39

Посмалете малко

преди 2 години

Чак път толкова. И кое му е лошото, че няма да лочат алкохол.

38

Анонимен

преди 2 години

Сексът развлекателна дейност ли е?

37

Да да

преди 2 години

сеееееееекс

36

НАПЪЛНО НЕВАКСИНИРАН

преди 2 години

Поне не ги дупчат с некакви"ваксини"

35

Анонимен

преди 2 години

27-ми, смешен си, какви мерцедеси и бемвета по Тошово време, я вземи се запознай с какви коли се движеше властта за да не се излагат..........А голяма част от ентуража Тошков живееше в двата бели блока на булевард Пушкин до спирка Павлово, които бяха построени през началото на 80те години. В по близкия блок до спирка Павлово живееше и покойния Бисер Киров и покойната му дъщеря Венциноса, заедно с неговото семейство.

34

Анонимен

преди 2 години

27-ми, смешен си, какви мерцедеси и бемвета по Тошово време, я вземи се запознай с какви коли се движеше властта за да не се излагат..... От резиденция Банкя до резиденция Бояна, Тошко го возиха в Мерцедес като ентуража от ОБО се движеше в по малки модели Мерцедеси а Беемветата бяха на мотобатальона. Чайките ползваха само при празненствата около мавзолея или по централните места. За смях е всеки който има носталгия по династията на правешкия шмекер!

33

Спокоен

преди 2 години

След корейските войни, на Севера се падна сравнително по планинска част. Те и за това си имат проблеми с наводнения периодично. Някак се справят, като са в ТОП 10 на световните износители на плодове в света. Колко ли пък да гладуват? Друга е историята. Оказа се, че в планините си Пхенян има залежи за трилиони и трилиони ценни и редки метали. И Китай се усети. И сключи договор с НДРК. Някой нападне ли я, влиза във война с Китай. Толкова е просто.

32

Анонимен

преди 2 години

27-ми, смешен си, какви мерцедеси и бемвета по Тошово време, я вземи се запознай с какви коли се движеше властта за да не се излагат.

31

Весето

преди 2 години

Тая държава е пример за лицемерието на днешното време.Поликоректност, спасение на света от ковид, обаче никой не се меши на този геноцид в Северна Корея, защото изгода от такова мешатешство няма!

30

Анонимен

преди 2 години

Айде дано и при нас скоро пуснат 10 дена траур за *** на фигурантски Зелен чорап и най-малкия му син Кирето Канадецо.

29

Анонимен

преди 2 години

По СНН могат да се видят още по-ужасни неща. По телевизията рекламите са също толкова отвратителни и човекът от Запада нищо не може да направи. Педераски гласчета от екрана рекламират нещо. Тероризъм всекидневен и няма спасение от този терор. По-скоро ще падне режимът на Северна Корея, отколкото да спре лавината *** от екрана.

28

Анонимен

преди 2 години

Горките заблудени промити глави.

27

Съмнение

преди 2 години

А дали е така или пропагандната машина отново е в действие? Дали пък не ги пишат тия неща, че да забравим и понасяме зелените документи, затварянията и маските!? И да си викаме: "Ах, колко сме добре!" Изобщо пропагандата работи в две посоки. На испанците нар. са им казвали ,че в соц страните хората нямат къщи и коли, жените са общи и изобщо цари пълна бедност. И им е било забранено да пътуват до страни от Източна Европа и СССР.

26

Анонимен

преди 2 години

Циркът БКП който не го е гледал, бива лесно лъган от синчетата и дъщеричките на някогашните тошкови шумкарски придворни като Радев, Нинова, Христьо, Майчето, славчовия Тошко, Константинчо и герберските чеборашки.

25

Анонимен

преди 2 години

Тошето беше рекордьор по целуването, който и да дойдеше се впрягаше антоража с Мерцедесите и Беемветата, болюк от слушалки с букети и червени знаменца и по няколко дузини ученици в пионерски униформи от софийските училища. От провинцията не допускаха оти нямаха софийско жителство. Циркът БКП който не го е гледал не е помъдрял!

24

Ха

преди 2 години

Ние щото сме цъфнали и вързали. В цяла Европа се развихря медицински фашизъм, те седнали да ми плачат на чужди гробища.

23

Анонимен

преди 2 години

Там ги наричаха Великият Вожд и Любимият Вожд.

22

Мдаа

преди 2 години

А при нас вече -2 месеца неваксинирани не влизаме в молаАко беше за -11 дни ок явно демократичният режим е каде по лош от комунистическият режим

21

Анонимен

преди 2 години

Няма да забравя страстната целувка между Хонекер и Брежнев! Няма ковид мовид...

20

забравили сте соц-ма

преди 2 години

Някои сигурно си мислят какви са мишки там и защо не се разбунтуват да отидат на юг или поне в Китай, но са забравили какво беше и при нас. Никой не смееше да гъкне, защото имаше уши и доносници навсякъде. Ако откраднеш нещо повече от чистачки тикваха в мазето за "разговор", а за неуважаващите властта си имаше т.нар лагери за превъзпитение. За виц най-много- малко бой в мазата, но като цяло си бяха по-толерантни нашите другари. Нашите станаха даже капиталисти след 90та