86

Дедо ви

преди 2 години

Всичките Ковид помощи-само за производството. Никъде другаде. Нали сакате пазарна икономика. Фалит и имате избор: мотиката, обора. Нали сте умници. Тогава в IT сектора. А може и терминал2. Пак избор- картофената нива, ягодовото поле, и пак "Умници" може и в Ай Ти сектора. Пари бол. Неограничени възможности. За къв ревете още. Къв го искате?

85

Анонимен

преди 2 години

Моето момче, ако се повиши информираността по отношение на ваксините и специално какво точно има вътре никой няма да се ваксинира. Оставаше и да си прецакаме здравето, за да има тоя дебелак успешен сезон. Смях!

84

vlady

преди 2 години

Първо предложете нормална ваксина от цял убит вирус, изграждаща пълноценен имунитет към цялата му обвивка.

83

ББ

преди 2 години

хаха..чакай малко...демек викаш на Петков...давай ни пари и няма да те плюем...и боко като ти даваше кво...време е да започнеш да си ги заработваш...мой...бизнеси не можещи да си заработят разходите...и да ги финансираме през данъците ни...сбогом...още повече продаващитге отрови и...наркотици...съд и затвор...или...избори...подценете Народа ни и ще видите с кого си имате работа...доган и боко ...съд за грабежите!!!

82

Щирлиц

преди 2 години

То пък едно обслужване имате,ц,ц..По-добре нулев сезон,та дано малко ви дойде акъла.

81

Анонимен

преди 2 години

Ваксърите вече не реват срещу Алибегов. Влезе в техния отбор. В А отбора.

80

до швабистанец от сл

преди 2 години

Нарковаксърите като тежко наркотизирани зомбита с квадратни зеници чакате да ви набият поредната N-та ''спасително-освободителна'' доза!

79

славянин

преди 2 години

До началото на лятото двойно и тройно набодените вече ще се считат за ненабодени и ще трябва да се бодат за N-ти път, Алиедикойси!

78

Анонимен

преди 2 години

Голям натегач стана Алибегов. Няма да се ваксинирам и няма да ям кюфтета с косми вътре!

77

Тъпанар

преди 2 години

Не, не. Не съм антиваксър, но това ми звучи като: "Бе ваксинирайте се, че да ми върви бизнеса".А по повод "усмихната кампания за ваксинация", към която господинът призовава, мога да кажа: "Ваксинирайте се, аз ще стоят отстрани и ще ви се усмихвам (срещу заплащане разбира се, че във вашия сектор и до тоалетна не допускате човек без пари)

76

Германец

преди 2 години

Антиваксърите като ранено и притиснато в ъгъла добиче. С пяна на уста, ритат с копитата във всички посоки. Такова впечатление оставяте с коментарите си. Най-вероятно, защото осъзнавате, ще вече има игла с вашето име на нея :)

75

Манекен на стероиди

преди 2 години

+ваксина. Прилича на салам.

74

Анонимен

преди 2 години

сПокойно бре човек. До следващия летен сезон почти всички ще имат зелен паспорт(сертификат) след преболедуване, който е валиден година(към момента). Или и на теб ти платиха да рекламираш ваксините?

73

Анонимен

преди 2 години

Някой да му напише домашен Адрес , телефон ,Регистрационен номер на кола , маршрут на предвижване , жени любовници и повече подробности .

72

Анонимен

преди 2 години

Айде почва се пак с жалването. Миналото лято почти нямаше ваксинирани, пък изкарахте най-печелившия си летен сезон.

71

Анонимен

преди 2 години

Да видим първо колко ще оцелеят до лятото! Сметките по -късно.

70

Кошмари в кухнята

преди 2 години

Вариантът да се храня навън е да си купя храна (пакетирана) от супермаркета и да я консумирам пред него, в колата. 100 пъти по-добре и здравословно, отколкото да седна в заведението на BG-ресторантьор.

69

Анонимен

преди 2 години

До 92 Германеца е хомосексуален кюрд с психични отклонения. Няма значение какво пише.

68

Анонимен

преди 2 години

До Германец Да, друго си е да те oпoвръщaт немци и англичани на социални помощи.

67

Анонимен

преди 2 години

Зелен сертификат = гладни алибеговци. Който е мислел да се инжектира се е инжектирал, до тук бяхте.