26

69

преди 2 години

Какъв факултет на СУ алабалистики, да я разформироват цялата и да стане само детска болница, а тия *** ако не им харесва да се грижат за деца да ходят в чужбина, нали там уж им плащат повече;)?

25

Анонимен

преди 2 години

Ятрогенеза https://en.wikipedia.org/wiki/Iatrogenesis

24

Помнещ

преди 2 години

Кацаров не беше ли един от основоположниците на сегашната изкривена здравна система, още като зам. министър при другаря Иван Костов?

23

Ха-ха

преди 2 години

За изцепките на "невнятният" Кацаров, все "мафията" ГЕРБ ще са виновни! Ще видим докога ще минава тоя номер!

22

Надблюдател

преди 2 години

Когато Борисов искаше да строи детска болница, чудеса направиха да му попречат, защото не харесвали сградата! Бях удивен, колко хиляди разбирали от "носеща конструкция" с подписката си! Сега Тоя иска да сътвори поредната глупост ....хем университетска, хем педиатрия, само и само да не е това, което е сътворил Борисов! Накрая ще е нито едното, нито другото. Кацарови работи!

21

Анонимен

преди 2 години

Е не е като много кеш от трансплантации на органи , жалко е , че лекари станаха търговци на здравеВярно децата не могат да плащат хиляди в евро

20

GOODBYE

преди 2 години

Лекарите отказвали ? Не били съгласни? Вие там, протестиращите, положихте ли Хипократова клетва? Кого заблуждавате с вашите бръщолевения за административни неясноти? Вие ли сте пример за управление на здравно заведение? Ми не, не сте!

19

Анонимен

преди 2 години

Картаген ще бъде разрушен.

18

Гост

преди 2 години

Не разбирам...болничните екипи от б-ца Лозенец имат проблем да лекуват ДЕЦА ли? Аз мисля, че те са с предимство господа професионалисти!!!

17

Неразбрал

преди 2 години

Защо се притесняват, че ще загубят работата си? Нали постоянно се говори, че няма медицински кадри? Изглежда протестират онези, чиито възнаграждения са в дисбаланс с колегите им. И е крайно време това да се промени!

16

Вълчан Войвода

преди 2 години

Протест, ама всенароден и пред Фигурантствто!

15

Мълчанието на агнета

преди 2 години

Най-после държавата да направи крачка в посока създаване на детска болница! Пълна обществена подкрепа! Да киснат под дъжда т.н "медици" от Лозенец ! Незаконни трансплантации, източване на здравната каса, постоянни фалити и смени на директори... Явно нещо НЕ Е наред в това здравно заведение! Някои от измислените специалисти там дори не работят със здравната каса; развиват си частна дейност с ресурса на държавната болница; Затова това е целия вой до небесата! Ще им се наруши комфорта!

14

Анонимен

преди 2 години

Стига сте писали глупости, след като не разбирате за какво става дума!

13

Д-р Гларус

преди 2 години

Да си кажем истината.Ама как така ще "свиете" отделенията и клиниките на докторите лекуващи "каймака"? С по-малко легла и по малко КПки, а заплатите от какво идват? Сополиви деца с техните евтини пътеки няма да хранят семействата ни.

12

Към лекарите

преди 2 години

Направете това, което ще има ефект: изнесете се извън България. Високоплатена работа на Запад ще си намерите веднага, а така ще оставите тия, които много ги разбират нещата, да се оправят. НЕ се оставяйте да ви управляват живота ДСари.

11

Анонимен

преди 2 години

На който не му харесва,има и други болници.Лекари се търсят.Гладни няма да останат.

10

Болница

преди 2 години

На зависимите от ГЕРБ

9

Цъ

преди 2 години

2 ДНИ ПРЕДИ ДА БЪДЕ МАХНАТ С.К. СЪТВОРИ ПОРЕДНАТА ДРАМА! ОТКЪДЕ- НАКЪДЕ ЕДИН НАЗНАЧЕН МИНИСТЪР, НЕ МИНАЛ ПРЕЗ ИЗБОРИ, ЩЕ РЕШАВА ТОВА?!

8

До 6

преди 2 години

Бе кой го брига кво става с децата?Друго си е да обгрижваш държавни мъже.

7

Анонимен

преди 2 години

Не искат да им се развали рахатлъка,а децата кучета ги яли.