчмите ами данамалят цените лош ход на правителството

9

пияница мистик

преди 2 години

"ДДС за туризма е икономическа мярка. Тя не е мярка, която сваля цените в ресторанти и хотели. Това е икономическа мярка, с която повече пари да остават в бизнеса." === А такааааааа, как хубаво го каза само :))) Демек: - ние цените няма да ги свалим, ама ще има повече пари за "бизнеса", тоест за нас, собствениците на ресторанти. За нови Жипове с лети Жанти :))))))

8

Анонимен

преди 2 години

Прав е,че цените на стоките скачат на всяка нова доставка и това е заради тока.Прав е,че тези 11% дето остават за всеки кръчмар му позволяват да не вдига с 10% цените,колкото е поскъпването.Обаче ако токът продължи да поскъпва или ще трябва да се вдигат цени,или да спре дейността на кръчма или завод за производство.Лошото е,че и газта поскъпва и няма как да не се вдигат цени.

7

ДА ВИ Е*А М*ЙК*ТА

преди 2 години

АЛИБЕГОВ, ДА ВИ *** М*ЙК*ТА НА ВСИЧКИТЕ КРЪЧМАРИ !

6

Анонимен

преди 2 години

Искам да видя, как ще намалят цените си. Това е индиректна субсидия, не към потребителя, а към лобистите. Най-ветоятно това са техните 75 лева за агитиране за ваксинация. Асен Василев, мазник намали ДДС на стоки от първа необходимост, хората, който повярваха в тях изнемогват. ИЗ-РОДИ лъжливи

5

Анонимен

преди 2 години

Този пак с мазна коса ....

4

Анонимен

преди 2 години

Идеално да, сега от пържените картофи по 11 лева на Банско ще може да прибирате 11% повече. ***

3

Анонимен

преди 2 години

От сертификатите няма смисъл защото ваксините не пазят. Вместо да искат да ги отменят тези искат да се въвеждат за още места. Пълна глупост. Ще ми обсъждат стимули за ваксиниране при положение че и децата вече знаят че тези ваксини не вършат работа. Тоя свят се е побъркал.

2

Анонимен

преди 2 години

И защо трябва държавата да ги стимулира, на всеки пет метра кафене, механа, кръчма, клуб и подобни. Ако е толкова плачевно да са затворили, няма място в никой център и парк да се разходи спокойно човек от тези заведения.

1

Анонимен

преди 2 години

Скрий се индиянец! Няма да ти стъпя не си ми син да те издържам. Хвани се на работа, стига си ревал като превзета госпожица