69

115

преди 2 години

И предполагам автоджамбазите , имат някой близък работещ в структурите на дамаджанов.

68

4epa

преди 2 години

А КАДЕ Е ДАМАДЖАНОВ- ИЛИ ВЗИМА ПРОЦЕНТ !!!!!!

67

Анонимен

преди 2 години

Дайте контакт/телефон с тия момчета да дойдат и да отключат затакования бус на съседа на паркинга. Вече 5 година няма палене...

66

АНИ

преди 2 години

Имам пълно автокаско-да крадат!

65

Иван

преди 2 години

Забелязахте ли,че се крадат коли пред баничарници,значи тези каито палят и се движат.ЬА я се чудим защо у наше село Енево Шуменско,в автокъщата "Шепо и син" колите нито се заключват, нито пък портала се закатанчва Ама те хитри апашите бря,знаят си момчетата ,че тези коли немат палене.

64

Бонго Бонго

преди 2 години

Райони,където се крадат коли по често, са замесени и полицаи,които в даден момент на кражбата патрулират възможно най- далече. Да не пиша в кои градове е практика.Много е неприятно, да ви отмъкнат колата. Това препитание в България се лекува само с граждански отряд и линч. Намирате ги в местният ви бар и биете наред, все ще си кажат. Полицията не върши нищо. Те констатират само.

63

автоджамбазин

преди 2 години

липста на добро зконодателство и слаба съдебна сиистема ще увеличава предпоставките ,ккато и членството ни в проваления либерален колхоз ЕС .Затова има държави където не с е краде а който крадне се моли н а господ по бързо д аго прибере .Инъче държавата не хае за електората и няма как да опази всички щот е заета с собствената си сигурност

62

Зевзек

преди 2 години

Моя мерцедес ц 200 2001 год им го оставям на крадците с ключа на таблото благодаря на автокрадците че ме отърваха от тоя бирник таралясник )))))

61

Лелееее..

преди 2 години

ДАНО МЕ ОТЪРВАТ ОТ МОЯТА, ЩОТО Е РУСКА.... ХАХАХААА....

60

Анонимен

преди 2 години

Сега при Кирилчо и Асенчо няма да има кражби. Всички ще имаме нови коли.

59

Анонимен

преди 2 години

Твоя голф6 и с ключа на таблото да го оставиш няма да го откраднат

58

Анонимен

преди 2 години

Германия вече една кола не може да произведе. И не само, и японските и френските автомобилни заводи затварят. За нова кола се чака поне година, а може и повече. Стара запазена кола струва почти колкото чисто нова. Ако не се въведе диктатура - маски, локдаун, ваксини, следена и ред и дисциплина ще започнат масови мародерства и кражби.

57

До Асан

преди 2 години

Не знам за Х7, но видях един с последен модел а8, който спря и си купи баничка и влезе да я яде в колата.

56

Споко!

преди 2 години

Дамаджан ЧашкоФ ще ви опази бричките...

55

Анонимен

преди 2 години

полицията знае, кои са крадците на коли. Въпрос на желание е, да бъдат изловени и наказани. Тази срамна за държавата ни дейност трябва да бъде жестоко унищожена. Навремето сме се славели като конекрадци, сега като автокрадци.

54

Аз

преди 2 години

А какво очаквате да се случва в ***. Раят на престъпността. Противна държава

53

До Голфаджията

преди 2 години

С един паяк или платформа ти вдигат голфа и ще ходиш пеш няколко месеца.

52

Анонимен

преди 2 години

Сложете една бомба и я свържете с ключалката като тръгне да ръчка ключалката бомбата да се активира.

51

Анонимен

преди 2 години

Статията би трябвало да следва българския литературен език, но тя е написана на каруцарски диалект, следвайки селския произход пишещия! Кога ще смените неграмотните журналисти - запитвам редакцията? Вече имаме ново правителство!

50

Анонимен

преди 2 години

Ами то отдавна трябваше да се криминализира притежанието на всякакви джаджи за отваряне и запалване на автомобили. Да не говорим,че свободно се продават и в интернет сайтове. Обаче откъде толкова акъл в някои хора.