105

Анонимен

преди 2 години

Това в България, а и много други страни няма как да стане и да се приеме! На запад може, Нидерландия, Люлсенбург и т.н.А англосаксонците отдавна са изтрещяли, на който му харесва да бега на запад! Тука не!

104

zlobarq

преди 2 години

Ще се издрайфам...

103

Юрист

преди 2 години

Истината е проста, а решението на съда на ЕС изобщо не разрешава проблема. А проблемът е, че по нашето право произходът от майката се установява чрез раждането, т.е. за майка се счита жената, която е родила детето. Понеже двата лесбоса изповядват едни много велики "ценности", те са отказали да дадат информация за това коя е родила детето, защото и двете искат да са еднакво ербап майки, а не само едната да е майка, а другата "онова нещо там". От там идва целия казус.

102

!!!

преди 2 години

Очаквам в скоро време жена и куче да сключат брак и кучето да се запише като родител на детето и.Ужас и безумие!Две жени родители,едната осеменила другата.Предлагам да се направи ДНК анализ за бащинство.ХА-ха-ха.

101

славянин

преди 2 години

''Родители'' означават хора, които раждат, а това могат да направят само двойка от мъж и женар не двойка мъже или двойка жени!

100

Анонимен

преди 2 години

Това решение на ЕС тебе да се отхвърли, защото има конфликт на интереси. Вносителите и и контролните органи са сексуално зависими и поради това дешението е нищожно. също така требе да се разледват корупционнит екомисии за бездействие и прикриване на злоупотребите на заинтересованите лица.

99

сокол

преди 2 години

Дявола няма пол,както и ангелите..Затова се води вечна война срещу най-великото Творение на Бога-Човека.Човек е създаден по образ и подобие Божие и има Вечна душа.Борбата е за нея.Пазете се.Бог на лъжата е дявола.

98

Анонимен

преди 2 години

До 99 Как така какъв пол ще изберът, какво общо има сексуалността с пола?

97

Ken

преди 2 години

Какво са родили, за да твърдят, че имат рожба ? Днес еднополовите "родители", утре педофилията ! Все повече хора се замислят, това ли са "благата" на ЕС. Ами то май по-добре без тях.

96

Анонимен

преди 2 години

На пенделаторите не требе да им се дават права, а требе да се облагат с данък развлечения ии да се изисква допълнителна здравна застраховка.

95

Popa ot razgrad

преди 2 години

Повръща ми се...

94

КМЛ

преди 2 години

УРА! УРА! УРА! Сега ЕС трябва да узакони брак между човек и котка. На колко самотни лелки се нарушават правата, като не им дават да сключат брак с котараците..

93

Анонимен

преди 2 години

Извинете, има ли двуполови родители? Всички са еднополови, освен хермафродитите, но там не знам как стои въпросът с плодовитостта. Ако някой знае, да каже.

92

В.

преди 2 години

Имали статистика тези 120000 деца от гей бракове какъв пол ще изберат? Като на родителите ли? Какъв брак ще направят? Ако няма такава всичко е лъжа и измама

91

Мен

преди 2 години

Еднополови родители не съществуват, тая чува ли си какви глупости приказва?

90

Анонимен

преди 2 години

Светът цъфна и върза, вече нема бедни, болни, жадни и всички се обичат, затуй сега ще драпаме за забавленията на ЛГТБ-тата да си играйкат на семейства.

89

ТестКит

преди 2 години

Нежелано дете в еднополова връзка не съм виждал, ама нежелани деца от хетеро връзки са препълнили домовете за изоставени деца. А дори гей двойка не може да осинови някое от тези деца, толкова нуждаещо се от дом, защото хомофобията в България е преди всяка ценност. Тъжно.

88

Анонимен

преди 2 години

не стой си на село, не идвай, забранено ти е.

87

Българин

преди 2 години

До 94Идвам в сф да те уплаша юдеино безроден!

86

до българина

преди 2 години

Леле започнахме и по име да дискриминираме хората. Детето ми е Сара и ако някой закоравял сел Янин каже такова нещо пред мен, ще го направя така че да не го познаят. СелЯкк. Плаша се от бушуващата селяния, не идшайте в София, искам да живея на по-нормално място.