106

Анонимен

преди 2 години

РСМ звучи като някаква терористична организация. Албански за официален език си имат. Това не е държава, не е виц - това е Република Северна Македония! Нещо като Столипиново република, бе брато... Зайко да се скрие в дупката, щото ще им пратим македонските репресирани съграждани от Столипиново на екскурзия и тухла върху тухла няма да остане. Пломбите от зъбите ви ще ви вземат вашите съграждани - македонци. Опа - не знаете ли? На територията на днешното Столипиново са били войски на Ал. Македонски

105

до Павел Буре

преди 2 години

О,неразумен ,защо се срамуваш да се наречеш българин?!Нима не са били българи бабите и дядовците ти?!

104

татар-доброжелател

преди 2 години

Зайо, слагай наколенките и се явявай в Изповедалнята в София :))) Другия вариант е да учиш албански :)))

103

наблюдател от ООН

преди 2 години

Най ми е смешно,че Заев,Пендаровски,Мицкоски и Буяр,всички излизат от единствения им университет и са на една възраст. Все едно си взел един випуск студенти и си направил от тях политически елит.Това е показател за комичната им бутафорна държава.

102

гросмайстор Топалов

преди 2 години

Повече няма да играя шах със северомакедонци. Като почнат да губят и обявяват твоя цар за техен.

101

български избирател

преди 2 години

Хич, ама хич не ми дреме какво казали от РСМ, Пендаровски, Заев, някой си! Не ми пука! Имаш договор и поставени условия - изпълнявай! Иначе - няма ЕС. Да лаят и да скачат колкото си искат, тая работа така не става! Иначе казано - ВЕТО!

100

Радев към Заев

преди 2 години

Заю,оти се пенявиш бре,всички знаят,че произхождате от лявата дисага на Сашот Македонскиот.Споко бре маймуняк.

99

татар-сеирджия

преди 2 години

Зайо Байо се завайка пред Еуропската уния: ВИКА МЕНЕ МУНА....оти съм най древна и антична...Ми тогава да се кръстят Мънкедония нямам нищо против и да спрат да крадат българската история и личности.

98

обърнете внимание на

преди 2 години

Нация,създадена със заповед на Коминтерна,която краде чужда история и език,е обречена.Северомакедонците говорят на осакатен български език,затова и мисленето им е осакатено.Държавица, в която живеят сърбомани, половината албанци, , която краде чужда история и език,няколко пъти сменя име и идентичност, е обречена.Ще гледат ЕС през крив северомакедонски макарон!!!ВЕТОоооо...!!!!

97

добрата фея

преди 2 години

Македонците ще разберат след известно време, че Пепеляшка не е принцеса, а тиквата не е каляска. Няма да видят покана за преговори и на следващата среща. Поредно вето. Ще има и четвърто, пето....и т.н. докле им вденат *** кратуни от къде дУхАвЕЕтъро за Еуропската уния!!!За пореден път Зайо Байо ще разбере ,че срещу вятъра на се пикае.

96

Анонимен

преди 2 години

След като изтърваха влака за кандидатстване в ЕС,макетата сега чинно ще си чакат,пък ако трябва и още четвърт век,докато не вденат,както стана в спора им с Гърция.А за да вденат макетата понякога и четвърт век не стига...Както винаги Зайо се прави на гръмнат заек и пак някой трябва да му набива канчето в случая ВЕТОТО изпълнява много добре тази функция!!!

95

А стига бе...

преди 2 години

Зайо Байо и Северномакедонските драми,които се опитва да играе,вече са втръснали на всички в ЕС.Скоро няма да има с кой да се среща,освен със Стево Коминтерната.Ще му бият шута и в РСМ.Така ще свърши този селски тарикат.Никой там няма да му прости лъжите и фалшивите внушения за начало на преговорите,които той постояннозагрява и дава на обикновения народ.Направо ги лъже и след това се прави на изненадан и пак измисля друга лъжа.Матриалът ще започне да се усеща,колкото и да не му е присъщо това.

94

предсказание на:

преди 2 години

Баба Ванга.....Вентилаторът от байряко им ще задуха в обратна на Еуропската уния посока....

93

анаЛизатор

преди 2 години

В Скопие са решили да не отстъпват от Коминтерновския югомакедонизъм,като го свръзват с "идентизитето и язъйко" им.Заев е подгрял атмосферата за Еуропската унияи всички антични историчари тръпнат да видят как "ке им натрошат костите НАбугарите".След това ще дойде и разочарованието и пищенето.ВЕЕЕЕТОТО е най добрия лек за тяхната болест!!!

92

Ванче Михайлов

преди 2 години

РСМ е на практика почти превзета от албанците територия и е въпрос на малко време за да се превърне в Северно Косово.....и тогава ще им се стъжни!Защото в РСМ отдавна минаретата са повече от тези в Албания ,а след като допуснаха втори официален език албански,се сещаме какво ги чака! А и то си е напълно заслужено!

91

Анонимен

преди 2 години

На първо място всички сме Човеци.Който си живее в България е българин.Който си живее в Турци е турчин.Който си живее в Северна Македония си е северномакедонец.Да спрат тия глупости за малцинства.

90

Пешо Питанката

преди 2 години

РСМ? Това не е ли един от западните квартали на София?

89

татар-сеирджия

преди 2 години

РСМ няма много време да се мотка. Ако Албания влезе преди нея,след това и тя може да поставя условия за влизане на античните Скопски историчари в Еуропската уния.

88

проф.БожидарДимитров

преди 2 години

Господата Пендаровски и Заев в скоро време да покажат някой древен документ,който да е написан на македонски език и с македонска азбука, или в който поне да се споменава за македонска нация и държава от началото на Новата ера насам!Вярвам,че това са ерудирани политици,които преди изказванията си се консултират с историци,археолози и т.н.!Целият съм в очакване,а предполагам също и цялата световната научна общност!

87

Даме Груев

преди 2 години

Май трябва България да предложи да се разделят Македония и Албания в преговорния процес. Има шанс това да вразуми малко северомакедонците.Ако ли не , остават си там, а Албанците влизат в ЕС.