63

Писна ми

преди 2 години

Значи ущениците ще се тестват,учителите ще се тестват,ще представят сертификати за да ходят на училище и на работа,но тези 240 тумбаци даже и без маски ще ходят...

62

Анонимен

преди 2 години

Кацаров раздаде златни медали на Кожухарова и другите съучастници. Минаха през трупове да осигурят втори мандат на Радев. Всеки ден умират хора равни на пътниците за 1 или 2 самолета. Антиваксъра Кацалов сложил бустерна доза, но забрави да покаже кога и къде. Мошенициии! Изкривяват статистиката. Крият заразените и дори не могат да ги проследяват, за да излъжат уж колко малко са балните. Но починалите не могат да ги скрият в мазето на Радев.

61

Анонимен

преди 2 години

тоя ходил ли е там с кола .... в тия тесни улици! как ще ходят болните деца на лекар?!? с метрото ли????

60

Кънчев

преди 2 години

Е к,во,бе ,Кацаров това твоя заслуга ли е,а ?! В старанието си да угаждаш на повелителя си започваш да ставаш доста смрадлив -ЖАЛКО ЗА ТЕБ !!!

59

Анонимен

преди 2 години

Тоя и шефа му Радев ще останат в историята с геноцида, в следствие на който за година и половина загинаха десетки хиляди българи.

58

Аз

преди 2 години

Мани се мунчоо , не ставаш . То не че новия министър е по стока , представител на Фарма индустрията - сега лекарствата ще са още по скъпи , честита ви промяна

57

Анонимен

преди 2 години

Този не си разбира от работата, но разбира да кляка на другите като го натискат. Такива хора на водещи постове са вредни и не трябва да се назначават.

56

Анонимен

преди 2 години

Кацаров е слуга на господарите.

55

Анонимен

преди 2 години

Последната вълна отне живота на 11 000 българи. И още не е приключила. Липса на ваксинация, информация на населението, некадърни лични лекари и лоша организация и лечения, под вещото ръководство на Кацаров.

54

лъжец

преди 2 години

Лъжец, заради тази калинка на Радев измряха десетки хиляди българи.

53

Анонимен

преди 2 години

Яхооо! Значи дядо Коледа няма да е в карантина! Но това не значи че ще махнете изискването за зелен сертификат в магазините за да си купим подаръци, нали? Лудата Фандъчка иска кучешката хартия и за Вайнахтмаркта, който е на вън на студа. Мда. Ония хрантутняци имат право да се нагъчат 240 бройки в една зала, без да са с маски, тестове и сертификати, а ние 10 човека не можем под открито небе да пием по чаша грияно вино. Много сме опасни, да знаете!

52

Анонимен

преди 2 години

Отмени си заповедта за сертификата ***!

51

Муахаха

преди 2 години

Влязохме в тази вълна с 18 000 починали от Ковид, излизаме с 29 486 към днешна дата! Голям "успех" Каца! Жертвите няма значение, цвета на картата е важен! С ваксини и яснота какво трябва да се прави срещу вируса, успя да умориш толкова хора колкото Боко без ваксини и когато целия свят не знаеше какво да прави. Е те това е талант!

50

Martin

преди 2 години

Махайте тоя сертификат!

49

Анонимен

преди 2 години

Айде ходи си ! Ах колко хубаво смърдеше като беше министър!

48

Анонимен

преди 2 години

Защо точно по Коледа г-н Кацаров, вирусчето чака определена дата ли ? :)))) Смешна работа стана вече, да ни казват по кой час и дата ще "хванем" измисленото вирусче :)))

47

А

преди 2 години

Доживяхме и тоя най-после ще го изчегъртат. Не го искат повече. Не е като Рашков

46

От един месец

преди 2 години

От един месец ни плашат с някакъв вирОс, дето нито го има, нито е смъртоносен. Гешев няма ли да се самосезира?

45

ггт

преди 2 години

БРАВО БЕ! От АВГУСТ та до КОЛЕДА! Половин година в ПИК.....направо страхотно управление на кризата! И то с ваксини! КАЦА по-добър си от предните....ама друг път! По-добър си ама на дамаджаната като Рашката....

44

Demonaz

преди 2 години

Комуниста да маха сертификата за фитнесите и спорните зали. Медицински комунизъм!