28

шмatka

преди 2 години

Комплексиран п,,сихар!!

27

ANONIMEN

преди 2 години

ZA PARITE DA IMA HAKERI , AMI ZA PLANETATA DO NAS S DVA SPUTNIKA KOGA A ?

26

ПроСоТо

преди 2 години

тоя амерички "Корейко" /въпреки че не е американец/,фана ептян да си бъйти майтапи..Първо щеше да ходи на Луната,после бил щял да "колонизира Марс",после бил щял да осигури "свръхсуперсилвер интернет" за сички потребители,включително и на аборигените и африканските племена,а сега бил щял да става.."блогър"..Вижте до къде води "РАЗХЛОПАНОТО" съзнание,гарнирано със животински страсти и мераци..И тоталната ЛИПСА на ..да го наречем "Страх от Господа".."Вива Лас Вейгъз!"..

25

Гошето

преди 2 години

Той и сега кара биткойн трейдърите да пощуряват, защото са като леминги а и биткоините са пълен въздух подгряван от спекуланти и перачи на пари

24

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "не ни интересува какво му минава през пилешки мозък на този спекулант".Мислиш, че Мъск е с пилешки мозък? Вероятно се мислиш за по-умен от него, а и от всички останали? :) за интелекта ти не знам, но си забаваен.

23

Анонимен

преди 2 години

Може ли да не ни занимавате с душевните му излияния, след като се напушил или надрусал? Една кукла на конци, оперираща с чужд капитал и обще взето казва каквото му спуснат. Никакъв визионер не е.

22

Анонимен

преди 2 години

Има една капсула....И защо не вземеш и другите си откачени богаташки приятелчета и не се качите в нея....Ей така, да ви стане по-интересен живота, а пък ние да си заживеем нормално.

21

Анонимен

преди 2 години

Прекалява малко със саморекламата си.

20

Найлон Мъск

преди 2 години

Илончо е въздух под налягане, но около него разни незавършили средно + спекуланти създават такъв хайп, че само чета глупости - създал Тесла, създал Пейпал, създал Нюралинк - Тесла е открадната от него и негови хора, от Пейпал е уволнен преди още да стане Пейпал, заради некадърност, Нюралинк също е чужда и нищо не е постигнала досега. А какво да кажем за тунелите му и соларните панели - тотални провали. А Старлинк - пак, защото не може да се самоиздържа дори и няма скейлинг. СмЕх, Найлон-фенове.

19

Анонимен

преди 2 години

вчера точно гледах интервю и то случайно с влогърка която разказваше колко било тежко да е влогър - гледали е 40000 души, тя се притеснявала, какво щяла да облече, какво да казвала .. абсолютен цирк. Това може да се излекува само по един начин - работа една седмица в някоя мина, или с боклуджийския камион от 5 сутринта. Тези кукундрели не знаяк какво е тежка работа и живота ще им е много тежък.Мъск не го гледайте, той може да си прави каквото иска.

18

Анонимен

преди 2 години

Ку, ку , ку, ку, ку ,ку......

17

Анонимен

преди 2 години

Мъск се ШЕГУВА, а всички Вие се връзвате на изказванията му все едно, че е сериозен...Йово и "журналистика"

16

Кико

преди 2 години

Просто един Генни! Последния е бил Аинщайн!

15

амед

преди 2 години

този не е от човешката раса ,нещо друго е

14

¶¶¶

преди 2 години

И да добавя освен Common Sense Sceptic в YouTube няма Български субтитри. И Найлончо скоро един черен го усъди 120 милиона за расистки изказвания по негов адрес, не взимане на отношение и подигравки пред него. Вай вай вай Мъскчо е по голям измамник от всичките български депутати през последните 1000 години.

13

До 9

преди 2 години

Ало джендара. Вземи гледай Common Sense Sceptic в YouTube. Аз го гледам от второто му видео. Препоръчано от един друг Учен не ш *** ткарон с ю туб канал. Аре на лягай над женските хормони и лапкане на дил до, нали това ви е спорт/професия.

12

Анонимен

преди 2 години

в началото на новото илядолетие само бегло си мислех че Русия и Изтока ще спечелят новата война сега съм повече от убеден чв това ще бъде така

11

Анонимен

преди 2 години

Мъск се занимава с никому ненужни дейности

10

Гай Баню

преди 2 години

За мен всичко дет не е свързано с плюскане и плюшене е глупост, а този е толкова глупав че си е губил време да събере пари дето не може да ги изхарчи 50 живота.

9

Гг

преди 2 години

Вижте се бе, всичките коментаторчета. Руски поддлоги, плюещи човек над тяхното ниво, само защото направи смешни руските пляски. ***, продажници за няколко рубли, ревящи на чужди гробища. Срамна част от гражданите на България, утайката зарадия която няма никога да напреднем.