22

Япа я

преди 2 години

ТУК ИМА БЕЗРАБОТЕН Програмист който вместо да пише код и да програмира пише по форуми и тролства. Няма си работа да го жалим програмистчето

21

до 26

преди 2 години

Ти на тези кошници за по 3000лв коли ли казваш?? Ти излизаш ли си извън България??? Добре ли си?

20

До 24

преди 2 години

Ри живееш в паралелна реалност. Я се огледай в какво гето живееш, къде ги видя тия заплати

19

Анонимен

преди 2 години

Нереални цифри... Точно с това трябва да се бори ПП- сивата икономика. Няма как СОД да е само 1180лв.. Под масата се взимат доста пари. извинете ме, ама кой взима 1180лв. у нас, при условие, че вече складови работници взимат по 3000 с извънредните смени?!

18

до 20

преди 2 години

слушай панелистанец не ми знаеш позицията незнаеш кой съм, стой в панела *** и се мисли за вилик, но си нищо повче от нещастнен скот!!! Да ти си скот и незнаеш аз колко взимам и какво правя в Ubisoft!! За разлика от теб не избивам комплекси в интернет, защото няма къде другаде да изпъкнеш, панелистанецо!

17

Инженер

преди 2 години

От информацията се разбира, че на месечна база средният осигурителн доход е 100 лева. Такава е статистиката на България, каквато е и банковата система в страната. Честито на работещите в затворените банки и особено на тези от БНБ-то !

16

до 18

преди 2 години

така простите панелистанци когато взимат малко повече пари, живеят в индийскп гето

15

Анонимен

преди 2 години

Написал два реда ХТМЛ и се има за програмист. Балкански yбитaци.

14

и до програмист

преди 2 години

не се бии в гърдите, пак си в калта и ядеш кашкавал с палма и утре нр дай си боже ттяа отидеш на лелар ще видиш какво те чака!

13

приятелю

преди 2 години

работя в UBISOFTСофия мислош ли, че ти само щракаш по клавиатурата злобар нещастен???

12

до 13

преди 2 години

а ти да не би да не плащаш данъци и мадовп другите хора и лалво имаш насреща?? Разруха пакистанско гето

11

до 10 програмист

преди 2 години

злобен българино, знаеш ли тези държави кал са уредени и подредени?? Не газят в кал, не дишат въглища имат здравеопазване и социална система и прочие!! Злобно нещастно човече Е България данъците имашмли представа според доходите са супер високи!!! И най-важното за какво ги плащаш знаеш ли???

10

Живко от Варна

преди 2 години

За човек който се говорят само лоши неша, нарочно е така , за да не го искат никъде и да е съсипан, да няма женам кариера и други неща ! Някои хора искат той да живее зле, заради това се говорят за него само лоши неща !

9

Трайно безработен

преди 2 години

Пазете се хора от мними майстори които ще ви предложат да ви работят изолация и покрива за малко пари после ще ви искат десетки пъти повече и никои не може ви спаси от тях защото властите ги защитават

8

Анонимен

преди 2 години

До Ауу 600 евро,ако към сметките добавим и сивия сектор, и нашата средна заплата ще годин 2к ойро. Но тук има и друга игра, никой не иска статистиката да е вярна, защото този среден осигурителен доход бърка сметките на пенсиите. Ако случайно скочи резкоще трябва да вдигнат и пенсиите, а паре за тях нямааа, щото осигуровките малки (а и не само) та стигаме до кокошката и яйцето. Тема, с която никой политик не иска да се занимава.

7

Евростат

преди 2 години

Германия 2741 евро, Франция 2801,Испания 2356 евро. Италия 2204 евро иии *** 600 евро! Бравоо. Отново според Евростат цените на хранителните стоки в Бойколандия са 19% по-високи от тези в Западна Европа! Едно на ръка за ниското качество на храната в България!

6

Трайно безработен

преди 2 години

От 4 г нямам доходи известно време и здравните си плащах не съм взел 1 лв. помощ

5

Ауу 600 евро,

преди 2 години

а в Панелистан цените на хранителните стоки по-високи от където и да било в Западна Европа!! От Словения на татък средната заплата е 2000 хиляди евро! Сега само остава да се включи в дискусията трола ПЕПИ с козите и да бълва малко фалшиви новини и да каже, че не е вярно!

4

българина

преди 2 години

цели 600 евро!!!!!

3

Смехурко

преди 2 години

И, само начин да ограничават доходите на хората. Защо не вземат средната заплата умножена по две (заради сивия сектор), а ограничават изкуствено. И после всички пенсионери на минимума!