8

АЯТОЛАХ ХУМАНЕН

преди 2 години

Веселина , знам ,че ще прозвучи странно ,ала аз ви обичам и бих желал да ви поканя на танц по време на Софийска забава със стари градски песни....после може да редим пасианси вкъщи? Кво ши кайш?

7

Анонимен

преди 2 години

Е, и? Пратете "статийката" на Грета Тублерона!

6

Н1

преди 2 години

По кабела даваха ловци на гърмящи змии в пустините на Калифорния. 100% използваемост на месо, кожи и отрова. Бизнеса въртеше едно бабе, наследила огромен периметър камънак, пясък и адска жега. Прадядо и го купил на пияна глава от индианците. Ловът се извършва в определен период на годината, когато е свършил размножителния период и смяната на кожите. Следи се стриктно за тегло и размери на гадинките. Които са нестандартни, се пускат на свобода да пораснат.

5

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Престанете да се вмешателствувате в коректно изписаните от нас коментари,превръщайки ги в шедьовър на граматическата неграмотност! Няма ли ченгета,които да следят тия от "Днес БГ" ??? Защото безобразията им са вече супер нагли!

4

Веселинъ 7113136860

преди 2 години

Т'ва е такава глупост,че ми се разголиха ноктите на краката. Е,нема що,заветна акция на митничарите,които докато използувах самолети ми ограбваха всичко,за което можете да се сетите. Ще бъда кратък. Във Франция,поради управляваните от евреи социални служби,можете да си купите за стойност от 30 евро гардероб от епохата на Н.В.Крал Луи 16-ти. Ако никой не го купи,същият се разглабя и изхвърля. Този човек,за който статията ни информира просто си е купил неща от магазини за втора употреба .

3

Анонимен

преди 2 години

Едно време държавата плащане на ловците да изтребват вредните диви животни които пречат на посевите и на домашните животни. Имало е национални акции за изтребване на вредителите. Врани, плъхове, бездомни кучета, лисици и др. Рабирате ли? Държавата е ПЛАЩАЛА на ловците да избият тия вредители. А сега държавата иска да ги глобява. Пълен абсурд.

2

Анонимен

преди 2 години

Хората от хиляди години ловуват и продават продават месо и кожи. Това е било нормално законно и честно препитание през последните 20 000 години. Но сега понеже сме много развити всичко в реалния свят е незаконно вече. Сега ако спрат да изтребват тия рептилии какво му е хубавото? Зелените талибани не ни стигат с техните глупости ами сега искат навсякъде да се разхождат крокодили и змии.

1

Хора убиват

преди 2 години

Знаете ли че Наказателтелният Съд в Хага проявява голям интерес към Румен-Пашата, Киро Японеца, Борисов, ген. майор Васил Василев, Юлиян Георгиев от Перник и други за съмнения в Геноцид!Изтезания, гаври, убийства и постоянен СРС терор!............................................. Днес БГ в България хора убиват а не животни!