304

Гошо Тарабата

преди 2 години

Отдавна не съм палил парламентарна сграда, пълна със фашаги! Мисля че е време!

303

зевзека

преди 2 години

Познайте как ще се казва НС след нова година-Ковидарника!

302

conservator

преди 2 години

Къде в Конституцията пише, че може да се гласува неприсъствено, онлайн. Който е болен си е болен и не работи. Аз от къде да знам че като гласува онлайн до него няма някои опрял пистолет в тила му. То на изборите хората не могат да гласуват онлайн, а народните представители могат. Срамота.

301

Мунчо

преди 2 години

Тези от Парламента да не са с два чифта......, че за тях може, а за нас не може.

300

Анонимен

преди 2 години

А? За тях няма? А за нас има? Крепостни нещастни селяни без зелен сертификат, че си седите дома под домашен арест и нема гукате , че ше ви извием крехките гушки.

299

Гошо

преди 2 години

Зеления сертификат е необходим и задължителен за зелените човечета,за партийните първенци е нужна здрава и неокастрена зелена тояга!Чудя се само тези 240 парвенюта,защо не приемат името *** официално!

298

Анко

преди 2 години

ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ,НЕ Е НАРОДНО СЪБРАНИЕ И СЪС СТАРТА НА ЗЕЛЕНО ИЗПАПА БЪДЕЩЕТО СИ!ЯВНО И НИВИТЕ ДУПЕДАТИ СА С ДВА ЧИФТА МЪДИ УОТЪРС,А ДУПЕДАШКИТЕ С НАПРЕЧНА БРАЗДА,ЦИП И ОТ КОСТЕНУРКА КОСЪМ!

297

Анонимен

преди 2 години

Наглите депутати имат имунитет само срещу осъждане. Румен Гечев фалира 19 банки за дни през 90- те години и още е депутат. На това се казва свииинщина.

296

До 305

преди 2 години

Който не е гласувал сега да не се обажда. Заради такива негласуващи машините победиха хората.

295

Анонимен

преди 2 години

значи, който не иска да се ваксинира трябвало да стане депутат

294

Извинете!

преди 2 години

Парламентарните циркове кога ще свършат ? Аз очаквах да се заемат с държавата.

293

До 293

преди 2 години

Най-после нещо умно и вярно!Гледайте ,,Падането на Кабала", и много неща ще ви се изяснят!!!

292

анонимна

преди 2 години

Най ме възмути изказването на Виктория Василева от чалгарската партия.Според нея зеленият сертификат би ограничил правото й за достъп до работното място.А аз,като учител,да не би ходя на работа като на разходка в парка!?Защо аз трябва да имам зелен сертификат или да се тествам 2 пъти седмично за да работя?Нагли,безочливи лицемери ще ни управляват и май с носталгия ще си спомняме тиквенските времена.

291

Анонимен

преди 2 години

Неразбирам набодените какво се пенят, от злоба че единствената далавера на дупките дето им направиха си отива, показаха ви че тихо леко всичко свърши, останаха само набодени гкомплексари.

290

Анонимен

преди 2 години

Двоен стандарт отвсякъде, това ли е промяната?

289

Истукан

преди 2 години

Добре че не гласувах. За депутатите няма зелен сертификат, а за останалите хора има. Както винаги те са с привилегия и вземат над 10 000 лева заплата на месец, а хората спестяват тази сума 1 година и повече дори.

288

ЕлатеПоуече

преди 2 години

Продължаваме промяната, за народа задължително зелен сертификат, на нас не ни дреме, ще си джиткаме без. И БСП пак се намърда във властта, мъка мъка. Абе аз съм си с десни убеждения и си гласувах за Герб, ама мани ме мене, важното е вие младите поне да сте доволни от новите, на добър час!

287

Анонимен

преди 2 години

У наше село у хоремага също сакат ,,Гриин пас,,, щот има- има нема 5 човека, на час. А у нашиу парламент няма ,,Гриин пас,,.Що бе?

286

  до тъпака 298

преди 2 години

До Анонимен това си става и без пандемия, пандемията само потвръждава че трябва да има нов световен ред помеже населението е стигнало до критична точка на идиотиззъъмм

285

обективен

преди 2 години

Абе що се огледахте в НС а министрите и персонала на министерствата Кацаров да не би в МЗ да иска ЗЕЛЕВ сертификат.ТОВА е ДИСКРИМИНАЦИЯ от всякъде ама ВЪЗРАЖДАНЕ май само го виждат другите са кьорави.