17

Анонимен

преди 2 години

Верни поданици сме на Евросултана от Брюкселбул. Молим милост от Негово Величество, Евросултана, да ни пощади. Плащаме си скъпия ток и скъпия газ верноподанически. Падаме в краката на Негово Величество Евросултана, за да молим милост за нашите животи и просим прошка от милостивия Господар Евросултана на Великата Брюкселска империя.

16

Гневен

преди 2 години

Тези 47 млн. Ще бъдат заляти в Гербадж'иските джобове на общинарите. Дайте ги след местните избори.

15

Bp

преди 2 години

Пратете великите строители от Герб да дават обяснения и да отговарят имуществено с отклонените европейски пари.

14

Анонимен

преди 2 години

Явно ни наказват, че не се бодем. Иначе що нашите разрешават два нови квартала в Содия вместо да ги правят паркове.

13

Мдаа

преди 2 години

Честно откак влязохме в - ес нещата са все по зле

12

Анонимен

преди 2 години

Васална Източна Европа ще плаща данъци на Западна Европа за всичко. Предадохме суверенитета си на Брюкселската империя и Евросултана от Брюкселбул.

11

Анонимен

преди 2 години

Самоковската принцеса да се поразходи вечер из кварталите на София,за да усети какъв въздух дишат софиянци.Защото и заради нейната некадърност плащаме десетки милиони глоби.Да я светна:вместо да купува печки на малоимотните,да им купи по един климатик и да си плащат тока.Няма да им излезе по-скъпо,отколкото с дърва.

10

Боби

преди 2 години

Бобчее, коги седна у кряслото, коги почна аз тва, аз онва. Както великият Хайтов го написа - и стнА изеднаж големец. А големецът друго покашлюва, друго крачи и друго за него другите чинат...

9

От Европейски Съюз

преди 2 години

За да се намали замърсяването в България, всички джипки на банкянското шимпанзе се конфискуват и се заменят с рикши. Рикшите ще бъдат задвижвани от тpoлове и членове на ГЕРБ на смени.

8

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Проблемът с мръсният въздух не съществува и това безумие е прикрита война срещу евтиното и достъпно отопление както и срещу старите автомобили внос от ес... Не съществува такова нещо като хора заболели от карциноми или починали от мръсен въздух все пак хората живеят в близък контакт с дим от огън от хилядолетия насам и хората директно са спали на метър от огнището за да се стоплят през зимата без последствия - използването на дърва и въглища не е никаква заплаха за никого.

7

Анонимен

преди 2 години

Сега ще ни глобят с някакъв данък за колите. До това ще доведе.

6

Край

преди 2 години

Човека обясни как имало училища да се топлят на ... МАЗУТ. Ми да беше проверил - няма такива.

5

Анонимен

преди 2 години

Крадлата Фандъкова защо не си е подала оставката още?

4

Анонимен

преди 2 години

"През 2021 г. се ангажира с обещание към ЛГБТИ избирателите, че ще работи за видимост и в защита на правата и интересите на ЛГБТИ хората в България като подписва предизборната декларация като член на Демократична България" Уикипедия.

3

Анонимен

преди 2 години

Тоз сигурно е преброил комарите краи някое блато и затова са го взели министър

2

Анонимен

преди 2 години

Въздуха ми го мърсят разни омикронни професорски израстъци. Тях им отръскайте препълнените джобове, че много се оядоха покрай тоя вирус и затлъстяха като мечки преди да изпаднат в зимен сън.

1

Анонимен

преди 2 години

Гледах го тоз разви теория че планетата си отмъщавала чрез прилеп и коронявирус ..хаха с конкурс ли са ги набирали незнам.