145

Анонимен

преди 1 година

ПП =шарлатаните пак лъжат.

144

Убав

преди 2 години

Супер Марио!

143

Анонимен

преди 2 години

За всички телета ще има цицка.

142

Анонимен

преди 2 години

Такава простотия от устата на мин.Василев не очаквах да чуя! Кабинетът трябваше да бъде експертен, а не политически, а вие го напълнихте с клесавци и те не само че не могат да си вършат работата, а и непрекъснато ще се карат! Спомнете си МОСВ: нито Н.Димов беше експерт по ООСВ, нито вицетата К. и Кр.Ж. Като оставиха язовир с над 20 млн.м3 без вода, първо спецпрокурорите арестуваха Димов, но той не знаеше нищо, същото стана и с Живков, а Н.Кънчев беше от ГЕРБ и му се размина.Сега ще стане същот

141

ПО-ПО-НАЙ

преди 2 години

И за нас - обикновените зрители остава да наблюдаваме, не - по-точно да спонсорираме новото реалити на кабинета - "Кой е по-по-най вице". Така никой няма да е отговорен за батака, който предстои. Всеки ще сочи другия, че това е в НЕГОВОТО министерство или, че той много иска да направи, ама другия му пречи и го спира. ПОДИГРАВКА с ПРОМЯНАТА.

140

ЬЬЬ

преди 2 години

От всяка партия по един вице премиер,във всяко министерство по един съветник от другите партии-това не показва ли прословутото недоверие между тях?И какъв 4-годишен мандат?Очакването ми е,че до пролетта на 2022 ще се изпокарат и,че ще има нови предсрочни избори,на които аз пак няма да гласувам.

139

Демократ

преди 2 години

Къде сме тръгнали с комунисти правителство да правим???

138

Честито!

преди 2 години

ПП - кое от всичките отговаря на абревиатурата? Променяме програмата, Подменяме промяната, Пунтираме промяната, Променяме приоритетите .... кое.Следващите направо да обявят и по един премиер за всяка партия и така ще се разберете още преди изборите.

137

Анонимен

преди 2 години

ПП ги е страх да си поемат отговорноста, затова дават министерски кресла навсички. Ще има нова заеми докато свършат парите, след това пак нови избори и така ще се " управлява" тази територия .

136

Анонимен

преди 2 години

Щом като всека партия ще е с министър, всека партия ще е с вицепремиер от това правителство нема да видим хаир.

135

Анонимен

преди 2 години

За 30 години кой ли не си прави какви ли не опити с нас , дойде времето и на конската глава и дон Кокорио ,но тия двамата *** и чужди слуги ще ни унищожат без изобщо да се замислят !

134

Анонимен

преди 2 години

ето защо уволниха 15 хиляди души от администрацията - трябват им 5-6 вицета, които да взимат по 12 хил редовна заплата и още 30 хиляди в бонуси. Ех че промяна.

133

+++

преди 2 години

Всяка партия с вице.Явно сме много богати,щом можем да плащаме заплати на един вагон вицета.А иначе съкращения в администрацията.Първо махаш хигиенистката, после домакина,след това деловодителката,после идва ред и на някой техн.организатор и най накрая този с ТЕЛК-а защото видиш ли ти той е сложен само да запълни квотата за хора с тайни увреждания.И при администрация от 50човека стана съкращение с 10%.Никой не говори за сганта в министерствата и агенциите там са богопомазаните.Лъжа и популизъм.

132

пияница мистик

преди 2 години

Интересна работа са дрогарете комунисти. При Боко, при който цените бяха 3 пъти по-евтини на всичко по цял ден пишеха: "НАРОДЪТ НЯМА КАКВО ДА ЯДЕ", "УМИРАМЕ ОТ ГЛАД", "ЗАПЛАТИТЕ НИ ПОСЛЕДНИ В ЕВРОРА"....Е, сега вече не пишат такива работи, значи при новите, по-високи цени им е по-добър живота и са има направили заплатите и пенсиите европейски :))) Така го виждам тяхното мълчание сега при тези, харвардските черепови фигурантчета

131

пияница мистик

преди 2 години

Ехааааа, така съкратиха администрацията, че от един вицепремиер при Боко, тези некорумпираните промянаджии сложиха ПЕТ :))) А няма ли пак да си качат заплатите? Служебното на Фигуранта още първия ден ги направи на 10 000лв, тези като се доразберат за четворната коалиция и заработят е редно да ги направят колкото на Фигуранта, поне 15 000 :))) Голяма пародия е тази държава. Ама е весело, като имаш кинти да гледаш отстрани какви ги вършат и как бедните комунисти се гърчат от хвръкналите цени

130

Lora

преди 2 години

Иначе щяха да намаляват администрацията. А за всички нови позиции и министерства които създават - колко нова администрация ще е нужна. Само прах в очите на хората, иначе важно е всички да могат да седнат на топло и да се облагодетелстват.

129

Край

преди 2 години

Това е нищо бе - зам. председателите на народното събрани са 7 /седем/.

128

Я, па Я

преди 2 години

Всеки тунеядец с министерски стол. Тройната коалиция ще ни се стори като дребна невинна приятелска закачка. Рашков с 19 апартамента а Цвъ.Цвъ. жив го изядоха за 1. Цвъки някак си се оправда ама Рашков още мълчи. Ама и той смотолеви като Цвъки, че са по сватоство. Демек на тъщата. Промяна не може да има ...

127

До Анонимен 138

преди 2 години

...в МЕТАвселената на Цуки.Произвежда пушек та пушек се вдига .

126

Гражданин

преди 2 години

Продължаваме простотиите няма да се спрат пред нищо,докато не изпълнят заветите на т.н. президент,а именно под прикритието на остарели вече във времето лозунги да продъл жи узурпирането на властта в страната за кефа на царя "слънце " ... Долна работа !!!