9

1,2,5

преди 2 години

Чал...ам.би свързани с власт.Сутрин рано, рано, напушени и вдъхновени от власт винаги се из.Хождат, чийто аромат и декорация разнасят, та се усеща и по виртуала.

8

Анонимен

преди 2 години

На снимките с отрязан на големи кубчета път - се вижда колко стабилно е строен този път! Устойчивост ню-ню

7

G

преди 2 години

Мостовете ,който пресичат целия град и са свързващи не са инспектирани и кой знае в какво състояние са.Имало е наводнения и жертви често още от обособяването му за град.

6

Анонимен

преди 2 години

Миро как определи Радев за виновен,при условие че президента няма отношение към строитество и ремонти на държавни имоти.Това което виждаш е наследство то 12-годишното управление.Другото е че в миналите 12 години нямаше право да виждаш и чуваш много неща.Медиите бяха на 100% контролирани.Сега виждам страхливо събуждане в някои медии.Медиите бяха ползвани за да създават у вас фалшиви представи.

5

МИРО

преди 2 години

РАДЕВ НЕ СТАВА ЗА НИЩО!!!ЖАЛКО ЗА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!!! КАКТОВИНАГИ РАДЕВ СЕ КРИЕ КАТОМИШКА, ПРИ ВСЯКО СЕРИОЗНОПОЛОЖЕНИЕ И НЕ ВЗИМАНИКОГА ОТНОШЕНИЕ!!!ТОЙ Е МАЙСТОР НА ГОЛИТЕ ПРИКАЗКИ!!!ГОЛЯМ ЦИРКАДЖИЯ Е!!!ПРЕДАТЕЛ!!

4

Колио

преди 2 години

До Анонимен 2Ква Вода искаш бе трандафор,на тази кал искаш да запушиш цялата ВИК мрежа,така си лаете,в дере на Бивша река не се праи къща,има си правила,Там къде е текло,пак ще тече.Къв Радев бълнуваш,И какво лаете по кмета,какво искате да сложи гумени ботуши и да кара багер.Дърпахте къщи да правите,подножието на дерето нали трябва да си газар че имаш къща на Бухото.Сега,кои ми се с в гащите.

3

Анонимен

преди 2 години

Интересен кадър мина много набързо във видеото - отсечени дървета и камион, натоварен догоре с трупи...

2

Анонимен

преди 2 години

Вали като из ведро, но в Петрич нямат вода. Промяната на Радев!

1

mwmo

преди 2 години

Оставка на радев и гешев