224

Анонимен

преди 2 години

До да си спомним. че Албания, която е член на НАТО има подписан договор с Китай още от Енвер за обща сигурност. Това значи, че ако НАТО нападне Китай, то Албания трябва да нападне НАТО. Но ако НАТО влезе във война с Русия, то Китай трябва да нападне Русия.

223

Анонимен

преди 2 години

Ще успее ли западът да "убие" тръбата на Путин?++++++++++++++++++++++++++++++++++++Въпроса не е в тръбата на Путин... Въпроса е дали САЩ ще успее да убие последната европейска икономика, по - точно икономиката на Германия... Русия прави луди пари благодарение на лудостта на УСА... Руснаците нямат нужда от новите тръби... При тия цени живот ще си живеят. Германците да му мислят, май се свърши с германскто иконимическо чудо....

222

Анонимен

преди 2 години

До 251Не мотор, а крадец на ЕС е Германия."Перлите" на немската индустрия, "печелившите" БМВ и Мерцедес (може да е Фолксваген, вместо Мерцедес) получават милиарди субсидии от ес да строят заводи.

221

Анонимен

преди 2 години

Имайки в предвид интелигентностните дефицити на ***, статията фейк/fake!

220

Анонимен

преди 2 години

Без евтина газ немската конкурентоспособност ще пострада доста. От там ще падне бвп- то на германците, а после и субсидиите за Източна Европа. Все пак Германия е мотора на ЕС.

219

Анонимен

преди 2 години

Няма къде да мърдат сами ще ни ГО натряскат когато пазара се командва от политика става страшно

218

Христо Христов

преди 2 години

До ee/238"газпром ще си върне парите преди газопровода да е пуснат" - разходите на газпром за строежа - 5 миларда. Печалбата за третото тримесечие на 2021ва (след като цените почнаха да скачат): 7.8 милиарда. Демек за 2 месеца печалба се изплаща частта на Газпром. Да му мислят ЕС кандидатпенсионерите, инвеститори в Шел, ОМВ, Енджи, Е-ОН.

217

Христо Христов

преди 2 години

До Анонимен/243"то европейският съюз ще трябва да плаща неустойки ако не я използва" - Ц. Но данъкоплатците (вкл и ние) ще платят 5 милиарда на фирмите участници в проекта от западна страна.

216

Българин

преди 2 години

е няма ли най сетне Путин да спре газа за ЕС и България та да умрат вате н ките от глад.ха.ха.ха . Само обещава че ще бомбандира клиентите си дето му купуват газа а лъже това джудже..

215

Крим не е руски

преди 2 години

май СП2 ще прокарва само въздух от Германия до бункера на Путин да се почесва человек..ха.ха.ха

214

Анонимен

преди 2 години

то европейският съюз ще трябва да плаща неустойки ако не я използва,то да не е тръба за поливане на полето...

213

Анонимен

преди 2 години

А защо Русия иска да спре краснчето на Украйна, или демократично не помните. Аз си спомням че Украйна открадна големи количества газ и напълни хранилището си преди години.

212

Поп Грую

преди 2 години

Баси тъпaнаpcкия пасквил! Мързи ме да оборвам неверните твърдения и откровени небивалици. Никъде не видях да се споменава сина на Байдън, май в някаква украинска компания беше...

211

ee

преди 2 години

Докато немците се чудят, цената на газа скочи толкова че газпром ще си върне парите преди газопровода да е пуснат. Само че газпром плаща само на половина. Останалата половина са европейските петролни компании. Така че това което прави ес и в частност германците 2 постоянно стреляне в собствените крака.

210

Анонимен

преди 2 години

До Ха ха ха/222"Много интересна търговска логика на Путин, иска да печели от газа ама затворил кранчето към Европа" - и къде пише, че е затворил кранчето тро'ли неграмотно?

209

Докато

преди 2 години

Вие се биете за интересите на САЩ в Европа и Украйна, ние плащаме високата цена на тока, а ресурсите на Русия се пренасочват към Китай.

208

Анонимен

преди 2 години

Шо си чешите езиците ? Мишоци обсъждат котараци

207

ГАДАТЕЛКА

преди 2 години

До две седмици максимум ще започне тежка и кравопролитна война на изток .Сатурн е под 24 Дюма спрямо Венера , ще загинат много хора и никой не може да промени тези срокове и да спре предстоящите събития !

206

Анонимен

преди 2 години

Зусия е военно - суровинна империя, Китай военно технологична, САЩ военно финансова.само да кажа че $ вече не е е световна валута за 45 % от сделките на пазара и това ще продължава.ако Китай, като най - голям държател на американски ценни книжа и външен дълг ги извадят на пазара ще стане страшно...

205

Анонимен

преди 2 години

да, да и да се самоубият!сега германците пускат реверсна газ към Полша и от там към Киев на цена от 2100 ойро.немците са практична нация, познайте дали ще се откажат да препродават руският газ на ляхи и урки.