11

Анонимен

преди 2 години

Ихааааа Айшето къв поялник извади!!!!

10

Гошето

преди 2 години

'Мис Галактика' кой го спечели?

9

Анонимен

преди 2 години

Малката булка от голямата маала. Хубава работа, ама...

8

Анонимен

преди 2 години

Тука има некаква конспирация. Не може мис вселена да е винаги от земята. Тоя конкурс е нагласен.

7

Анонимен

преди 2 години

Дайте друга снимка,де.От тая нищо не се вижда.Е,и ние си имаме хубави индиики,ама никой не ги избира.То и хубавите българки няма кой да ги избере,а все ни избират некакви никакви.

6

Sugar Daddy

преди 2 години

Всичкото е за пари.Тия "мис" конкурси са създадени за да може болни от амбиция за популярност девойки с богати дядовци-спонсори да реализират мечтите си да бъдат по-по-най красивите и цял свят да знае за тях.Това са и причините да изпадат във фетишизъм с тези изкуствени уголемени млечни жлези... джуки... задни части... изкуствен тен... изкуствени мигли... изкуствени кичури коса... цветни контактни лещи... Впрочем ВСЯКА НАЦИЯ СИ ИМА СОБСТВЕНИ СТАНДАРТИ ЗА КРАСОТА не може да има база за сравнение

5

Мнение

преди 2 години

Сигурно цяла нощ в махлата е имало кечеци и гьобеци дето хайшето е станало мис на вселената!Сега марсианските миски и миските на Нубира се късат от завист и яд!

4

Анонимен

преди 2 години

В столипиново има и по хубави от това момиче. Време е да пратим някоя, току виж станала мис вселена

3

пияница мистик

преди 2 години

До 2 === Абсолютно! Момичето си има някаква си индийска хубост, но те всички хубави индийки си приличат. Хубостта им е еднотипна. А аз такава хубост не харесвам. За мен най-красивите жени на света са джиндърките - с много бели кожи, рижи коси, лунички и светли очи. За пример мога да дам модела Riley Rasmussen

2

Анонимен

преди 2 години

Ужас, но така е когато 2/3 от света вече е тъмнокожи и латиноси. Скоро и целия свят. И какво е мис Свят? Най-красива на света, кой каза и определя? 10 човека определящи не са света. Всичко е една нагласация.

1

Анонимен

преди 2 години

На "Мис Вселена" не съм виждал "Мис" от други планети и галактики. Само землянки. За капак, във всички държави има по няколко "Мис Вселенки". Разбира се само нашите печелят, онези зелените от Марс за грозДни и отпадат на квалификациите.