65

Майката на Путин:

преди 1 година

Сине, сине защо не те абортирах!

64

Анонимен

преди 2 години

Ако този вирус беше нещо по-различно от грип, Индия вече щеше да си е заминала. Никой не се ваксинира, никаква хигиена, какво остава за маски и мерки. Не случайно вече не се споменава в новините, просто няма какво да кажат.

63

Анонимен

преди 2 години

Още миналата година се запитах (риторично) за какво се купиха 4 пъти повече ваксини отколкото е населението на ЕС....

62

Евроатлантик

преди 2 години

Най-добре,на всеки месец да се реди да се дупчи.

61

72 до 73

преди 2 години

Ако е истина, че в България има само 20% истински "ваксинирани" и това се задържи, обзалагам се, че България ще влезе в световната История, като доказателство и свидетелство при Международния Съд срещу фарма мафията и филантропите и. Ще дадем по-добър пример дори и от Швеция. Прекрасен но наивен и доверчив народ, никога живял при комунизъм.Но при тия сладки ковид фондове и продажни политици, лекари и медии ...се съмнявам, че борбата срещу народа у нас и децата ни, е приключила.

60

До 72

преди 2 години

Да, не е само Швеция, примерно в САЩ има някои щати, които живот си живеят, без никакви мерки - няма маски, няма дистанция, няма лудост. Живеем в интересни времена - всеки трябва да заеме ясна позиция на чия страна е - междинно положение няма. Или си на страната на истината, или си против нея. Вече е ясно - колкото повече ваксинирани,толкова повече зараза, болести и смърт. Вижте колко спортисти измряха от 2020 досега заради ваксинация.

59

до 51

преди 2 години

"Норвегия са отличниците в управлението на пандемията. Имат само 1090 починали от ковид за 2 години." - У ред ли си? Отличниците са Швеция - за сега! Никога не са имали маски, локдауни, задължителни ваксини, затваряне на училища- НИКОГА! И нямат никакви проблеми с ковид. И не защото са се се ваксинирали за да могат да пътуват а защото имат вече истински колективен имунитет. А Норвегия и другите го учат това сега.

58

Анонимен

преди 2 години

До 54 да. Има го и това с различните мутации. Но вакс маниаците направо сравняват брой умрели от 3.3021 насам в различни страни все едно тогава в Германия са били 70% ваксинирани, а у нас 20%, и това е доказателство, че "ваксината" действала. Даже забравиха от кога има ваксина и кога почнаха да я бият по добитъка. Абе, промити мозъци без грам мисъл. И по-ниската смъртност сега, и повечето заразени могат да са от мутацията, а не от ваксината. Все пак е видно, че тя едва действа.

57

КовидФашизъм

преди 2 години

Хора настъпва нещо страшно, време е да го спрем. Хитлер и Сталин са като лелки от детска градина във сравнение с новата фашистка ***.

56

Бърже че свърши

преди 2 години

Последния щам се оказва че е жива ваксина и обезсмисля зарибявката на фарма - картелите. Обаче еднаж налапали шницела напреки - няма да ни оставят повече! очаквам други по-опасни 'вируси' да се опявят.

55

Антиваксър

преди 2 години

Нямаше място за да добавя че в Хиндуистката литература кастата на разбойниците и кастата на лекарите са поставени една до друга тоест лекарите са изравнени с разбойниците. И напълно основателно защото те лекарите са си пълни разбойници.

54

Антиваксър

преди 2 години

Всеки наркоман ще ти каже че първите три дози са безплатни, после си плащаш. Така ще бъде и с ваксините. Ваксината ще унищожи нашата естествена имунна система и ще я замени с изкуствена. Така ставаме зависими за цял живот от фармацевтичната мафия, която ще направи ваксините платени. И като нямаш естествена имунна защита за да не умреш ще си принуден купуваш до края на окаяния си живот изкуствен имунитет от фарма-мафиотите. Сега разбирам защо Талмуда казва че всички лекари ще горят в Ада, ха дано

53

Кожухарова

преди 2 години

Солунският евреин Алберт каза на 3 месеца, значи на 3. Щом можем да ядем по три пъти на ден, значи и ще се бодем по три пъти. Само не знам до кога яденето ще е безплатно за простолюдието.

52

Анонимен

преди 2 години

Ако ще да се бодат през ден, но да ни оставят нас на мира.

51

Анонимен

преди 2 години

Яко бодене с вече стара вакса! Що така?

50

До 47

преди 2 години

Щеше да е важно, ако вариантът на коронавируса е един и същ, а той не е. Делта вариантът е много по-заразен от предишните варианти и няма как да се сравнява.

49

Анонимен

преди 2 години

Имат и най-малко случаи в Европа . Локдаун тестване, проследяване ваксинация. То като стигнеш до болница , вече не може много да се направи.

48

до 51

преди 2 години

Преди пандемията Норвегия си беше с една от най-високите средна продължителност на живот в света и най-ниска смъртност. Ти какво очакваш? Как ще умрат много точно там при тези обстоятелства?

47

Анонимен

преди 2 години

Норвегия са отличниците в управлението на пандемията. Имат само 1090 починали от ковид за 2 години.

46

Hoho_Boho

преди 2 години

Най-добре е, който се е ваксинирал, да се боде всяка седмица.... Няма какво да губи... Няма път за връщане...