12

Пешо

преди 2 години

Ваксините убиват здравите след 18 месеца ! ДА ОЦЕЛЯВАТЕ: Витамин С : по 500 мг сутрин и вечер + Цинк(непечено тиквено семе + зелените ципи), Витамин D (риба) + Калций(извара, мляко), Mултивитамини, Mагнезий, Cелен(чесън, бразилски ядки); Aспирин по 250мг сутрин и вечер за тези с разширени вени и сърдечни проблеми. СВОБОДАТА Е НА СЕЛО ! Vitamin C Used As COVID-19 Treatment In New York Hospitals & Zhongnan Hospital in Wuhan, China

11

Анонимен

преди 2 години

Аз пък познавам поне 30 човека изкарали ковид/и аз в това число/ и всички се чувстват прекрастно.

10

Анонимен

преди 2 години

"по-малко от 30% от пациентите смятат", ключовата дума е СМЯТАТ! Не е тествахме ги и проверихме, а питахме ги и ни казаха. Баба ми 40г след като беше лекувана в болница обясняваше че "от тогава не се чувства добре и е тръгнала към оня свят". Нямаше доктор на планетата, дето да я убеди, че е здрава. Почина на 94. Сега питаш хора след тежка болест дали се чувстват различно, всеки след тежък инцидент ти обяснява как преди света беше розов а вече е сив. Тестове ще им правят ли или ще караме на вяра?

9

Анонимен

преди 2 години

Не са защото проклетите слуги на Дявола забраниха изписването на работещи лекарства, с които в други страни победиха Ковида. Проклети да са вовеки.

8

Анонимен

преди 2 години

Побъркахте ни с тоя ковид бе ***! Това ли е смисълът на живота ви? И децата побъркахте и старците.. За Нова Година ви пожелавам да ви се повредят клавиатурите!

7

Вуте до Анонимен 6

преди 2 години

Българска ваксина няма да има. За пореден път сме като в приказка.шта за жабата, която видяла, че подковават вола и тя вдигнала краката. А Чобанов си е празнодумец.

6

Анонимен

преди 2 години

Кога утвърдите българската на Чорбанов, тогава. Всичко останало е гъз_одавство.

5

а 7 от 10 пациента

преди 2 години

не се възстановяват въобще след установено онкологично заболяване

4

Demonaz

преди 2 години

На западнала европа е важно за третия пол как го изкарват,а не мъжете и жените.

3

ха ха

преди 2 години

Кирчо се напъна и медиити подеха голямото плашене!?! Е няма да се имунизираме, ако не вкарате класическата ваксина на Новавакс! Не щеме ГМО!

2

Sofia Centre

преди 2 години

Аре да ходим им вземем пишещите машини !

1

Анонимен

преди 2 години

Да. Известно е, че 30% от възрастните и 10% от децата развиват дълъг/хроничен ковид. Някои не са се оправили от първата вълна още. Ако преди нямахме избор, сега имаме ваксини. Но мангъропитеците искат натурално да си го боледуват. А после телк и каквото дойде...