73

Анонимен

преди 2 години

Предизвикателства огромни справянето = 0, 00 от цялата тая гадост огромният + ще е за президента който вече е на далавера с това правителство само стойте и зяпайте с отворени усти щото друго не ви остава.

72

Анонимен

преди 2 години

Все нещо добро ще свършат, докато ги учат да крадат

71

Червените хмери

преди 2 години

Са затрили милиони в камбоджа та какво остава за нас

70

Анонимен

преди 2 години

До Каракачанов Хахаха то защото ОПГ ГЕРБ не беше пълно с комунисти начело с вожда бившия член на БКП и агент на ДС Буда. Ставате смешни с тези комунисти при бандата ГЕРБ бяха над 75% ама мъчахте като риби.

69

КАРАКАЧАНОВ

преди 2 години

е няма как да издържи това правителство понеже е пълно с комунисти и техните деца а те са изпечени бандити и то доказани.например .корни лъжата.и рашков.чашков дамаджанов.

68

Анонимен

преди 2 години

Заслужаваме си правителстово. Бог ни го дава. Колкото и да се оплакваме, е добро. Ние осъждаме всички и всичко и не признаваме успехите и доброто у другите. Нека дадем шанс и подкрепата си на новия кабинет. Дано отстояват българските икономически интереси и защитават християнската вяра.

67

Анонимен

преди 2 години

Samo poglednete diavola Kiro I Ninova

66

Ха-ха-ха

преди 2 години

До Анонимен 87Хе-хе в голяма заблуда си . Наяждане няма. То е като спорта , все едно да кажеш че на един отбор му е омръзнало да е шампион и затоа ше пусне гювеч на другите.

65

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ се наядоха, а от четворната коалиция са гладни. Тежко ни! Заформя се революция, а при нея хародът винаги пати. Сега ще има хиперинфлация, за да се опростят кредитите на олигарсите и да ни офушкат за да им работим за жълти стотинки.

64

Фен

преди 2 години

Давай Кире, първия гепаджия който опандизите ще ви вдигне рейтинага до тавана и ще ви бетонира във властта. Дерзайте!

63

akudд

преди 2 години

ДНЕС предизвикателство No 1 e с. македония и няйните искания . с. македония е държава създадена 1944 г. от СССР да бъде камък в обувката на България и за сега това им се получава. с. македония са БЪЛГАРИ а от 1944 г са каквито си искат и със сигурност не говорят Български

62

Монегаск

преди 2 години

И все пак добре че гепаджиите са аут. Ако бяха взели четвърти мандат, не ми се мисли братиньовците как щяха да се развихрят. Разни наглеци в местната власт с безнаказани изпълнения. Тиквата вземаше оставки ако някой се издъни публично и найчесто го пращаше на по скатана служба. Некадърниците бяха повсеместно. Парил тиквата пътища, да ама калпави, маркировки обозначения под всякаква критика. Тунела на витиня го прави мадата и половина. Ми че той бай тошо от нулата го направи по бързо.

61

Анонимен

преди 2 години

Гласуваш за промяна,а получаваш Нинова,Рашков,Гьоков и още няколко ДС внука ...ХахахахаТрагедия !

60

Анонимен

преди 2 години

Не мога да желая успех на безпринципен кабинет съставен от изпечени мoшеници.

59

Мнение

преди 2 години

До момента България беше в четири вида кризи: икономическа, здравна,демографска,политическа. Сега поне отпада политическата криза, защото най-накрая има управляващо редовно правителството състоящо се от четири партии. Няма нищо лошо в това да им се пожелае успех. Пък и на народа му писна от статуквото, българите гласуваха.

58

Анонимен

преди 2 години

Нов кабинет със 1/3 стари ДС кадри и руско президенстко лоби.Само ми е чудно как К.Петков ще скъса пъпната връв с Радев.Неизбежно е .Голям цирк ни предстои !

57

Ники Халича

преди 2 години

ГЕРП ДЕПЕСЕ СЕДЕСЕ коалицията щеше да е бетон. Там всеки си знае пая и не гледа в чинията на другия.

56

намеса на САЩ

преди 2 години

САЩ СЕ НАМЕСИ НА ИЗБОРИТЕ В БЪЛГАРИЯ /С ФАЛШИФИКАЦИЯ НА ИЗБОРИТЕ/, ЗА ДА БЪДАТ ИЗБРАНИ РАДЕВ И ПЕТКОВ. ЦЕЛТА НА САЩ Е РСМ ДА Е В ЕС И ДА ПОЛЗВА АЛБАНИЯ, СРМ И БЪЛГАРИЯ ЗА ТЕРИТОРИИ, ПРЕЗ КОЙТО ДА ВОЮВА С РУСИЯ И ДА СЕ НАМЕСИ В СПОРА С УКРАЙНА. ПЕТКОВ ВЕЧЕ Е ЗАЯВИЛ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ ДО 6 МЕС ЩЕ ДАДЕ СЪГЛАСИЕ ЗА ПРЕГОВОРИ НА СРМ С ЕС. БЯХМЕ ИЗПОЛЗВАНИ И ЩЕ БЪДЕМ. ТОВА Е, НИЕ СМЕ ПЕШКА В ИГРАТА ПРЕДИ НА РУСИЯ И ГЕРМАНИЯ, А СЕГА НА САЩ И ИЗРАЕЛ. БАЛКАНИТЕ ЩЕ БЪДАТ ТОВА, КОЕТО ДНЕС Е БЛИЗКИЯ ИЗТОК.

55

Анонимен

преди 2 години

Киркор лъжеца ще ни набоде като Райна Княгиня знамето на Априлското въстание.

54

нострадамус

преди 2 години

На следващи избори БСП ще имат2 процента гласове.