343

ВЪЗраждане

преди 2 години

Този е съвкупност на всички псево експерти и баш патрИоти. Това за правата и дискриминацията го дъвчат братята му янки отвъд океана (от където му идват и опорните точки). Крайно-десни екстремисти. Научете се какво е популизъм и защо такива подлози се наричат родолюбци. Точно за да ви въртят на малкия си пръст. За да може да нямаме даже дума, с която да опишем политика в полза на на

342

НАПРЕД ВЪЗРАЖДАНЕ

преди 2 години

ВРЕМЕ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ !

341

absurd

преди 2 години

И все повече ставаме

340

До Младияпремиерсхар

преди 2 години

Къде да емигрираме, братле? Във ваксинираните държави ли? Или в неваксинираната Африка.

339

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Нито може да влезе в мол да купи подарък за някое гадже или близки, нито да си намери работи емигрирайте спасявайте се и сегашните партии скоро ще ги махаме 170 лв социална пенсия, един европейски пенсионер, ако чуе колко е пенсията на българския пенсионер трудно ще повярва, нито безусловен базов доход,нито шкаф,нито безвъзмездни средства,нито швейарска пенсия, нито швейцарско мрз,нито тридневна или четиридневна работна семдмица само депутатски заплати, къщи за гости, източване на средства и тнт

338

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Заради тия сертификати човек не може да изпие по-нещо с гадже или да хапне по-нещо с гадже, докато партията на безпартийните не се създаде тия сертификати трудно ще ги махнем емигрирайте спасявайте се !!!!!!!!

337

Анонимен

преди 2 години

Като не искате ЕС отивайте в Африка. Възраждане са просто едни плямпала

336

Toчно казано

преди 2 години

Костадинов изразява мнението на мнозинството. Другото е фашизъм.

335

Браво

преди 2 години

Браво костадинов казва точно нещатаРадвам се , че има поне една нормална партия от години вьв парламента

334

Ямболски цървул

преди 2 години

Възраждане!

333

115

преди 2 години

България, на Българите, стига сме се дупили на ЕС, Краварите и братушките, камо ли пък на кух ите макета, дето не знаят какви са. Живота си е наш, и никой не може да ни принуди да се боцкаме, а здравеопазване в България няма.

332

Копейкинофоб

преди 2 години

Копейкин, като сееш насилие, ще получиш насилие. Другия път като пак се насссереш в парламента, оглежда се като излизаш!

331

Гешев

преди 2 години

Чл 95 от наказателния кодекс предвижда до 10г. затвор. След като окошаря Борисов за кюлчетата, ще дойда и за Копейкин!

330

Хаха

преди 2 години

Еййййй и ся как Кирчо ще ходи пеш????

329

Исторически парк

преди 2 години

ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!

328

АК-47

преди 2 години

Този екземпляр се взе много насериозно. Докато е в Парламента ще върти само тази дъвка. Че бил и агресивен, втори Расате ли се намърда в НС. За какво мнозинство говори, че си и вярва. Щели да нахлуват в сградата. Аре по-кротко, кресльовци, ако не беше пандемията, щяха само да сънуват да са депутати.

327

един

преди 2 години

До АНОНИМЕН 378 Докато стоим в нагъзена поза ,ще има и н-та доза.

326

Анонимен

преди 2 години

До дд Братко, не са ти разбрали сарказма. Иначе кърти мивки. И аз съм за Гретето и спасението на света от всичко дишащо. Кви са тия глезотии да караме коли, да се топлим, да купуваме щяло и нещяло и да замърсяваме природата, да ядем и пълним атмосферата с метан? Петорни акцизи и, който не е зелен, да умирга! Сертифицирани, чипирани и стерилизирани напред към светлото бъдеще на ЕССР, другари!

325

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 388 Да, Възраждане може да не ги харесвам по много показатели като партия и идеи, но по темата за сертификати вижданията ни съвпадат и съвсем нормално да съм с тях, защото ще протестират за същото като мен. Политиката е политика, борбата за кауза, срещу нещо, което ти пречи, си е борба. Само, ако не се цепим, може да успеем в каквото и да е, не само за сертификатите.

324

Анонимен

преди 2 години

До АНОНИМЕН 386 То и куп върли ваксъри починаха. Последно беше оперен певец с три дози. Футболисти от ваксините почнаха да излизат преждевременно в пенсия заради сърцето....