74

Анонимен

преди 2 години

До До 85Значение има, че всеки има нужда от храна, осигурявал, не осигурявал, глада не пита. Ако сме хора, ако не да идва потопът и да се свършва с тази глупост.

73

храна

преди 2 години

Не е важно кой на колко се е осигурявал, защото цената на хляба е еднаква за всеки.Затова трябва да има адекватна минимална пенсия за всички, пък тези с много осигуровки - депутате и тем подобни - да им махат тавана и да не реват, че гладните ще ядат.

72

Справедливост

преди 2 години

Годините стаж са много важни, както и осигурителния доход. Ако нямаш стажа отиваш на социална пенсия. Големият проблем, особенно при пенсионери, излезли отдавна на пенсия е начинът на индексация. Най честно би било всяка година да се актуализира спрямо средния осигурителен доход. Да не говорим, че трябва да е както депутатите. Да има актуализация на всяко тримесечие. Всичко друго е нарушение на чл.6 от конституцията.

71

До 85

преди 2 години

Кога ще разберете, че годините не са основният фактор, а на какъв доход си се осигурявал

70

Анонимен

преди 2 години

Какви увеличения? Само разтягане локуми. Аз за 33г стаж ми дадоха 305лв пенсия. Горе долу 1лв за година. После дадоха 50лв , после казаха + 140лв ,дадоха 70лв. И аз се обърках сега получавам 375лв. Или аз не съм ходила на у-ще или те. И сега какво увеличение ще имам?

69

Анонимен

преди 2 години

Никога повече такива социалисти капиталисти като този господин на власт. Защо не го казахте преди изборите, немаше да минете 4% бариера. Но не е късно. Скоро ще има избори пак.

68

Диана

преди 2 години

То оставаше пенсионерите да взимат и по-ниски пенсии!Ха-ха-ха..Ето това е новият министър на труда и социалните грижи - ***!..Хората трябвало да почувстват, че се грижат за тях,затова ще им помогнат да си платят сметките,значи.Пасквил!..А пенсионерите под линията на бедност щели да се подпомагат социално-всеки месец човекът ще се реди на километражни опашки и ще пречи на изпаднали в кризисни положения хора да си решат проблемите вместо автоматично да получават достатъчно пари за достоен живот

67

Падение!

преди 2 години

Гьоков, какво успокоение е това? По-малки от какво? За да се изцепиш с подобно изречение, т.е. за да е вярно то, трябва да звучи така: "Пенсионерите няма да взимат по-малки пенсии от досегашните си, умножени по 3" (колкото е инфлацията). Поредният смотан популист!

66

Анонимен

преди 2 години

Страшно изказване>Пенсионерите няма да вземаипо-малки пенсии!?!?!? На къде по-малки да станат,хляба поскъпна с 20%,за олиото да не говоря.....за къде по-малки пенсии?

65

Анонимен

преди 2 години

До Реалист "Да видим какво ще направят още неизбраните нови министри, които мутренските трoлове вече обвиниха за състоянието на пенсионната система. Както се казва: Крадецът вика дръжте крадец" Хихихи. Аз си спомням кой направи пенсиите по 3 долара и източи банките. Справка: същите са, които сега ни "управляват". Но червените кассскети много обичат да го приписват на "демократите". Реалист си, колкото Путин е демократ.

64

Анонимен

преди 2 години

До Факт "Каквото построиха комунистите за 45 години" Какво построиха комунистите за 45 години? Едно метро не можаха да построят. Една магистрала не можаха да довършат.

63

Реалист

преди 2 години

Демократите за 32 години изравниха пенсиите на пенсионерите на еднакво ниско ниво. Уравниловка по демокраДски. Особено много се отличиха мутродемократите в последните 12 години. Да видим какво ще направят още неизбраните нови министри, които мутренските трoлове вече обвиниха за състоянието на пенсионната система. Както се казва: Крадецът вика дръжте крадеца

62

Факт

преди 2 години

Каквото построиха комунистите за 45 години, демократите още не могат да разрушат вече 32 години.

61

Пенсионер

преди 2 години

Как може учителка на децка градина решението за пенсия 1000лв.а пенсията на мйньор решението за пенсия 504лв.като при Тежък и рисков труд я ни изкарват в чували па дано излезем живи за тая мизерни пенсия коя друга държава го има това казват за Италя *** държава а България каква е ?

60

Анонимен

преди 2 години

Гьоков: Пенсионерите няма да вземат по-малки пенсии. Що за отговор е това на социалист. Г-н Гьоков пенсионерите искат достойни пенсии. Не може да си работил цел живот 45 г. с реални осигуровки и сега да ми давате толкова колкото ,тези които са си клатили краката и да ни успокоявате , че нема да взимаме по малко. Срамота е това ваше изказване.

59

От хората

преди 2 години

Таван на пенсиите за всички пенсионери,получавали заплата от бюджета.

58

Анонимен

преди 2 години

До Алооо 74 На практика така ще се получи колкото повече човек е работил толкова по малка пенсия или равно на тази с този които е лежал по сенката. Харо с висше образование , инженери, агрономи, химици и пр. с по 40- 45 и повече г. трудов стаж осигурявали са се на реалната заплата се почти изравняват с тези които не са работили или не са се осигурявали. Коминистическа уравновиловка на практика.

57

Анонимен

преди 2 години

Гьоков преизчислете старите пенсии. На практика вдигате пенсиите на богатите пенсионери - 1500 лв. и на тези които не са работили или не са се осигурявали. Останалите по средата с по 40-45 г. трудов стаж осигурявали са се редовно и на реалната заплата едно малко нищо.

56

Анонимен

преди 2 години

Като вариант може да направите долара 3000 лева и тогава пенсиите ще скочат. С киро и бсп напред другари

55

Българин

преди 2 години

ЩЕ СЕ ГЛАДУВА ЯКОИ НЯМА ДА ИМА ПАРИ ДА СИ ПЛАЩАМЕ ТОКА