14

Габи

преди 2 години

До кога с тази дискриминация?Какви са тези енергийни помощи за социално слаби?Има толкова незаети работни места. Да ги пратят да работя, а не да им подаряват парите на данъкоплатците. Познавам хора, които не работят, защото ги устройва да получават всеки ден топъл обяд даром и социални помощи като милостиня.

13

МНЕНИЕ

преди 2 години

Днес МВР е отчело повишаване на Телефонните Измами на Възрастни Хора - Измамниците са Роми с Помощи за Отопление . Трябва Белене отново да се отвори .

12

Христо Христов

преди 2 години

Надявам се парите да идват от Брюксел - виновникът за тази инфлация.

11

Диана

преди 2 години

До Анонимен10 Не би отнело никаква администрация ако парите просто се добавят към пенсиите и сметките на соц. слабите автоматически..Отново правят същите изцепки както беше с добавките към пенсиите-после промениха начина на плащане с добавките да е автоматично към пенсиите,но сега отново настояват на този допотопен начин на плащане-точно затова защото някои хора не могат да отидат да ги получат на място..БСП са крадци в мозъка на костите си-не веднъж са обявявали публично че печелят от всичко

10

Анонимен

преди 2 години

Всичко това гълта много администрация и е по евтино просто да не се увеличава тока. Ама явно ще се разчита на администрация и ходене по разни институции за всякакви бележки . Тез новите ми се виждат същите ;)

9

Властолюбец

преди 2 години

И...да се знае - плащаме само на наши хора ! На разни "бивши хора" НЕ плащаме ! Така че , ориентирайте се ! Кокорчо.

8

Анонимен

преди 2 години

Време е да започнат хората в тая държава да се третират като български граждани, а не пенсионери непенсионери. Помощ за тези които и ат доход до един колко си. Толкова е лесно да се направи. Тогава няма да има недоволни.

7

Диана

преди 2 години

Типично по БСПарски - не си вземеш парите навреме, никога няма да ги вземеш..А ако си болен, ако си възпрепятстван - няма значение! Такава е социалната дейност на БСП - важно е да се отчете, пък ако спести някой лев за джоба си, още по-добре, значи...

6

Привилегии

преди 2 години

А някакво обезщетение за въведеното от тиквеното правителство извънземно положение, което продължава вече втора година?Правоимащи, кравоимащи, правонямащи, все едно още сме в соца.

5

Анонимен

преди 2 години

До номер 5: Вярно е, само къде през пандемията дадоха на пенсионерите на всички, а в България има поне 700.000 работника на минимална, тмебчисто 495 лв на месец и тия хора 2 години го оставиха и нищо не дадоха на тях, сте са работили, няма нищо против пенсионерите, но има и с над 1000 лв пенсии и те си взеха добавките, а на работниците къде са двигателя на икономиката едно нищо. Забравени. Те не са ли хора?

4

Анонимен

преди 2 години

Стига с тоя расизъм всичките сме хора и бели и черни и всичките се нуждаят от средства и отопление не може да дадеш на едните на другите да не дадеш.

3

Анонимен

преди 2 години

Те с тези пари няма да си пуснат печна на ток ми ще си ги приберът в джоба за ядене и пиене и ще ходат да сечът дърва в близката горичка защото си мислят че са големи терикати.

2

Анонимен

преди 2 години

Напоследък и аз се чувствам уязвен!

1

Анонимен

преди 2 години

Отново ромовете начело и тия пеят същата песен на Бойко ,300 лв за извънземните