19

Б. М.

преди 2 години

Аз, като завършил УНСС, вярно преди 20 години, се сещам за две сентенции: Ум Няма Студент Става и другата Утре Носи Съответната Сума. ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ Студенти! Настоящи, бивши и бъдещи! НАЗДРАВЕ!!!

18

Анонимен

преди 2 години

20% са много, едва ли има толкова много овце!

17

Анонимен

преди 2 години

Аз пък съм изключително доволна от дистанционното обучение, пести ми време и нерви от пътуване до университета, а в усвояването на материала в онлайн среда не се затруднявам, даже бих искала да си останем онлайн.

16

Анонимен

преди 2 години

Вероятно при Герджиков всички са със сертификати )

15

Анонимен

преди 2 години

Не знам какъв е проблемът за студентите също да се осигуряват тестове, както за учениците. В крайна сметка, ако се чака да се ваксинират повечето здрави 18-20 годишни хора, то тогава тези университети и след пет години няма да отворят. Иначе по стотачка на месец за общежитие, по още няколко за семестър и за какво? да се спи в леглото вкъщи по време на лекциите

14

Анонимен

преди 2 години

Ако ще ми извиват ръцете за зелев сертификат и дистанционно обучение, ВУЗ не ми е нужен. Особено при ниското качество на висшето образование от поне 20 години у нас - по-добре е да пропусна, докато не се настроят да работят поне нормално с нормалните здрави хора.

13

Анонимен

преди 2 години

Младите повече ги е страх да се ваксинират, а и обикновено изкарват по-леко вируса и още по-рядко умират от Ковид-19. Според статистиката за България при неваксинираните от хората на възраст 20-29 години умира само един на 809 заразени. При 17000 студенти и 15-20% ваксинирани това означава, че само около 17 студента ще гушнат букета, ако всички се заразят.

12

анонимен

преди 2 години

Като е онлайн обучението и студентите не стъпват в учебните заведения, защо плащат пълни такси за всеки семестър, къде отиват тези пари, когато няма никой в университетите, интересно кой си ги разпределя, какви разходи прави университета , за да взима тези пари. Дали са намалени " заплатите на обучаващите" , ха, ха. Мълчание

11

Анонимен

преди 2 години

Значи само 15-20% от студентите ще оцелеят след пандемията.

10

Зозо

преди 2 години

А дали в тоалетните на УНСС още пише - Димитър Димитров не издава касови бележки? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

9

Анонимен

преди 2 години

Защо само по този начин да е възможно обучението ,за парламента не е нужен сертификат ,логично е и за другите места да отпадне!!!!

8

пери

преди 2 години

Със или без пандемия, студентите няма да се върнат в аудиториите както преди. Не виждам никаква умора от онлайн обучението, това е бъдещето, за добро или лошо.

7

Анонимен

преди 2 години

ЕДВА 15-20% обречени!

6

Joko

преди 2 години

Гос'ин Димитров,Като знам при присъсвеното обучение качеството на преподаването вт.н. УНСС, не мога да си представя до къде е пропаднало "дистанционното" обучение.

5

Майстора

преди 2 години

Айде бе, тия какво чакат, само рискуват да си докарат доживотни сърдечни проблеми от неработещите терапии срещу болестта, която за тях е изключително лека настинка! И пак ще могат да се заразят и да разпространяват вируса! Само плюсове има, не знам какво се чудят?

4

Анонимен

преди 2 години

А в чужбина 80% от студентите са ваксинирани. Присъствено учат само ваксинираните , останалите - дистанционно.

3

Muncho

преди 2 години

"Има умора от онлайн обучението"Е, хайде сега, да не издребняваме, онлайн, офлайн ....Да си го кажем: "Не им се учи на хората". Искат само да вземат тапията и да цомбят колежките.

2

Анонимен

преди 2 години

НАродоно събрание НИКАКЪВ СЕРТИФИКАТ НЕ ИСКАТ. Нали Ректра на УНСС е една "група" от депутати

1

Алекс

преди 2 години

И преди пандемията в УНСС си бяха на дистанционно обучение.