449

Анонимен

преди 2 години

До Някой си - "ЧОВЕК " е съвсем друго нещо - Това че някой е : Инженер , лекар, адвокат, политик , милионер и т.н. - Съвсем не означава че е " човек" !! Много милионери и бизнесмени има , но за малцина можеш да кажеш че са хора - Така че .... , НЕ се парви на умен /а ! За този повечето имат мнение колко и какъв е ( прочети коментарите на всяка статия за него ) и ще разбереш за какво говоря !

448

Анонимен

преди 2 години

Говорела по телефона нашата. Иначе дамата май е гробница коли. То катастрофи, то кражби. Карма сигурно?

447

1

преди 2 години

И на снимката виждате две госпоици...

446

Някой си

преди 2 години

Смешковци, на човека от снимката не може да му стъпите на малкия пръст! Човекът е инженер, милионер, бивш президент на държавата, с повече от 80 завършени строителни обекти в Германия! Смеш_ници!

445

Дидо

преди 2 години

До малкото интелигентни хора в тази.....държава и дипломатическия корпус. Четете мненията под мене и мислете . Това е България.Това ни е културата. Това ни е образованието,квалификацията,философията,подхода,уважението на човека към човека/ако има такива/.Пише го и в библията,пише го и в литературата:Когато човек падне,подай му ръка ,а не го ритай и мачкай защото утре ти можеш да се окажеш долу. ЕЕЕх Българино,Българино!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

444

Боли ме ХУЯ

преди 2 години

Я

443

Случаен минувач

преди 2 години

Ще го намерят джипа, спокойно. Въпросът е малко да се вдигне шум около тях, че нещо се загубиха напоследък...

442

Анонимен

преди 2 години

Този се е ухилил точно като МАГАРЕТО от Шрек !Той затова тиквун го беше ВЪРЗАЛ за прецедент !

441

Господин за един ден

преди 2 години

Така става със селските първенюта , като отидат в София и затова следващият път , като другите - Колата на централна гара , оттам с трамвай до халите и ЦУМ и обратно без много мотаене !!

440

Поучително

преди 2 години

Тъкмо бановица , ще разбере какъв точно е реалният живот в Бг когато НСО не са наоколо да и носят торбите от Мола !

439

хахаха

преди 2 години

Хайлайф , хайлайф , но друго си е да си те тегли окловръстното !

438

Ш. Холмс

преди 2 години

Труден случай драги ми Уотсън : Не е много сигурно дали Десито не се е "БУТАЛА" в непознатия с раницата ( като се има предвид какъв " мъж " си има в къщи ) , била е на зор жената и къде ... къде в колата - "затичала се ..." , но там има друг МЪЖ ,и ето тук е голямата загадка - КОЙ от двамата е истинският любовник - този с раницата или онзи в колата ?!

437

Анонимен

преди 2 години

Плевньо е свикнал само да прибира, я покрай баце, я от господарите.Накратко, откраднато е краденото.Тая да каже кога ще вали сняг.

436

Щирлиц

преди 2 години

Всичкото кеч се качило да кара джип,защото искало да блесне.Е,блесна ярко,направо оглушително,мдаа.

435

...

преди 2 години

Най-големият срам като президент, не случайно е наричан че.хльо. А това е изсценировка. Вече няма с кво да привлекат внимание. И да гушнат още един път застраховка за кражба. Ама то от такива индивиди кво да очакваш друго....няма няма, па излезе с няква тъпотия. Задвратник, и обратно в дупката!

434

Анонимен

преди 2 години

100% са платили на някой да им открадне колата и да приберат застраховката ? Защо не ! Станеш ли мо/ше//ник веднъж ,оставаш такъв завинаги . Брака им е фиктивен докато не приемем Брюкселската конвенция подписана в Истанбул .

433

Анонимен

преди 2 години

То на тоя и без това повече му отива да се вози в рейса като гледам какъв е льольо, срам за мъжкия род.

432

Българин

преди 2 години

Не е грях да откраднеш от крадец.

431

хард

преди 2 години

E, мутренските времена се връщат,..не стана ли ясно! Рошкова що не излезе с някое тъпо мнение пак? Коментари,що не си бил купил Сузуки и тем подобни са си чиста проба,..злоба! Ами те и лади крадат за части, така че като няма кой да ви пази глупци, като се ухапите, тогава ще разберете за какъв *** гласувахте!

430

Ъхъ !

преди 2 години

Единият от крадците казал , чед ще "усвоява" джипове докато събере пари , за да си построи апартамент с 13 клозета. Взел рецептата от Рашков.