110

Случаен минувач

преди 2 години

И аз тази сутрин прочетох, че Дай България поставили в последния момент нови условия на Радев. Почти неизпълними. Значи навремето Иван Костов, който създаде ДСБ, беше казал, че ДПС били проклятие за България. Сега се оказва, че точно ДСБ и Дай България са истинското проклятие за страната ни! Същият номер направиха и на ИТН през лятото! Ама какво да очакваш от пребоядисани комунисти, слуги на Маджо и Иво Прокопиев? Заблуждават десните избиратели! Въобще не са "десни"!

109

Анонимен

преди 2 години

Публикувайте това "споразумение" да видим на кой и за колко продавате България!

108

Абсурдът

преди 2 години

на т.нар. "споразумения" и заявените до тук политики и методики е съпоставим само с детската залъгалка: Леви-десни, G-ащи тесни. Де по трима, де по двама - със калпак и по пижама".

107

пияница мистик

преди 2 години

До ГЪДЮ === Ахахахахха :))) Че то няма какво да се проверява. То цяла България знае, че Дамаджаната е бил от ДС и върл комунист, член на БКП по Тошово. Ти как мислиш се купуват 19 имота, от които единия е дворец с големината на Елисейския дворец и с 12 бани и тоалетни...и с една учителска заплата?

106

ГЪДЮ

преди 2 години

ВЕРОЯТНО ОБМИСЛЯТ ДАЛИ ДС- ЧЕНГЕТА ДА СА ЧЛЕНОВЕ НА БЪДЕЩИЯ КАБИНЕТ И НАЙ-ВЕЧЕ ЗА РАШКОВ. ТАКА МИСЛЯ АЗ.ЩОМ Е БИЛ,А ТОЙ БЕШЕ ШЕФ НА СЛЕДСТВИЕТО В БЪЛГАРИЯ,НАЙ-ВЕРОЯТНО Е БИЛ ЧЕНГЕНЦЕ ОТ ДС. НО ДА ПРОВЕРЯВАТ И ДА КАЖАТ С ВИСОК ГЛАС-БИЛ ЛИ Е ИЛИ НЕ Е БИЛ. ПРИ ТОВА БЪРЗО ДА РЕШАВАТ И КАЖАТ!!!!!

105

Анонимен

преди 2 години

Тези какво толкова се съвещават, нова конституция ли пишат? Хайде бързо да се захващат за работа, че досега само завоалирано ни съобщават, че не правят нищо.

104

К. и К.

преди 2 години

Колко ви плати черепа?!

103

Глас от изток

преди 2 години

Тоя цирк нема да продължи дълго...

102

Анонимен

преди 2 години

АЗ и моето семейство както всеки умен интелигентен мислещ знаещ човек ,макар и малко останали в тази държава,не сме гласувала за тези и не ИСКАМ те да управляват!Искам ГЕРБ ,защото те са най-добрия вариант от всички останали. Тези които окрадоха и съсипаха държавата - бсп ,сега те са на власт, само че техни млади представители и комунистически внуци и каквито са и да я сринат съвсем!Така и ще стане.Ще дойде обаче време в което ще дойде жена - ТЯ ще оправи България и ще има разцвет! ДА!

101

Случаен минувач

преди 2 години

Целта на Продължаваме Пpocтoтиитe е ясна - овладяване на съдебната власт, безнаказани кражби до пълно изпразване на държавната хазна, връщане на бял кон на Дубайския и на Белградския бандити, обявяването им едва ли не за "спасители" на народа.

100

Бат ви Бойко

преди 2 години

Като гледам Кирчо и Кокорчо се сещам за мен и Цветанов. Ех младост.

99

Иван

преди 2 години

Като оправите и последните редове,да не забравите да спретнете един ленински съботник и почистите,окосите тревата и измийте каменните зидове пред Руското посолство.

98

Филип Тотю

преди 2 години

Абря, какво стана със 120 депутати и мажоритарните избори, бря?

97

Обикновен работник

преди 2 години

Уважаеми господин Кирил Петков. Гледах по телевицията, че ще отркивате нов завод за ел. автомобили. Щом го показаха, значи е вярно. Бих искал да започна работа там. Кога отваря и къде да подам докумнети?

96

Анонимен

преди 2 години

Министерство на Истината ще откриват ли, или ще я караме както преди?

95

Анонимен

преди 2 години

Нещо се заиграха дълго с делчо делов. Накрая май ще се разтури бандата на преврата!

94

Калъп

преди 2 години

А бе, къде е Баце ? Големият вожд , с маркуча, къде се скри ? Нали щеше да подкрепя Кокорчо и Кико Харварда ? Няма ли да каже нещо за "Труд" ? Или очаква Рашков ?

93

белият автобус идва

преди 2 години

ще има ново министерство - на иновациите и растежа. ........ растежа на инфлацията :)

92

Дедо Йоцо

преди 2 години

Когато катастрофата на Отечеството стане факт, тогава КИко Харварда и Кокорчо ще са се качили на ракета и ще пътуват извън България, няма да ги откриете тогава! Но пък ще теглим бедността за опашката дълги години ! А Фигурантът ще е в Москва и няма да можете да го съдите за тъпнята му !

91

Анонимен

преди 2 години

Тия вече се изпокараха и правителство на харвардските мошеници няма да има.