8

Анонимен

преди 2 години

Че той ако изкара 4г трябва да почерпи. С изключение на 2-3, които са от ФДП. Кабинета му е пълен с "калинки", (начело с него) и издънките им започнаха още преди да ги изберат офицялно дори.

7

Естет

преди 2 години

Убавец!

6

Анонимен

преди 2 години

До до 7Ти какъв се явяваш, да заповядваш на кой какво да прави? Аре шут в г.ъза. Не са всичките като тебе на социалка в Германия.

5

баба мара

преди 2 години

изгонете ам бази от германия пуснете сев поток2 спрете със санкциите срещурусия искаме мир и разбирателство европа зона на мира не искаме конфликтис русия

4

до 7

преди 2 години

Тебе, като те гледам, нищо не те интересува, освен ракията, жалката заплата от 2000лв. да върви без да правиш нищо смислено и софрата. Айде марш да си сипеш!

3

Ивайло

преди 2 години

Хората ще го изгонят с камъни, още малко. Още не са влязли ифициално, и вече загатват какви глупос.ти ще правят. И баба ти не беше с всичкият си, ама този ще я приключи Германията изцяло.

2

Анонимен

преди 2 години

Комунистите затриват Европа над 100 години.Затриха християните и с това почтения капитализъм.Не успяха с комунизма и сега решиха да наводнят с ислямисти целия континент.Поради провалът им в идеологически план, решиха да затрият всички идеологии като затрият първо половете.Тъй де ,след като няма мъж и жена ,няма и ляво и дясно.Накрая не им стигна и на Бог решиха да се бъркат и измислиха климатичния проблем.На криви хора и Слънцето им пречи!

1

Анонимен

преди 2 години

Не е важно кои управлява важни са хората как са възпитани в една държава манталитета.