18

абсолутни

преди 2 години

змии и бомбаджии през деня с епраска с други а после се прави на света вода ненапита

17

Анонимен

преди 2 години

Пълно е с токсични хора в живота, трудно се намират свестни и стойностни партньори, приятели, а най-токсични могат да се окажат най-близките -семейството, в което би трябвало човек да се чувства подкрепян и безусловно обичан...Затова, изборът е: грижи се за себе си, не се оставяйте да ви манипулират и ако се чувствате нещастен дори сред родителите си, това трябва да се заяви и да не се толерира. Щом нещо е токсично, е токсично, дори да идва от най-близките. От собствен опит говоря.

16

АнонимеН

преди 2 години

1.ще ви убие 2.ще ви пребие 3 ще ви залее с киселина 4 ще ви запали 5 ще ви изобличи със запис 6 ще ви отвлече и изтезава

15

Анонимен

преди 2 години

Има само една причина-страх да не останеш сам, без да си даваш сметка, че в токсична връзка си не само сам, но и изоставен. Имах един приятел, който казваше по-добре сам, отколкото зле придружен.

14

Анонимен до Texaco

преди 2 години

Абе те и мъжете ги правят тия номера. Рядко, но намират свестна, ама си викат- бе тая ми е вързана в кърпа, не е интересна, ще намеря по-хубава, секси, интересна и тн.от нея.И..почва този мъж да се залага по други във фб. Нали знаеш приказката за *** и клона? Намира друг клон и се мести на него!

13

Анонимен

преди 2 години

Не са само 6 причините...

12

честно

преди 2 години

TOJ e MILIONER!!!!!!!!!

11

Анонимен

преди 2 години

Явно този пат коментарите са написани от хора а не от зодийййй целувам ви Весела Нова годинна

10

Анонимен

преди 2 години

Евала шапка ти свалям красиво написана статия но само едно некой хора немогат да различат думите нема желание не искам и смелост за ново начало вече е започнало сами го знаете само разликата да усетим нее желание и страх или така нататък а и друго стара поговорка на сила хубост не става нали се сестабе един човек нема ли желание повече да спи със бифши значи е поставил канеч на враската и следва продължение на пред наи доброто за всички весели празници поне имаше достойни коментари този пат

9

Анонимен

преди 2 години

Абе сладкиши сте как да не ви обича батгко

8

Анонимен

преди 2 години

Вед нага или сегааа

7

Texaco

преди 2 години

От там нататък старатират манипулациите и оплитането в мрежата от фалш и лицемерие. Следи се поведението на надяващия се на истинска любов будала няколко седмици/месеца и ако им отърва (плаща си, обгрижва я) - продължават връзката. Ако не е достатъчно - почват да пекат работата с друг (обикновено по фейсбук) и като узрее за срещи и сeкc, изхвърлят досегашния от живота си като непотребен ***. Все едно нищо не е било! Пълно е с такива змии, пазете се!

6

Texaco

преди 2 години

До 5.Абсолютно! Женaта умислена и тъжна (жертвaта видиш ли), а мъжът (уж тормoзителят) на заден план - самонадеян непyкист. ..Ама друг път! Истината е, че за повечето жени вече любов не съществува. Има чyкане, неразривно свързано със задължението на партньора да я издържа, на което те казват "грижа". Не се ли случва според очакванията им, пристават на следващият по списък фейcбyк мераклия. И сценарият е един същ - след няколко дни гукане по месинджъp, дават дyпe - шарана да налaпа въдицата.

5

Анонимен

преди 2 години

До#2Това е ваш закодиран патент.Познай от кого съм го усвоил?...

4

Анонимен

преди 2 години

Поредната тенденциозна снимка, която предварително внушава роли...

3

Анонимен

преди 2 години

3Само, че дете което поне в токсична среда не е щастливо, детето усеща и утре повтаря същите грешки. И заглавието така написано има друго значение. Липса на елементарен изказ.

2

Анонимен

преди 2 години

По-големи комплексари от българските мъже няма. За тях да правят жената нещастна и да се кефят от това е върха на сладоледа.

1

Потърпевш

преди 2 години

Стига сте навивали момите ,че винаги те са жертва вуе.В повечето случаи жената трови и маниполира мъжа си с вечните си претенцийки.Забравя коги на село ядеше компота от джанки със стар леб.Сега се цупи на обслужването и вкуса на вечери за по 100-200 лв ....колата и била инакава телефона и бил от миналата година нямала еди кой си парфю,а има 3 чанти с парфюми е ши ти са ненавиди на селските претенцийки аре обратно у Попуу