80

Анонимен

преди 2 години

хора само вескините ще ни спасат от вироса затова не се чудете а се вескинирайте даже е бесплатно

79

Цървул

преди 2 години

До Чичко Сталин Много малка част са млади , приятелю . Ако се даде смъртността по възрастови групи ще се види , че увеличение има само при най-възрастните

78

Дан сан

преди 2 години

Ваксърите трябва да бъдат затворени в лагери за да се спре разпространението на вируса.

77

Кочев

преди 2 години

Ще отнеме месеци, а до тогава Кацаров ще се бие в гърдите, че е победил К19.Отново сме на опашката.Радев,Радев.....пееш ли си?

76

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 82 - "Тоест у нас идва варианта от който се разболяват само ваксинираните?" Ако наистина е така ,значи с нашия нисък процент на ваксинирани ,не би трябвало да ни притеснява ,даже и "вълна" може да не успее да вдигне .

75

Анонимен

преди 2 години

Тоест у нас идва варианта от който се разболяват само ваксинираните? Интересно... И тъй като от него се получават двудневно главоболие и мускулна умора, ще обясняваме, че то е заради ваксината... макар че без нея нямаше да ви хване нищо.

74

Анонимен

преди 2 години

хора вескинирайте се вескината спасиава животи

73

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 76 - То и образованието е задължително до 8-ми клас ,ама явно сте го пропуснали .Така ,че тия задължителни неща ,не винаги вършат работа :)

72

Не!

преди 2 години

От този вариант няма не само починал човек, а няма и хоспитализиран! Понеже е много по-заразен ще измести делта и приключваме с цирка! Спирайте ваксинациите, махайте мерките. Мангъра излезе прав, за това е цялата паника. Страх ги е, че ще отхвърлим инжекциите и сертификатите....

71

...

преди 2 години

Може да го има,може да го няма,но ние сме длъжни да живеем така сякаш е вече тук...

70

Скарлет

преди 2 години

СЭО вече тотално иэби рибата!!! Варианти ПРЕДШЕСТВАЩИ омикрон са алфа и делта и дявол энае, още колко биологични отрови!!! Сигурно като свърши старогръцката аэбука ще эапочнат с КИТАЙСКАТА!!! Обявиха ГЕНОЦИД срещу човечеството!!! Хора паэете се!!!

69

Анонимен

преди 2 години

искаме от пръвителството да ваведе задалжително ваксиниране писна ни да се разбуляваме заръди някви антиваксари

68

Анонимен

преди 2 години

Омикроня дойде баш за 8-ми Декември

67

Посрещач

преди 2 години

Организираха ли посрещане с хляб и сол? Кога и къде мога да дойда да го посрещам и аз?

66

Анонимен

преди 2 години

Тц ,не е тука .Математика Кунчев каза по Коледа ,така ,че няма смисъл да правите проби .

65

Анонимен

преди 2 години

И какво, ако е в Бг? Посрещнетего с хляб и сол по стар гостоприемен български обичай. Иначе поредния ми двойно ваксиниран познат, взе че ковидяса. Вече 10-ти ден е с температусра 38, загуба на обоняние и очевидно планираната му почивка в гръцко е провалена. Сертификата не го защити. Но важното е, че съвсем не кара вируса леко. Пожелавам му да оздравее, но не виждам смисъл нито от ваксини, нито и сертификати, щото са кръгла зироу.

64

...

преди 2 години

Докато чакате резултата,идете и си направете ваксина.Оставете емоциите си и послушайте разума...

63

КунчоАнгелов ваксата

преди 2 години

Шансът ОмАкарон да е тук са 50/50 - или е тук или не е! Само не разбрах кога ще дойде Волтрон?

62

Факт

преди 2 години

Още много малко се знае за варианта Омикрон. Надеждата е, че се изкарва по-леко, но засега информацията е много малко, за да се твърди нещо със сигурност. Щраусоподобно поведение на страхуващите се да се ваксинират, както винаги са о влошава ситуацията

61

Анонимен

преди 2 години

Боже какви дивотии пишат тук страхуващите се да се ваксинират! Явно страхът напълно ги е лишил от разум, не че са имали много такъв.