10

Анонимен

преди 2 години

Хоспитализацията при ковид е 34%. Смъртност 6%. Актуализирай си информацията.

9

Анонимен

преди 2 години

Писна ми да чета за КОВИД. КОВИД е болест с 0.89% хоспитализация и 0.03% смъртност. Може ли вече да спрем с "мерките срещу пандемията" или да ги прекръстим с нещо вярно. Предлагам "мерки за преразпределение на средства, фалиране на средната класа и ограбване на обикновения човек". Откакто започнаха "мерките" хляба стана от 1.14лв на 1.60лв. Месото, картофите, тока, водата и всичко останало поскъпна. Ония дето се запасяваха с тоалетна хартия май бяха прави. Скоро няма да можем да си я позволим!

8

Erick USB

преди 2 години

Защо тук никъде не пише какво са заявили от ООН ? Че неможе да се задължи никой насила да се ваксинира! А тук и ония ***'оти дето им лижем ***'ът от европа ще ни принуждават.

7

Анонимен

преди 2 години

Една страна, колкото по-вече приеме извратената норма и извратените бракове. Толкова по-вече е сгазена.

6

noFreeman

преди 2 години

хахаха цяла европа е на крак, в Хага горят 4-5 етажни сгради... в другите столици а и в други градове всичко е навън и скоро ще има кютек... та затова вируса замря... страх ги е да не ги изметем за една седмица...

5

Анонимен

преди 2 години

Ееее, лоша работа! Сега защо да слагат 3 и четвърта доза?

4

Анонимен

преди 2 години

"Случаите са се увеличили в Африка,... увеличение със 79 процента или общо 6,3 милиона случая от началото на пандемията. ...съобщава за 498 починали в Африка, което е спад от 13 процента спрямо предишната седмица. " -- Това да не се дължи на новия вариант ? Ако е така ,защо продължават да плашат с него ?

3

Анонимен

преди 2 години

А на Бацо спадането му такова, че 2/3 от народа не може да го гледа тоя крадец.

2

Анонимен

преди 2 години

от 1 година не знам какво е това и в най-големия пик от 5000 дневно не се заразих, вие ми разправяте за спад и инжекции

1

Улав либерал

преди 2 години

Нищо, затягай!