122

Док

преди 2 години

Хейтъррите по-долу как ли биха реагирали ако чуят изявление със същата реторика от Виктор Орбан например? Джамбазки може да го наричате както ви е удобно, но на мен ми се издигна в очите и съм горд, че съм Българин и тъмен балкански субект. А за лицемерието на европедальите няма да коментирам. Всеки ходил на запад от Сърбия е видял в какво са си превърнали държавите заради толерастия и джендърство.

121

....

преди 2 години

Този какво прави още в ЕП ?

120

българина

преди 2 години

м даааа, акъла на Брюксел ще дойде когато най сетне се организира референдум за ЕС, защото такъв не правен в нито една страна. Юдеите излъгаха всички 400 млн души с л но в целуфан

119

Хахаха

преди 2 години

Най-старата европейска държава хахаха. И най - най - най хахаха. Фалшивото самочувствие сей,,,ло ***,,,та и затова сме найнайнай не на балканските, не в Европа, а в Селия СвиАт

118

СВОЙ

преди 2 години

Адмирации за Ангел Джамбазки!!!

117

Джамбазки е

преди 2 години

Както винаги точен и безкомпромисен !

116

Анонимен

преди 2 години

Добре казано Джамбаски. С манията им за превъзходство и ексцентризъм могат само да измислят поредната серия на Мики Маус.А ние вече трабва да имаме малко повече самочувствие и разум.

115

Христо Христов

преди 2 години

До Анонимен/126"Ние влязохме в Европейския съюз защото представляваше християнска Европа и виждахме обща култура и начин на живот." - мда... така може да е било, когато Виденов подаде молбата за членство в ЕС. И със сигурност целата е била съвсем друга от описаното.

114

DE

преди 2 години

Този е по голям *** и от тиквата.

113

Не е прав

преди 2 години

Във България тези празници отдавна са превърнати във пиянски сбирщини безразборен секс и показване на простотията българска!!

112

Гост

преди 2 години

Като нещо ти пречи на живота го изхвърляш.

111

Анонимен

преди 2 години

Ние влязохме в Европейския съюз защото представляваше християнска Европа и виждахме обща култура и начин на живот.Тия дето го управляват сега и се опитват да ни кажат, че това не е важно да си правят съюзи с китайците, а не да показват поредното Изнасилване на Европа

110

Вуте

преди 2 години

Брав Брат, иска се да си истински мъж да се изправиш и да има го кажеш. Нито крачка зад нас е България!

109

Анонимен

преди 2 години

Кланят се на същото като чичо Скруч.

108

Иван

преди 2 години

Жал ми е за нацията ,като знам кой ще я поздрави на 31 .12 в 23ч.и 50 минути...

107

Анонимен

преди 2 години

Защо миналата седмица като се празнуваше Ханука нямаше криза на Омикрона, a сега когато настъпва Коледа се засилва пандемията, ограниченията за общуване и пътуване ИЗ цяла Европа . Ето кой дърпа конците на това безумие и то е чисто и просто война срещу Християнството.Ами че те същите тия хора го и разпънаха Христос.

106

Анонимен

преди 2 години

Джамбаски като не ти харесват джендарите защо аджеба се натисна да работиш между тях, а май нещо ти харесва в компанията им.Тк каква *** си наглец гаден.

105

Анонимен

преди 2 години

Аз как не съм паднал в ръцете на "различните", въпреки че винаги са се отнасяли добре с мен ? :)) Аз съм хетеро, обаче ги разбирам :) Когато са добри с мен и аз ще бъда такъв, те са много уаязвими в това отношение :)) Забравих, че всички сте некакви "мъжкари" :)

104

Анонимен

преди 2 години

"С новым годом!", тогаз! Като не може да мислим и да говорим каквото ни идва отвътре! Минаваме на руски! Какви теми им идват само в главите на ваксинираните в Брюксел! Лошото е обаче, че не е от ваксините, и преди ковид си бяха същите. Всъщност Ковид-а е продължение, направо еволюция в съзнанието им - резултатът - да затрием най-естествените поздравления и обръщения в отделните страни!

103

Анонимен

преди 2 години

При положение, че в 99% от семействата с деца под елхата ще сложат играчки "от дядо Коледа " , за какви християнски ценности ми говорите, колко от вас ще прекарат вечерта без телевизор и ще отделят време да поговорят с децата си на тези теми ?