166

Анонимен

преди 1 година

ПП =шарлатаните пак лъжат.

165

до 164

преди 2 години

Те не само не могат да пишат, не могат и да говорят. Кирчо лъжеца само мека и и малко простоват. ще гледаме шоу. щеше да бъде много забавно, ако не ни засяга всички вкупом. Нали искахте промяна, ей ви я.

164

321

преди 2 години

Веселбата започва, Кирчо и Кокорчо застават начело на държавата. А покрай тях все млади, честни, почтени, неопетнени. Особено Малък Шошо, представител на СИК, госпожа Техноимпексова, която разкости едно печелившо предприятие и беше уволнена за съмнение в корупция, Представителя на ДС Рашков дамаджаната с 19 имота, в един от които има 12 тоалетни, един зелен чорап-пенсионер и други пойни птички. Радвайте се, Измамата продължава.

163

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен -Къде е Бойко Борисов. Нито репортажи нито интервюта. Не се чува и не се вижда. - .... - За какъв ти е Борисов! Нали искаш да го няма! Е, няма го!

162

Анонимен

преди 2 години

Кирчо лъжеца и кокорчо крадеца и за капак президент фигурант! Те ще ви оправят-война не не трябва! Каквото сам си направиш и най големият враг не може да ти направи !!!

161

Зеленото расо действ

преди 2 години

докато едните правят коалиция, рзпределят в министерствата постовете, обсъждат скорошни обвинения, уличавания, арести и осъждания, Гербухите , взели 100-на ТРУДни вестника и ги намятали по земята за да ни обяснят че онова със зеленото покривали не е "малко зелено московско човече" а един съвършен и завършен тиролски басмач който се фашизее докато се донацисти и изпотема в ноща на дългите търнокопи де що има тикви за кютек, с което иска да изкупи Гербащината от биографията си, ама ъкъ ъкъ и ъкъ!

160

Анонимен

преди 2 години

Подпишете го вече фалита на България. Явно трябва да се случи наистина, за да се започне отново. С БКП в управлението всичко е загубено!!!

159

Анонимен

преди 2 години

Хайде да не е през уикенда другарю Петков, за да имаш време да си изпереш палтото че доста се е омазало от непрекъснатите заседания.

158

Анонимен

преди 2 години

В петък точно в Ден на майстора. :D Само мързеливите работят когато другите почиват или през ноща, за да ги видят всички колко са работни Хахаха Мошениците сън не спят кое първо да откраднат.

157

Анонимен

преди 2 години

И леви и десни и средни, мислят за суверена-това е важното.

156

Ха

преди 2 години

Тези не знаят да пишат бе! Копи пейст от документ на ЕС

155

Е

преди 2 години

Прочетох коалиционното споразумение и видях правописни грешки

154

Анонимен

преди 2 години

Още едно напомняне за това коалиционно споразумение, и вече ще се издрайфам на клавиатурата...!!

153

Дедо

преди 2 години

Ти ли си бре Бойко? Ам,чи що не са те поканили у хоремага на Банкя?

152

Анонимен

преди 2 години

В кой хоремаг ше го подписват?

151

Ха-ха

преди 2 години

Корнелия повежда хорото на промяната. Смех, смех, смех ...

150

Анонимен

преди 2 години

ПП сега както и итн през лятото спечелиха изборите. Подкрепящите мнозинството т.н. коалиционни партньори нямат достатъчно тежаст за да претендират. Министерствата са много а обявената бройка вицепремиери е прекалено висока. Премиер и заместник от ПП като победители това е.

149

Анонимен

преди 2 години

Не разбирам защо трябва да бързат като парле пред майка си да подписват споразумение. Малките партийки няма да се отметнат защото може да не влязат в парламента. Само ПП и ИТН са по скромни и те няма да отпаднат ако има нови избори. БСП и ДБ явно искат да получат повече от колкото заслужават. Не виждам защо са нужни толкова вицепремиери. Един или най много двама вицета са достатъчни и трябва както и премиера да са от ПП, защото те спечелиха изборите. Премиера ако отсъства може да назначи вице.

148

Анонимен

преди 2 години

За когото и да се гласува - накрая и тези с 12 депутата имат вицепремиер. Егати държавата.

147

Анонимен

преди 2 години

Журналистите си харесаха зелени министри че и зелен вицепремиер. Журналистите слагат зелените на власт. Това е факт. Много недостойно.