163

емо

преди 2 години

много *** статия.русия ще направи с украйна каквото реши защото украйна е руска територия.колкото до запада джендерските им войници ще умрат от страх като видят руските командоси

162

Щерев

преди 2 години

съдбата ще е такава- Няма да има руска империя вече..

161

ква ще е съдбата

преди 2 години

Крим няма да е руски, а Русия няма да е има.

160

БПФ

преди 2 години

"Нахлуването на територия сред враждебно население крие значителни рискове." - няма ли кой да обясни на тоя т, че в Донбас населението е руско? А и не само там, но и в цяла южна украйна? С украйна ще стане това, което Русия реши. Натовците очевидно ги е страх от Русия и няма да посмеят да се бият. Не смеят да наложат и сериозни санкции, европейските съюзници поне, защото дори не цяла Русия, а само Газпром ако наложи санкции НА ТЯХ, с икономиките им е свършено.

159

Мен

преди 2 години

За решаване проблемите на територията на Европа би трябвало приоритет за преговори да има Европейския съюз и след това да се търси съдействие за преговори с участие на други световни сили. Отношенията в НАТО не ми се виждат коректни защото ако се стигне до военни действия, арената на тези действия са териториите на европейските народи и не би трябвало да залагаме живота на европейците в ръцете на военни от други континенти.

158

д-р Свилен Съботинов

преди 2 години

Ало, *** Христова! Като автор следва да приведеш и някакви доказателства. Къде ги видя тези 175 000 руски войници готови за нападение? Не те ли смущава, че хората са си на тяхна земя за разлика от войските на НАТО? Не те ли смущава, че базите и вирусологичните лаборатории на САЩ никнат като мухоморки и все на чужда територия? Ама явно си гладна и за пари си готова да пишеш каквото ти кажат. Жалко.

157

Bp

преди 2 години

Който сее бури, жъне урагани.( бълг. поговорка)

156

Анонимен

преди 2 години

Тука украинците никой за нищо не ги пита! Те са само територия. Да си правят сами изводите.

155

Ха-ха

преди 2 години

Руснаците си били "заслужавали" Украйна? Зверски бля*дьски руски ***! Ами защо не питате самите украинци бе, които ви мразят от дъното на душата си! С какво ще ги накарате да ви "заобичат"? С калашници ли?

154

Пич

преди 2 години

Не знам, но руснаците напълно си заслужават Украйна. Другите им направиха това, което те ни направиха на нас измисляйки Македония.

153

Krom

преди 2 години

Раздела на статията е объркан. Трябва да е Свят - Русофилски *** .. То и без това като гледам, само такива са се "изказали. Лауреати. Тоя под мен видя "изкуствено създадена държава". По надолу, "провидеха" плановете на Вовата и разделиха Украйна. Въобще, материала е излишен. Коментаторите са така добре запознати, щото материала бледнее.

152

Соломон

преди 2 години

Украйна да се подели между Русия и Полша и цирка да приключва с изкуствено създадената държава.

151

Христо Христов

преди 2 години

Когато САЩ говори за Украйна, украинците нямат думата. Така е в приятелските демокрации.

150

Анонимен

преди 2 години

Принципно такива хора винаги лъжат. Щом казват, че Русия е заплахата, значи самите те - САЩ са заплахата за Украйна, а не Русия.

149

До 2S

преди 2 години

Ти не се кахъри за парите на вова. Той война не иска. Ако иска пари бол. Провери колко милиарда повече направиха руснаците от вдигнатата цена на газа! Ще останеш изненадан.

148

Анонимен

преди 2 години

Ама ФАЩ имали разузнавателни данни. Те с такива "разузнавателни" данни съсипаха част от Азия и част от Африка. Заради тях милиони бежанци пристигнаха в Европа. Да ама на американците не им пука. Лодките не стигат до САЩ, а пеша път няма.САЩ трепят където си решат и крадат колкото си искат, ама били загрижени за Украйна. Ми нали и там те управляват. Само дрънкане за пред простия американец.

147

Кауня от Аскию

преди 2 години

Много ефтино! Самите укри казаха че никъква инвазия не чакат. Тук с ефтин популизъм се стремим да откъснем Русия от Китай. Видя се последните месеци че не парите а стоката е ценна. Експортните мита на Путин на ред суровини и стоки бъркат запъда а не Украйна. Последната е бита карта. За 30г. да загубиш половината си население е постижение от световен мащаб

146

Анонимен

преди 2 години

Очакваният резултат от този разговор е САЩ да се откажат да окупират Украйна, кокто бяха замислили, макар че я наричат по друг начин и съответно и от разполагането на американско оръжие срещу Русия на територията на Украйна. Всичко останало ще е следствие от този най-важен въпрос.

145

Анонимен

преди 2 години

Еми каква - разделена бедна , украинците се подведоха , че благата ще потекьт като пристанат на - сащУви не се случи

144

Анонимен

преди 2 години

Ква среща ....на телевизора ли ! Що Джо не посети Москва като толкова е пич ,или ще се на на ака кото види Путин ,тия американци и африканци си избраха старец ,който не става за президент