24

Анонимен

преди 2 години

*Трябва ли да се притеснявате?*...Еееех, това е златна фраза на гнясажийския шурощоиден сайт, видите ли подобен въпрос, бягайте надалеч.

23

Анонимен

преди 2 години

Добре е превода Мунчовци не знам защо придиряте технически данни.Аз например си чукнах и намерих 'radar altimeter (RA), radio altimeter and 5G проблеми и излезе. Предупрежденията от всички световни авиационни производители са налице. Ако *** не ви харесва четете на бай Мунко Мандолинов трепетите и полюциите в Жълт труд .

22

Анонимен

преди 2 години

5G ! Китайците от пролетта провеждат опити с 6G от сателит ! Кой ще ги стигне ?

21

Танев

преди 2 години

5Г - 20 до 100 Гигахерца лента При 59 до 61 гигахерца Черепът е прозрачен; Третата хармонична на 20 гигахерца е 60 гигахерца; Втората хармонична на 30 гигахерца е 60 гигахерца. Работи се с импулси, които съдържат всички честоти. Броят на заболелите ще нарастне, няма лабаво.

20

Нео

преди 2 години

По-важно е 5G да не повлияе на вашите инструменти! За някои индивиди това няма значение!

19

Анонимен

преди 2 години

Пфайзер, Модерна и Янсен обявиха, че няма да вдигат цените на 5G трафика за своите абонати.

18

от.Сидней.Австралия

преди 2 години

До 23, ако не беше земеделска работна единица, щеше да знаеш че 6G има, но уредите които ще го ползват се разработват в момента, като архитектура Гугъл разработва смарт устройства които ще ретранслират 6G сигнала едно към друго и ще осигуряват покритието в дома ти. Така ще се заобикалят препятствията спиращи 6G сигнала. Затова устройствата ще ползват Фучия вместо Андроид, което е c/c++ среда с ниска консумация на ток. Джавата се планира да се подържа до няква степен. И да, честотите са вредни

17

Иван

преди 2 години

"Япоиня" ? ***, *** ... всичките ти статии са толкова неграмотно написани.

16

Анонимен

преди 2 години

Щото си мислят, че след 5G идва 6G и телепортацията. Толкова им е акъла.

15

Живко от Варна

преди 2 години

Извинете, може ли да ми помогните да живея много по добре , за да съм истинскки шастлив ?!

14

Маските или ОСТАВКА1

преди 2 години

Хората ГЛАСУВАХА за партия Продължаваме Промяната"" на последните избори-за да МАХНАТ маските като обикаляме из България и да ЗАКРИЯТ турско- н.е.г.ърските фирми А1(Емтел) и Вииваком ,които ни РАЗБОЛЯВАТ с РАК и Левкемия, а някои дори Ослепяват. Шофьор на кола или Самолет може да ОСЛЕПЕЕ за няколко секунди и да катастрофира.... А ако живее наблизо до станциите им, ще ослепее за ПОСТОЯННО.

13

Съвпадение ли

преди 2 години

Миналата година в началото на март пуснаха 5G и масово измряха птици. А за хората да не говорим какво се случи с вируса. Имат ли връзка двете неща 5G и Кови?

12

Маските или ОСТАВКА2

преди 2 години

Може да оставят САМО една фирма, която да се избира ВСЯКА година с конкурс и да слагат станциите си на ПОНЕ 5 км разстояние от градове и села, за да НЕ ни разболяват. По- добре- СКЪПИ разговори по телефона, както преди 20 години, но ЗДРАВИ българи..Тия от партия ""Продължаваме промяната"" ИЛИ да направят това, заради което хората гласуваха за партията им, или да се махат както Бокл.ук Борисов... МАХНАХМЕ Борисов. И тях ще ги махнем ако мислят само да КРАДАТ.

11

пепи

преди 2 години

До АнонименЕ те нали затова стават катастрофите по пътищата! Човека си гледа я филм, я порно, или играе игрички на смартфона докато шофира!! Тия мобилни устройства трябва да ги забранят със закон!!

10

коко

преди 2 години

До АрхиваряЕ те хората нали вече го доказаха и го показаха! С инжекцията ти вкарват графенов наночип с уникален МАК-номер. По летищата нали така ги хващат неваксинираните! Може да имаш сертификат, но чип-ридера ако не идентифицира номер, значи сертификатът ти е фалшив! Номерът се хваща и с блутута на смартфона.

9

Вирус

преди 2 години

След като видяха, че вирусът Ковид-19 не можа да погуби масово двуногите екземпляри, сега ни спретнаха вредни радио-честотни облъчвания и така дорде останем 100 млн. връз земята.

8

мнение

преди 2 години

Преводът кърти мивки - самолетни инструменти, самолетни съоръжения, радарен висотомер, радиочестоти известни като C-Band, способност на самолета да работи безопасно.... вярно е, че терминологията е малко специфична, но като пишеш такава статията е редно да се осведомиш.... в самолета има прибори вместо инструменти, оборудване вместо съоръжения, радиовисотомер вместо радарни висотомери, честотите си имат честотни ленти, а как самолетът работи безопасно въобще не ми се мисли... та така...

7

Василев

преди 2 години

Китайският Дракон изплющя Американската Анаконда, а Руската Мечка е заспала летаргичен сън!!!Агент Върджил Мумбайк!ЦРУ!!!

6

SIXT

преди 2 години

До *** простакаЩе му пусна на ушенце такава ниска честота, ама ще вземе да се наака от...ниското честотното звук. И тогава няма външна, няма вътрешна тоалетна-на място дето свари ще разтоварва.Мерси!

5

SIXT

преди 2 години

До Анонимен 5Бихте ли уточнил/а колко е това НИСКОЧЕСТОТНО облъчване. Съвет: отговорът е в учебниците по физика. И следващият път не се изхвърляйте като ч...я на мокър пясък. Мерси!