51

Анонимен

преди 2 години

Тези нaвлeци ни обикаляха като хрисими овчици, за да гласуваме за тях. Веднаж влезли в НС, се превърнаха в същите нахални екземпляри, каквито бяха досега. Нинова разсипа БСП, Ристо и АА пак я удариха на наглост, ИТН поне позамълчаха, но ГЕРБ под крилото на милиционера-юриЗД с харизаната диплома отново се държат като невежи gamени. Вместо да покажат , че държат на хората, особено възрастните, половината от тях не са ваксинирани, а един психо смята, че ваксинирането е терор.НС или дом за лyд.и?

50

Нямам думи за тези

преди 2 години

А народа да пасе трева значи за вас закона не важи защото вие сте богоизбрани и не ви пука то затуй народа загуби доверието в парламентарната държава иска да е президентска и да си върне команизма край вече на фашизма и капитализма и на ООН и на Евросъюза

49

Анонимен

преди 2 години

Тогава депутатите половин час по-рано на работа и по един бърз тест всяка сутрин, да видят какво им е на нашите деца, сякаш са престъпници така ги третират.

48

Преебани п' атк

преди 2 години

Ало, продажници вие да не сте по важни от нас , които ви плащаме тъпите заплати,почивки и разни ъ привелегий които ползвате ??? *** Продажни!!!

47

Евроатлантик

преди 2 години

Българин не може да се сравнява с труда на депутатите,затова депутатите имат право да са без зелен сертификат, а вие овце под строй, отивайте да си слагате бустерна доза,Урсула тъй нареди, трябва да се дупчете.

46

Анонимен

преди 2 години

А,така ли стана? Нали ваксините са много Убави. Дори мога да предложа депутатите да се ваксинират с приоритет. И даже да си изберат препарат. Да им се заделят тези ваксини,които предпочитат. Нека депутатите се ваксинират с която искат, и колкото пъти искат. Смятам, че ние обикновените гражданите можем да направим този жест.Ще отстъпим и ще ви пуснем да се ваксинирате преди нас.

45

Някой от народа

преди 2 години

Значи,обикновения човек трябва да си плаща за да ходи на работа (защото нали ни трябва зелен сертификат), малко е срамно бе Господа депутати,какви са тези двойни стандарти?!Ама нали Продължаваме промяната....Айде да сме живи и здрави,ще се оправяме както можем!Егати държавата...

44

Бай Пешо

преди 2 години

Ама бива ли такова нещо? Значи за училище трябва сертификат или тестване 2 пъти седмично, а нашите избраници, може без сертификат. Що тъй бре, нали нацификата беше за борба със страшния вирус. тогава нека и тези 240 добитъка и те да ходят 2 пъти седмично да се тестват. с тази новина, и липсата на Локумчев, просто турихте кръста на и без това мижавата вакси кампания.

43

Forever

преди 2 години

Това означава че голяма част от тях са неваксинирани...а за нас зелен сертификат.

42

Ай какой шегобиец

преди 2 години

До Анонимен Виждал ли си някога 240 депутати в Парламента да работят? (освен ако откриването и закриването на НС смяташ за "работа")

41

Дядо Коледа

преди 2 години

До ФинансистПрав си чедо, но повече избори тази година няма да има. Кандидатирай се на следващите!

40

Следващ етап

преди 2 години

Депутатите със зелен сертификат, но не ходят на работа! То пък една работа...

39

ДА

преди 2 години

Бравос!А учениците по 2-3 теста на седмицаа!?И зелен сертификат ми искате!АЙ,сик..!Значи за депутати няма проблем,те не се заразяват ,не са задължени да се ваксинират и няма да се тестват!Знаете ли кога ще се ваксинирам?Точно никога!

38

Анонимен

преди 2 години

Това ясно показва и затвърждава мнението ми, че целта на зеления сертификат не е с цел ограничаване на заразата. След тази новина, не очаквайте народа да се ваксинира.

37

Финансист

преди 2 години

Щоме така, значи аз съм само за депутат. Не съмсе ваксинирал, за да не пълня гушите на псевдо лекарите, а и си нямам зелен сертификат. Честито на депутатите от поредното ново НС. Там е пълно с вируси, не само коронни, но вече и омикронни. Те да му мислят дали ще работят или ще са в непрекъснати ваканции. Честито и на новите министри, заместник министри и останалите бюджетници ! Тези от БНБ не из дават вече пари на вересия !

36

Калеко Алеко

преди 2 години

Депутатите пак се поставят над обикновените граждани, чиито избраници уж са и на които могат да налагат всякакави ограничения, без обаче тези рестрикции да се отнасят за тях ... тези с "новият морал" от Сектата на "почтените" пак искат да останат извисени над тези които са ги избрали и да се ползват с неограничени права и правомощия, а обещанията и прокламациите им както винаги са в сила само преди изборите ... !!!

35

аз

преди 2 години

Че те и със сертификат и без сертификат пак се ходят на работа, не виждам драмата тук

34

Мазен депутатски г.з

преди 2 години

Всички сме равни, ама някой, сме , по равни

33

Анонимен

преди 2 години

айде сега да видим как ще задължат хората???

32

бай онзи

преди 2 години

Къде е оня треторазряден кодер дето се подписва с "програмист" да се изкаже нещо? :)