30

Ами, правилно...

преди 2 години

ИСТОРИЯТА НИ С Р. С. МАКЕДОНИЯЕ ОБЩА НЯМА, КАКВО ДА ДЕЛИМ.... ХАХАХААА... ДЕЛЯТ РУСОФИЛИТЕ, ЗА ДА УГОДЯТ НА ПУТИН И БЕЛГРАД.!!!!

29

Константин Матеев

преди 2 години

До НЯМА ОБЩА ИСТОРИЯКак да няма обща история, ако тя не се разбира като многовековно съжителстване на две различни нации, защото това просто не е вярно? Иначе ама обща история и тя не свършва на определена дата, нито пък отделните нови истории започват на такава. Процесът на разделение и обособяване обаче трябва да се обясни и това да залегне в учебниците. Не е толкова сложно, но няма желание и нагласа за това.

28

Константин Матеев

преди 2 години

До Д-р. ГигълсНомерът е хем да не вървиш срещу течението, хем да не клякаш под напора на събитията.

27

Константин Матеев

преди 2 години

До АнонименТова с пролятата кръв е безумен аргумент наистина! Не за пролята кръв става дума, а за за кръвна връзка. Там са корените на два милиона българи, казват. Там търсете разковничето - в кръвната връзка, не в пролятата кръв.

26

Да

преди 2 години

То България изнася и тежестта на решението за свързаните с УДБа в РСМ. РСМ не иска да е в ЕС, те си подписват договори със Сърбия.За пред народа твърдят, че България им пречи, но всъщност върхушката не иска.

25

Д-р. Гигълс

преди 2 години

От стратегическа гледна точка България трябва веднага да пусне Македония в ЕС защото това ще е шамар за Сърбия и най вече за Русия . Да разреши преговори не значи да ги одобри , това е друго . Но ние сме си прости и невежи . Македония в ЕС ще е трън за Сърбия

24

Анонимен

преди 2 години

Македонските сърбоидни еничари ще кажат, че и СУ е македноски, щом има в името Охридски и т.н. Много ме дразни вече Радев, който само защото острата тесла беше тресната от правителството на Борисов, вече е готов да предаде интересите на България. Как се разбърза като стара госпожа от бардак и пришпорва България, зашото масонските му еврейски ( сиреч антибългарски) господари са го натиснали.

23

BOLGAR

преди 2 години

Всичко зависи от македонците, те могат да си решат проблема с България буквално с две изречения, но се дърпат и чакат някой друг да им свърши работата, ама не може все да вземаш, трябва и да даваш! България 20 години само им даваше, сега е техен ред, наглостта им ни стресна и отми романтичната ни представа за "братята македонци", ние не бързаме!

22

Анонимен

преди 2 години

Това е абсурдно.Къде на Балканите не са проливали кръв всички.Отидете в Гърция и ще ви кажат колко кръв са приливали за България и Македония.Отидете в Турция,в Сърбия,Румъния.Истината е винаги различна за всички.Трябва да спрете с тези приказки,а вземете се оправете,защото не е добре за никой.

21

ЕС

преди 2 години

северджаните,докато не признаят историческата истина никакъв ЕС.македонски българин.

20

Анонимен

преди 2 години

Предстои сериозна инфлация.Монаториума не може да е за повече от два месеца.Когато се вдигне всичко два до три пъти,ще пеем друга песен.Ток,парно,газ на тройна цена и всичко друго.Ще има фалит и протести.Време е да подписват каквото трябва,защото нито на нас,нито на МК ни се пише добро.Македонците го знаят и ние ще го проумеем.Да се приемат нещата от двете страни да не се допускат хора от комунистическите служби да преговарят.

19

Анонимен

преди 2 години

Време е разумни хора да решават този въпрос По-неправилно нещо от това да блокираме Македония няма.Само показваме колко ни е нивото.Това най-вече не е добре за нас.Гърция беше блокирала Македония и стигна до фалит,пенсионерите нямаха пенсии,нямаше пари в банкоматите,инфлация до дупка.Гърция подписа договора с Македония и всичко приключи и се оправи.На там вървим и ние,към инфлация и фалит.Ако до 6 месеца не стане,фалита ни е налице.

18

Анонимен

преди 2 години

Всеки ден пишете за македонците. Като искат ЕС да си покрият квотите. Определено ако РСМ и България направят общ език на дипллмаця ще е във полза икономически за всички

17

Анонимен

преди 2 години

Не на м...акетата в ЕС

16

Анонимен

преди 2 години

значи признавате че има натиск от ес и щатите заради икономически ползи, а това че ще направим компромис с нашата история не ги интересува? важното е МЪНИ МЪНИ МЪНИ

15

Makedonec

преди 2 години

Тоя под мен да отива спешно в Карулково.....Хора които са ходили на гробищата за да добавят СКИ след фамилните имена на починалите им баби и дядовци, заслужават да си кажат и майчиното мляко.....иначе те и сега много ни "обичат" ...националния им празник е деня на борбата срещу българския "фашиски окупатор"....

14

до 1

преди 2 години

До АнонименПрав си не забравяй че айвънхоу на български се казва иванчо или Иванко.но ингилизите не знаят български

13

Анонимен

преди 2 години

Ние на влизането на РСМ в ЕС не може да попречим,но единственото ,което пак постигнахме ,е да загубим Македония за четвърти път.Съдба!

12

бг

преди 2 години

Македонската ържава трябва да отговаря пред международния съвд в Хага за геноцида над българите в Македония. необходимо е тя да бъде заклеймена като расистка и фашистка.

11

балканджи Йово

преди 2 години

До ЬЬЬ За келепира българина всичко и всички продава!По шишманово време половината крепости са предадени на турците с условие командващия крепоста да си остане начело!Турците се съгласяват и ги оставят!След време отиват и взимат командирина да го водят при султана,щото той бил много доволен от него!Оставят турчин- ветеран да го замества и тръгват!В първата кория го колят и хвърлят!И е до там нашият пишман тарикат!