39

Анонимен

преди 2 години

Абе докторе, тая е зобала бъзак и арония, демек недосегаема е за аневризмите.Ама не стана ясно ръсила ли е чубрица пред блока и яла ли е голем праз като е била на ходжа да и бае.Знае се, че самото това предпазва от смърт и запек.Умна като две патици.

38

Анонимен

преди 2 години

Кой бустер? Четвъртия, петия...?

37

До 31

преди 2 години

Обривът при ковид е в резултат на васкулита, каквото ти е на кожата, такова е и в мозъка ти и вътрешните ти органи. Да си знаеш. Тепърва може да очакваш някоя аневризма да се прояви или тромб. Не искам да те плаша, но като лекар се дразня , като описвате симптоми, които смятате, че са супер леки, а всъщност говорят за съвсем друго. Обривът при ковид показва ваксулит, възпалението на малките кръвоносни съдове.

36

Анонимен

преди 2 години

Точно боледуването отключва автоимунни болести, а не ваксинацията. Както и грип, морбили, и други вирусни заболявания.

35

Анонимен

преди 2 години

Всяка ваксина е по-добра от никаквата.

34

Умен

преди 2 години

Пак децата на Мойсей най-умни.

33

Анонимен

преди 2 години

Платена популяризяция?

32

Анонимен

преди 2 години

Какво коктейлче от ваксини искате? Предлагаме Астра с Фазер и J&j, Moderna с Фазер и J&j. Абе всякакви ще ви забъркаме само да искате да се боднете с някой от тях. Хайде народе на безплатните ваксина-коктейли. )))

31

Баце ви Билчо

преди 2 години

Ха ха ха ЕЙ ШЪ МЕ УМОРИТЕ БЕЕЕЕ.В Испания в момента ваксинират с Пфайзера тия къде беха с Янсен.Янсен вече не ги признават както и Астрата.

30

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"антитела? Колкото за едно автоимунно заболяване"Разбира се. Срещането на организма с част от вируса е много опасно и може да доведе до автоимунни заболявания. Естественото преболедуване, както го препоръчва Мангъров, когато организъмът се среща със целия вирус, включително и тези части, които са във ваксината, е много по-препоръчително и въобще не може да доведе до никакви нежелани ефекти, автоимунни заболявания и тромбози.

29

Анонимен

преди 2 години

Само не разбрах, само по-дълъг ли е бустера или е и по-дебел? Вземете ги пишете тия работи бе. Може ли така да деформирате информацията?

28

Анонимен

преди 2 години

Е па колко да се увеличават тия антитела? Колкото за едно автоимунно заболяване предполагам.

27

Една от София

преди 2 години

Гореща вода с лимон, имах предвид.

26

Една от София

преди 2 години

Не съм ваксинирана и не смятам да го правя. Тия дни изкарах ковид, даже с лек обрив по ръцете, тила и гърба. Но навреме пих много пъти гиреш пай с лимон, буквално да изгоря гърлото. Здраво се зобих с Арония и Бъзак. При Аронията трябва да не я предозират хората с язва и гастрит. А Бъзака всички не трябва да пият повече от 20 зърна или малко повече, защото той има и отрови. Пих и витамин С, ядох кивита и лимони и чат пат пих Аспирин протект от 100 мг за разреждане на кръвта.

25

Германец

преди 2 години

Страничните ефекти стават все повече и повече.На един комшия, жена му роди след третата доза(бустер), а той от една година е в чужбина :)

24

Анонимен

преди 2 години

"Но след четири седмици броят на антителата започва да спада..." А забелязвате ли как това време (на намаляване на антителата) все по вече се скъсява ? Къде останаха ония 12 ,после 9 ,после 6 месеца ? Или това важеше само за първите две дози ?

23

Анонимен

преди 2 години

ПробвАх го преди малко доволка е имам енерджи

22

Ха

преди 2 години

Такъв бустер дава, че падаш и няма ставане ! Който излъгахте, излъгахте ! Вече и ваксинирани не Ви вярват ! Ще видите другата година, когато процента им ще падне под 10%

21

Анонимен

преди 2 години

Ваксините маркират памет в човешкия организъм и на по късен етап тази памет може да се атакува избирателно с квантов вирус. Преди да слагате лайкове прочетете повече. Ако има такъв замисъл лошо ни се пише. Нарочно бързат с масовото ваксиниране за да се прикрият следите и да няма отговорни за евентуалното прилагане на такъв пъклен план.

20

Анонимен

преди 2 години

Да смесим всичко, да разбъркаме и да видим какво ще се получи.