29

Анонимен

преди 1 година

Вижте мъж на 45 г. и после вижте жена на 45г. Обикновено на мъжа не могат да му се дадат повече от 40 ,а жената прилича на 50+ Просто жените може да живеят по-дълго ,но по-бързо се скапват в лице и това е факт. В тяло обаче изглеждат значително по-поддържани от мъжете,които имат корем песто от 30-гидипна възраст.

28

Woman

преди 1 година

Мъжете остаряват по бързо, защото пият и пушат повече. Един мъж на 50+ изглежда вече като развалина. Няма я свежестта, чичак. Съжалявам, но е така. Има изключения, обикновено спортистите. И не е вярно, че може да прави деца на 70 г. Той като не го вдига какви деца. А мъжете губят либидо някъде 55-60 г. Е мераците си остават завинаги. А жената и по трудно остарява, ако не е пушила и пила като разпрана и живее по дълго. Това е истината. 🙂

27

Анонимен

преди 2 години

Жените по принцип надживяват мъжете. Но в природата има и баланс. Жените се сбабичасват по прицип по-бързо от мъжете. И възрастен мъж с доста по-млада жена е по-често срещано явление. И не само парите на мъжа са фактора. Има и богати жени с млади любовници но с пъти по-малко. Физиология! За млад мъж бабата трябва да може да му го вдигне. Младите жени нямат тоя проблем. А малко баби са запазени. Но мъже и над 70 години могат и да правят деца/ако не са ваксани/ Затова искат да бодат и децата ни

26

Анонимен

преди 2 години

Не.

25

Анонимен

преди 2 години

променят си формата и се сбръчкват по бързо но повечето живеят по дълго

24

ЦИНИК

преди 2 години

На мажо висне ли му патката на 6,5 часа и не става за нищо освен за пикало няаа значение на колко години е . Пише го веке стар !

23

Мърдост

преди 2 години

Мъжът и добре да си живее му се случва нещастието да го вземе някоя жена и да му съсипе живота. Не само до поддържане и висок стандарт на живот е въпроса относно стареенето, а нервите стреса и ограбването на финансови средства и време съсипват мъжа и остарява преждевременно. Всичко това го причиняват жените.

22

Фелинолог

преди 2 години

Много е важно стандарта и качеството на живот. Стрес сведен до минимум с пълно спокойствие и пари, СПА процедури, скъпи храни, скъпи козметики все неща и привилегии на които се радват една част жените, които са гепили някой смотан принц с пари, които да ги издържа жените и техните любовници, които си въртят същите тези жени докато чичко паричко е зает да печели пари. За това МЪЖЕ най-добре си вземете домашен любимец вместо жена да ви трови живота. Аз съм си добре живея спокойно с котката си.

21

Живеят повече

преди 2 години

Стареенето е относително. Жените се поддържат за разлика от мъжете. Скъпи кремчета козметика. Освен това по демографски статистически данни жените живеят повече от мъжете и ги надживяват. Получават вдовишки пенсии на умрелите си мъже и въртят любовници за пари и ползи. Всичките сайтове за запознанства са задръстени от черни вдовици и златотърсачки. Ползват мъжете докато не ги уморят или разорят финансово.

20

Мда

преди 2 години

Жените по-бързо губят вид, на мъжете по-рано се скапва мотора.

19

Анонимен

преди 2 години

21, от кой е доказан тоя факт? От тебе ли? ;)))Или просто така ти се иска да е? ;))

18

Joan

преди 2 години

В дадена семейна двойка след години единият изглежда загладен, усмихнат, във форма. А другият отруден, смачкан, набръчкан, дебел или сбабичосан. Просто вторият е носил семейството на гърба си, догато първият си е почивал. Единият се натоварва далеч повече. Даже е странно, защото на младини често изглеждат обратното. Няма разлика по полове - важно е кой влачи семейството и децата.

17

Анонимен

преди 2 години

До 16Явно в бг "истински мъже" няма, щото масово над 30-35 годишните са абсолютни плешиви - дебели - чичаци дето не стават за нищо, уви!

16

Ами Как Мислите

преди 2 години

на 65 имах дете от 25 годишната си любовните, а жена ми на мойте години беше от около 30 години вече в менопауза?!

15

да

преди 2 години

Българските жени да се стегнат малко, защото след 25 годишна възраст не стават за нищо. Да си седнат на дупето и да правят семейство, вместо да ходят на деградивни дискотеки и да минават половината квартал. Хубаво им е, но след 25 ще затънат и ще съжаляват за цял живот, докато истинските мъже ще са супер до 50.

14

До 14:

преди 2 години

Споделянето на дълбоко лични проблеми не е препоръчително в такива издания и сайтове. А след като си убеден, че жена ти те тормози и това ти влияе негативно, просто си приготви багажа и се изнасяй. Сега в България хората имат къщи и по селата - отивай там и си живей спокойно.

13

Ревльо

преди 2 години

До 12 Първо - когато почина майка ми, аз бях на 11 г. и почти вече не я помня! Образът й ми се е изтрил от съзнанието ми!Второ - добре, че не познаваш жена ми!Трето - да, баща ми и мен тормозеше и сестра ми! Ама поне взима висока пенсия, плаща всичко, та оправдава тормоза на младини!

12

Турбометла

преди 2 години

Не, обаче стават злобни и това започва да си личи.

11

До Ревльо

преди 2 години

Като чета с какво неуважение говориш за смъртта на собствената си майка, като казваш че "била хвърлила топа", сякаш говориш за някой без никаква стойност, само мога да се притеснявам за жена ти с такъв неблагодарник като теб и с баща насилник, както описа в коментара си. Крушата не пада по-далеч от дървото. Ако приемем оплакването ти от нея за истина, явно жена ти е приложила приказката "на зло куче, зъл прът".

10

Анонимен

преди 2 години

Откъм бръчки по кожата - да, по-рано. Откъм вътрешно здраве повече се запазват. Имаше едно проучване, не претендирам за достоверност, че по-високият тестостерон у мъжете може да изхабява по-бързо сърцето и организма като цяло.